знам че е сейрджийско, но поне ми оправихте малко настроението с тоя спор
Т.к. не съм особен привърженик на огромните тип "сватба" кръщенета (а и в момента изобщо не мога да си позволя подобен разход, не сметнах за редно да отлагам нещо толкова важно за детенце заради пари), нашето беше простичко (като мен
Маха с ръчички и крачета и се смя през цялото време. Докато попа я миросваше тя през цялото време се опитваше да му вземе канчето със мирото
После скромно отидохме на ресторант и се почерпихме, а Ваня спинка сладко през цялото време. И да се възползвам да изразя огромната си радост от забраната за пушене в голяма част от заведенията

т.е. няма значение кой

Дори още сутринта в 8 слизах до аптеката за да проверя ще мога ли да закупя за всички желаещи, но за мое съжаление както бях писала и преди, аптекарката отново ми каза, че няма. Били заредили само 5 шишенца, от които аз купих 3 (за себе си и една приятелка) Във вторник ще зареждат отново и съм запазила цялата пратка, ако изобщо получат такава
Така че, във вторник ще споделя успяла ли съм да закупя и колко. След това, който иска няма да ми бъде никакъв проблем да му изпратя по удобен за него начин

Препоръчани теми