Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?

. Кърмим се, спим и двете по много. Плачем от време на време, Калина - най-вероятно от леки колики, аз, щото ми е мъчно за другите две шушончета, ама ще мине и това и ще си ги гушна и тях!
После ще ми липсва, корема ще ми е празен, а сега си е само мояяяяяя

Аз се предадох.Но се оказа ,че това е било правилно решение.Възтанових се много бързо,секциото няма мнято за сравнение с първото.
тапата ми е паднала, предложиха ми да ме приемат в патологична, ама аз отказах. Казаха че до 24.01 ако не съм родила - да ходя да ме приемат да ме следят от близо. Тогава вече ще имам седмица преносване....
тези са много хубави
Най-после за се запиша в тая темичка, ама тия дни с бебо бяхме като скачени съдове и ми беше трудно да ви следя. Общо взето Стефан не ми беше в ръцете само когато ходихме в парка. Поне днес коликите са му една идея по-добре и даже спа на 2 пъти за по малко самичък.
Имам наприятното чуство, че нещо подобно се е случило...

На записа се установиха и леки контракции,които обаче аз така и не усетих
Сега в събота пак ни вика,а аз му предложих да го поканим вече да излиза бебчето,но той категорично ми каза че не иска да ги бъзара бебетата преди термин.Та май за сега това е от нас.