Другото супер ефикасно нещо, което оправи хъркането на носа, което звучеше ужасно, аз си виках какво стана с това дете, все едно има синузит и цялото чело и е пълно и едва диша от сополи е слагането по няколко капки кърма в носа няколко пъти дневно. Хъркането спря след 1 ден слагане.

Относно помощта на майки и баби, да тя е незаменима. Но аз съм такава, че предпочитам да не ми се пречкат дълго време в къщата (може да звучи грубо, ама така го чувствам.) То пак си зависи от човека, но както го е казала Добра, като останеш сам, щеш нещеш си по-организиран и
уверен.
Та мисълта ми е да не се шашкате, че оставате сами, няма страшно, ще се справите прекрасно.
За къпането, аз също къпя всяка вечер. То не че се е изцапала толкова, колкото да доставя удоволствие на бебка. Така и после си спи по-дълбоко и спокойно.
Само да ви се оплача - немога да намеря подходящо време за гимнастика. моята девойка ще излезе с характер. Когато и да се опитам да и направя гимнастиката, тя си стяга ръцете и краката и не се получава. То нали насила нетрябва да се прави, трябва да и доставя удоволствие. Пробвала съм по всяко време на деня, резултатът е един и същ. Може би само когато спи дълбоко е супер отпусната. Само тогава не съм пробвала.