Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 039
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Нощни, стискам палци!  Praynig

Момичета, като стерилизираате шишетата в парен стерилизатро, после остават вътре малки капчици влага... Как се справяте с нея и как подсушавате стерилизираните предмети??  newsm78

# 496
Аз имам едно питане-тази сутрин се събудих от болки,ниско долу,все едно предменструални,но ме прорязва и после ме отпуска,след време пак така ThinkingКакво може да е това и дали да не взема да се изкъпя и да си зачакам та да видим.....

Най-вероятно имаш контракции, те не са непрекъснати, а на интервали. Можеш да започнеш да засичаш на колко време са една от друга. Има линк на 1-ва стр., който много удобно засича и пресмята интервалите между контракциите. Късмет! И пиши какво се случва.

# 497
Боряна, честито. Бързо възстановяване.

Аз няма да разждам скоро, шийката не е изгладена, има съвсем леко скъсяване, но си има и още солидна шийка, никакво разкритие.  Crossing Arms

# 498
Нощни, стискам палци!  Praynig

Момичета, като стерилизираате шишетата в парен стерилизатро, после остават вътре малки капчици влага... Как се справяте с нея и как подсушавате стерилизираните предмети??  newsm78
Имам сушолник за шишета на чико 15лв струваше : http://www.shopmania.bg/shopping~online-khranienie~buy-sushilnik … co~p-1589770.html

# 499
  • Пазарджик
Боряна, честито. Бързо възстановяване!!!

Момичета благодаря ви за подкрепата,действа ми стимулиращо Hug Hug Hug
За цеденето в болницата пробвах да цедя с цел стимулиране на кармата,но излизаше изключително малко и от тогава не смея да цедя за да има за нея.
А с каката колко карма имах ,течеше като река и сега не мога да си обясня защо се получава така ?
Сега  малката суче от мене и доизяжда още 40 мл. НАН.
Много искам да кърмя и няма да се предавам

# 500
  • София, Лагера
Аз няма да разждам скоро, шийката не е изгладена, има съвсем леко скъсяване, но си има и още солидна шийка, никакво разкритие.  Crossing Arms
Бенджи, то се не знае...  Flutter Peace

Тути, пробвай да се наливаш с вода!

# 501
  • В две тъмни очички
Добро утро от нас
Ние тази сутрин като се наядохме, бликнахме като фунтан!!!  ooooh! Надявам се,че просто е преяла малката шушулка  Praynig

Честито на Altea, Anabella и Боряна! Да са ви живи и здрави бебоците!

Нощни , давай миличка, с теб сме! Сигурна съм,че раждането вече е минало и гушкаш вече своята прекрасна рожба!

Мишел , благодаря за масажите. Обяснила си ги перфектно! Hug

И още едно въпросче - на вас кога ви паднаха конците след раждането???

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 11:22 от bubeto_d

# 502
Отложиха ме за другата седмица незнам за кога не е  ясно.
Само от два три дни съм спряла аспирина и докторката не ше да оперира било опасно заради кръвоизлив.
Накрая ще си родя на термин както е тръгнало. Wink

# 503
Честито на Altea, Anabella и Боряна да са им живи и здрави бебчетата!

На мамите които ще  раждат стискам палци да мине леко и бързо.

Чудя се , по колко горе долу изяжда едно бебче на 10- 15 дни като приблизително количество  Thinking, и по колко време се държи на гърда? Дайте ми идея как да пазя бебето от баткото без да му се карам постоянно? С две деца си е доста .....интересно  ooooh! ooooh!!

# 504
Отложиха ме за другата седмица незнам за кога не е  ясно.
Само от два три дни съм спряла аспирина и докторката не ше да оперира било опасно заради кръвоизлив.
Накрая ще си родя на термин както е тръгнало. Wink
Аспирин?  Shocked За какво си го пила?

# 505
Altea, Anabella и Боряна честито! Здрави и щастливи бебета!  Hug

# 506
`Честито на Анабела Алтеа и Боряна.

Нощниии, чакаме новини и стискаме палци. Дано всико вече е минало без проблем.

Исам да ви питам, има ли капки против колики, които да се дават само , ако има колики, на момента.. Инфакол не ми се дава. КОЛИФ , как се приемат/

# 507
Честито бебче на Анабела!Да ви носи много радост!
На Анабелла също честито!Да и е жива и здрава рожбичката!
Ноеми,май верно съм си за един здрав тупан?! Hug
Давай Нощни!Всички сме с теб! Hug
Нашето пъпче падна на 4 ден,още в болницата.Колко често почиствате гениталиите на момиченцата и с какво?

# 508
Честити бебчета на всички!
Аз съм с ужасна хрема от няколко дни и не съм влизала тук, само се опитвам да се наспя и да свърша минимална работа вкъщи, все пак да не се заринем с боклуци, пък и каката не ме пита вечер какво ми е.

# 509
 Алтеа, Анабела, Боряна Честито, да са ви живи и здрави рожбите!
Нощни, леко раждане!
 Момичета, благодаря за отговорите! Вчера, пробвах да я намажа с лансинох, а по-късно вече и с Веледа. За няколко намазвания обривчето вече почти изчезна. cherry и ние първоначално бяхме на А-дерма и нямахме проблем, но след като свърши, мъжът ми решил да вземе себамед и тогава се появи проблема, може би защото е без цинков оксид, незнам или просто на нея не й понесе добре. По принцип ние си акаме редовно, на всеки памперс почти, което също си има значение.
И при нас май започнаха коликите, вчера много плака миличката, ето пак, хайде като се успокои ще влезна пак

Общи условия

Активация на акаунт