Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 029
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Пазарджик
Anabella честита ти дъщеричка!!! Да ти е жива и здрава,и много да се гордеете с нея!!!

НОЩНИ СТИСКАМ ПАЛЦИ  Praynig Praynig Praynig БЪРЗО ИЛЕСНО РАЖДАНЕ!!!

Грозно пате грипясал съм,имам и хрема и кашлица #2gunfire

За кармата снощи като пих парацетамол за температурата,се цедих защото ме беше страх да и давам от мене-от двете гърди изцедих 20мл.-какво да качи милата.
Продължавам да и давам от мене и НАН.Но още не акала.Днес чакам да ми доставят Биогоя та да видим Praynig

# 481
Добро утро.на мене ми падна част от тамапа,но незнам какво да очаквам.НОЩНИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ

# 482
  • София
Anabella Честита ви госпожица! Да е здраво, умно, весело дете!

Айде Нощни давай...с теб сме....!

# 483
Добро утро!
Хайде честити сладури на Алтеа и Анабела, да са много послушни, спинкащи, ядящи и акащи  Mr. Green

Честити рожденици на vall_t и teodolinka!   bouquet

Нощни очи
, хайде, че ми се изчкака чакането! Стискам палци за бързо и безаварийно раждане  fingerscrossed teodolinka и на теб също!

lyuba84, слагай го бебчо, тя ще слезе кърмата, а ти така я стимулираш.

# 484
Добро утро момичета!И от мен една ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА
   ТАЗИ СУТРИН В 4:20 БОРЯНА РОДИ ЮЛИЯН С МЕРКИ 2950кг.49см.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успех на всички очакващи свойте рожби!Да се радвате на здрави бебчета!

# 485
  • София
Anabella, честита принцеса! Да ти е жива и здрава! Страхотно име сте избрали Simple Smile

Честити бебоци и на Алтеа и Боряна! Да растат здрави и да ви носят много радост!   bouquet

tuty1,
това с което аз се успокоявам е, че все някога ще се изака. На 14 дни тя не яде още много, а и не забравяй, че бебето е много мощна помпа и със сигурност имаш доста повече кърма от това, което успяваш да извадиш с помпата.  Hug Hug

vall_t, честит празник! Да ти е жив и здрав мъжът и много да те глези!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 10:09 от etomira

# 486
[
За кармата снощи като пих парацетамол за температурата,се цедих защото ме беше страх да и давам от мене-от двете гърди изцедих 20мл.-какво да качи милата.
Продължавам да и давам от мене и НАН.Но още не акала.Днес чакам да ми доставят Биогоя та да видим Praynig
Имай предвид, че с помпа никога не можеш да изцедиш толкова, колкото бебето може да изсуче  Peace
 Една приятелка кърми до 2 години и кусур с помпа никога не е цедяла повече от 20 мл. А е с едни миниатюрни цици...с лупа да ги търсиш...
Знам, че се притесняваш, но трябва да си убедена в себе си...Повярваш ли си, че можеш - ще успееш!
Поддържай контакт с консултантките  Peace

# 487
йеее, две бебчета на път Simple Smile Нощни, леко раждане. Теодолинка, стискам палци.

Честити малки слънчица на Анабела и Алтеа. Да са ви живи и здрави!

Агент, стахотна снимка Simple Smile Много симпатичен малък мъж си имаш.

Аз отивам под душа да пробвам да се посъбудя и после ще чета.

# 488
Добро утро
Честито на Altea, Anabella и Боряна  bouquet Да са ви живи и здрави бебоците, а вие бързо да се възстановявате 
Стискам палци на  Нощни и Теодолинка.
И аз забелязвам,че от инфакола се запичаме ходим по рядко но все пак ходим.
vall_t честит ти рожденик newsm59
Отивам да кърмя малкия и ще следя темата,за да не изтърва нещо

# 489
Добро утро! Честит бабин ден!

Честито на Алтеа, Анабела и Боряна! Много да ви радват мъниците! Бързо възстановяване на вас!

