Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз да се похваля-имаме си първо зъбче  Grinning Grinning Grinning Много малко се е показало,но си боцка  Peace
Връщам се да ви чета

# 571
  • Пловдив
Добро утро!

Днес съм наспана и това ми се отразява определено на настроението. Ще си пийна с удоволствие от кафенцето на Светлето.  Благодаряяяя...

Вчера съм пропуснала да поздравя Есма - честито на патерички, здраве и щастие й желая              bouquet

Цитат
Елизка, пратиx, разбира се, може ли на организаторката на инициативата да не пратя.   Хм, до с. Лакaтник стигна писъмце, а до Варна май - ни едно.   Много странно.   Чак яд ме хваща, ама минало свършено ...  

Слънчев_лъч , не се ядосвай, все пак работа с български пощи си имаме...  

П.п - Креми, честито ви зъбче, нека е здравичко и беличко!!!  

# 572
  • малкия йеросалим
Добро утро!!
Креми честито ви зъбче   bouquetДа ви е беличко и здравичко !!!На Жоро го мъчи второто зъбче и е ужасен през нощта.Вече ходя като вампир  Sad
Идеята за менюто на дечковците е страхотна  Grinning
Вчера Жоро беше само на кърма по вина на майка си/сутринта бяхме на разходка,а следобед просто ме домързя  Embarassed/.Днес  менюто ще е -на обяд купешко пюре от пиле с тиква ,а следобед плодово пюре от ябълка и круша +малко каша.Преди малко дадох за първи път  няколко лъжички овесени ядки смесени с малко плодово пюре.Изобщо не беше очарован  Rolling Eyes
Оле за кърменето нощем -кърмя само легнала.Първите месеци ,когато той си спеше в кошарата го взимах и кърмех седнала на спалнята.От няколко месеца спи при нас в леглото.Кърмя легнала и си дрема докато той хапва.Иначе няма спане/той яде минимум три пъти нощем/
За подправките-досега съм дала само магданоз,копър и целина.
За пасирането на храната ще кажа ,че всичко си е до дете.Каката беше като мисирка-гълташе всичко във всяка консистенция.Никога не съм и пасирала.От самото начало ядеше всичко само намачкано.Обаче момъка е нежна Тодора и иска да му е гладко.Аз обаче съм упорита и все по-често предлагам не-пасирана храна.
Кетти и аз съм на мнението на Надето-морковите действат добре срещу запек  Hug
Това от нас засега.Отивам да чистя newsm75

# 573
Креми честито!   bouquet Heart Eyes
Мони предполагам че си се объркала  Mr. Green Морковите са срещу разтройство  Crazy Hug

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:26 от smilianova

# 574
Добро утро и от мен мами Simple Smile
Честито зъбче krems82,другите да излизат лекичко и да са здрави Simple Smile
Да ви попитам момичета,как ги качвате тези снимки в съобщенията? Thinking Thinking Thinking
Хубав ден и много усмивки вкъщи с малките слънца.
Някой ако иска може да ме намери в фейсбук,че така ми е малко странно да не виждам с кого си пиша Simple Smile  там съм  с поща   pate26@abv.bg

Чао за сега Simple Smile

# 575
# 576
  • малкия йеросалим
Наде мила  HugМного съм омотана  Laughing

# 577
Здравейте.Днес съм като зомби вече, трета вечер няма сън.През деня що-годе е добре, обаче вечер не може да спи от сополи, явно му се запушва носа,плаче, не е спокоен.Аз съм почти убедена,че хремата ще е съпроводена със зъб, защото езика му все е между венците и е много неспокоен.
Честито зъбче, Кремс!
Менюто днес е зелен боб,морков,ориз,5-6 зрънца грах,скилидка чесън и мъничко лук+1/4 жълтък.
След обяд ще хапва каша, а между храненията мъничко пюре от кайсия.
Като стана въпрос за плодовете, вие по колко плодово пюре давате на ден?Моята педи каза,че дневния прием трябва да е около 60 грама,а на други майки им казват 120-150....къде е истината?
Гледам,че пекна слънце,може малко да го изкарам после на терасата,че не мога да изкарам количката:)
Хубав ден на всички!

# 578
  • С-я
Хубаво споделяте какво е дневното ви меню, ама като дойде времето за хранене и нямам грам спомен кой какво ще дава за ядене. Много ми е зле на главата, грам мисъл не се задържа вътре ...
Май трябва да си записвам.

