Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?

.

Явно ядем мнооооооооого! Вашите бебчета хълцат ли? Влади , мличката ми, хълца постоянно! Така беше и докато бях бременна!

и Чопи липсва
Питай ако искаш педиатъра, спомням си, че моята все повтаряше: "майче,
и на нея пише "0+", та таткото от нетърпения я тръсна вътре още на втората седмица. Оказа се, че тя хареса клатушкащите се играчки, дори успя да бутне едната, при това два пъти, което ме убеди, че не е случайно, още повече, че изключително трудно достига до нея (мъничка е още). Бубе, аз не бих се колебала, при майка спортистка, и това което казваш за вратлето, слагай Влади в активната гимнастика, детето само ще си покаже. А и нищо лошо не може да й се случи вътре. А да, след като позяпа 2-3 минути и два пъти се добра до едната играчка, Снежи се разрева безутешно (а тя почти не плаче, само заплашва да го направи) и реших, че й е дошло в повече, извадихме я. За това си мисля, че и Влади сама ще ти покаже иска ли и дали й е хубаво.