Теодолинка, Нощни, стискам палци!   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мамита, дано и при теб скоро дойде момента, късмет!

Хайде, какво става с останалите мами, които ще сте в една стая с Анабела?!  Mr. Green

Потвърждавам това, което казва Мила за цеденето. Моите гърди са малки, не можех да изцедя и 20 гр, а кърмих и двете си деца до годинка, като до 5-6-тия месец бяха само на кърма. С помпа едва изцеждах 2-3 капки, на ръка - повече. Тути, опитай се до колкото е възможно да си по-спокойна и уверена. Успех!

# 490
Както са ти казали вече, по-добра помпа от бебето няма и бъди сигурна, че Нели изяжда повече, отколкото ти изцеждаш.

Анабела, Боряна, честити ви бебоци! Да са здрави и послушни, на вас бързо възстановяване!   bouquet

Вал, честит ти рожденник! Да е здрав и обичлив татко!   bouquet

Нощнииии, хайде, ще напъваме с теб!!!!!!  Heart Eyes

# 491
Възможни причини за малко кърма:
- предлагане на вода, чай, глюкоза,биба и т.н.
- цедене (преди или след хранене)

Цедене с помпа и каква, Тути? Електрическа, ръчна?  И кога , преди след кърмене? На какво разстояние от предното кърмене?
Цеденето като цяло, ако нямаш много кърма по начало, е доста възпрепядстващо кърменето.
Не е натдала нито грам? Къде се теглихте, на същия кантар на който са я теглили при изписването? И не е пораснала нито сантиматър?

Мишел, браво, мила, че се връщате на гърда  Hug

Нощни, изтриха ми се палците вече  Hug

# 492
  • София, Лагера
Добро утро!

Честита Деница на мама Altea, честит Юлиян и на Боряна!

Еййй, Анабела, доживя и ти да си видиш бебчето!  Laughing Жива и здрава да ти е Радостина!

НОЩНИ , СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!

Ейприл, ке те тепам! Не се връщай в 18 век! Доказано е, че таласъми няма! Naughty Crossing Arms

Мадлен, мазане му е майката. И моето отроче беше така.

Искам да ви се оплача- имам вълчи апетит, а като бременна дори не бях така. Плаша се от себе си.
малиии, същата работа!  ooooh! При това за сладко! Още по-зле - вечер!  Tired Няколко дни нагъвах торта от РД на баткото, а вчера добарах една халва...  Embarassed Страх ме хваща!

Бимбим, абсурд да спя по корем  Wink

Тути, като няма кърма - няма.  Нали няма да се гърмиш?  Патето е права, няма нехранителна кърма, има недостатъчна. Wink А за хормоните - гадно, но минава  Hug

# 493
Честити бебоци на Алтеа,Анабела и Боряна! smile3525
Вал,честит рожден ден на мъжът ти,да бъде жив и здрав,много грижлив и обичан татко и съпруг!!!
Нощни newsm10 целият януарски отбор е с теб,дано да се похвалиш скоро с едно леко и безпроблемно раждане!!!
Аз имам едно питане-тази сутрин се събудих от болки,ниско долу,все едно предменструални,но ме прорязва и после ме отпуска,след време пак така ThinkingКакво може да е това и дали да не взема да се изкъпя и да си зачакам та да видим.....Макар ,че доки не дава да раждам днес-празник имал а и имен ден и щял да ходи в някакъв ресторант,помоли да стискам до утре че да не им развалям празника,ама аз каквато съм най-много да кажа днес ще е...
А и другото ми въпросче е някои има ли мнение за козметиката на Авен - Педиатрил?Сега се чудя дали да не взема от нея за бебка...вече не мога да реша.....

# 494

Нощни newsm10 целият януарски отбор е с теб,дано да се похвалиш скоро с едно леко и безпроблемно раждане!!!

И много от фервуарския  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт