на нас така ни стана и то когато ям много сладко и педито изписа едно лилаво с което да точкуваме пъпчиците и се махат на другия ден

Пиоктанин ли?

но се буди през 3 часа.и много искам да се научи да спи поне 6 часа през ноща но не знам кога се учат така. иначе има малко сланинка по крачетата и по бузките но не много

Минавам ги с памуче напоено в отвара от лайка и се надявам скоро да отшумят, че ми се къса сърцето като я гледам. Ние сме на АМ, така че отпада вероятността да е от храна.

надявам се да не стигаш пак до болница, дано всичко мине леко и притесненията ти са напразни.
Виж ако няма гривнички около крачетата и ръчичките тогава бих се притеснявала. Само за справка - моя син беше толкова дебело бебе и имаше едни бузи, които дори криеха очите му
, направо се плашех по едно време... като почна да ходи и се издължи да видите как му изчезнаха всички сланинки и дори стана слабичък
Трябва да се цедя, да оставям на някой бебето, баткото ... ужас значи... голяма каръщина. А снощи така ми тече, че все едно са ме заклали. Добре че тази сутрин е понамаляло ... странна работа.
Направо се отчаях, а имам спомени, че и доста трудно се отказа от ядането... явно сме си лакомийки 

.
очаквам с нетърпение пътуването колкото и кратко да е. На Гоги ще му е първо пътуване извън София.
.
Много искам да дойда на някоя от срещите и понеже съм от Казанлък и няма с кой да се срещам от темичката,но ако организираме една голяяяяяма среща ще дойдааа