# 579
Добро утро!

Благодаря за отговорите, момичета! И аз като попрочетох се насочих към тези матрачета, но друго си е да имаш инфо от първа ръка  Grinning Само още едно питане - нали не трябва да се слагат върху някаква специална рамка?

krems82
честито ви зъбче! Да расте здравичко и беличко!

Вчера към пюрето от картоф и морков добавих тиквичка. Е, отново не е очарована принцесата, муси се и на него, изяде около 20 грама, днес ще й дам пак такова. И мисля да й взема вече каша, за да я пробвам как ще я приеме нея.

# 580
Добро утро, момичета Simple Smile
Светле, мерси за кафенцето, мила. Определено имам огромна нужда от кафе, след като мойта лигла цяла вечер се въртя като вятърна мелница в леглото и все беше отвита, та ставах да я успокоявам и завивам... и така почти не съм спала...
Сега тя направи една 15 минутна дрямка в стил "гладна пиявичка" и е готова за нови подвизи Simple Smile
Миналия ден получи много интересен подарък от една приятелка- цък, засега все още не сме го ползвали по предназначение, но като я сложа в детския й кът на одеалото и й го дам, пада голяма забава Simple Smile
Тони, ние взехме матраче от Хиполенд, кокос и пяна, на Junio. Аз доста избирах какъв да бъде, но мисля, че с този направих добър избор. Няма нужда от специални рамки, нали легълцето си има Simple Smile
Честит рожден ден на патерички на рожденичките   bouquet Hug
От вчера си имаме и нова количка, сега остава да направим един драйв-тест по снежните бг улици  newsm01

# 581
...Няма нужда от специални рамки, нали легълцето си има Simple Smile

От вчера си имаме и нова количка, сега остава да направим един драйв-тест по снежните бг улици  newsm01

Да, ама то е едно старо и ще трябва да го сложим върху пружина, аз затова питам.
Ще споделите после как е минал теста.

На нас днес излизането ни ще е до ортопеда и да напазаруваме.

# 582
Хубаво споделяте какво е дневното ви меню, ама като дойде времето за хранене и нямам грам спомен кой какво ще дава за ядене. Много ми е зле на главата, грам мисъл не се задържа вътре ...
Май трябва да си записвам.

Полки и аз съм така Mr. Green,..сякаш изключвам главното тъбло и няма връзка...  #Shocked Ето за днес бях замислила да включа и жълтък на обяд, добре че прочетох в един пост та се подсетих...пууу  Rolling Eyes ...... като зомби съм ....
Нашето меню след малко ще е (чакам малката да се събуди) - попарка с чай ( ще сложа днес 3 сухарчета, сиренце, масло), на обяд подгорвям зеленчуково пюре ( картоф, моркоф, тиква, броколи, магданоз и жълтък) , следобед каша(чудя се имам една пшенична , дали да не я започнем  newsm78 ) и плодово пюре (ябълки и сини сливи )
Кремс честито ви зъбче,
Тъндърче и нашата кукла нещо не харесва плодовите , не знам защо..  Rolling Eyes давам и колкото тя си хапне
Пате,аз май те намерих във фб

# 583
...Няма нужда от специални рамки, нали легълцето си има Simple Smile

Да, ама то е едно старо и ще трябва да го сложим върху пружина, аз затова питам.
Ще споделите после как е минал теста.

На нас днес излизането ни ще е до ортопеда и да напазаруваме.

Ее, Тонка, в тоя случай май ще е добре да вземете подматрачна ракма, според мен Simple Smile
То и нашето излизане е за бърз пазар за бебешка манджа и малко слънце, ако се задържи слънцето, де     Nature Partly Sunny

# 584
При нас днес е куча студ - 13   ooooh!
Честит рожден ден на Есма на патерички и на мамита десита, да са здрави най-вече и много щастливи  newsm51 smile3525
Менюто днес : на обед пуешко с картоф, моркоф, грах, малко магданоз и сиренце. За слетобед каша слънчо-манго, банан и ябълка с малко плодово пюре ябълка  Simple Smile
Ние днес хванахме цаката на джаджата, досега все си мислех ,че неще даси я смучка, но проблема бил в количеството, преди слагах едно малко парче банан, а сега като напълних и затворих и то изкочи пюренцето hahaha и така вече ни влезе в употреба  Peace

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 11:37 от ANDJELINA

Общи условия

Активация на акаунт