От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 570
  • 918
  •   1
Отговори
# 450
благодаря

# 451
Globul бяха добър оператор, но откакто са Telenor нещата се влошиха многократно. След 13 години неизменно в Globul, съм отвратена. Обслужването на клиентите е арогантно, безпардонно и надменно. Плановете не са им финансово изгодни. Липсват възлови услуги. Не си спазват договора и интернета е много бавен дори и на максимална скорост.

Преди две години включих и един номер към Мтел. Бяха много зле, но от миналата година след много слабите финансови резултати през 2012 и 2013 се стегнаха и в момента е удоволствие да се общува с операторите от кол центъра. Включиха допълнителни услуги и в момента имат план за 31 лв неограничени обаждания и 10 gb интернет на максимална скорост, който си е бърз интернет, нищо сравнено с тромавия интернет на глобул. В общи линии си премествам и вечния номер към Теленор в Мтел. Теленор нека си държат на комсомолскто обслужване и нека говорят колко ценят старите си клиенти - видях колко ги ценят. Сигурно и в `96 БТК имаше по-добро обслужване. Изобщо Теленор не са въобще в крак с пазара в момента и скоро ще станат като Мтел преди 2 години - няма да има кой да ги запсува, ако още малко продължат да се репчат и да се държат като монополисти при наличието на два други изгладнели оператора.

# 452
"Нямаш ли право да си запазиш номера ако минеш към Боб?"

О, да! Разбира се,че имам. На Глобул съм абонат от 11-12 год., а този го взех за проба, затова с нов номер. Обаче, за да прехвърля стария номер ( Глобулски) сега, трябва да плата отново първоначална такса от 15.00 лв и там още каквото трябваша,а няма смисъл. Хората го научиха и този,така,че скоро спирам останалите( като им свършат договорите). Тук хванах добра промоция 500 мин към всички,500 смс, 500 стационарни, а сега с добавка от 5.00 лв. и 500 мгб интернет. Всичко това за 20 лв. Да чукам на дърво, доволна съм! Дано няма проблеми с тях, въпреки, че са към М-тел, с които много отдавна приключих взаимоотношения!

Добра оферта, но не разбрах договора за колко време е?

# 453
  • София
Договорите към БОБ са безсрочни, с 1 месец предизвестие при прекртяване.
Ако вече имаш 1 сим карта, втората струва 2.90 лв. Води се - за приятел.
Скоро вадих карта на дъщерята, продавача ми го предложи.

# 454
Какво означава това? Ползвате 2 номера, но общо 2-те карти използвате 500 минути?

# 455
Какво означава това? Ползвате 2 номера, но общо 2-те карти използвате 500 минути?
Глупости.
Всяка карта си има минути и МБ. Просто едната струва 14.90, а другата 2.90 лв.
На сайта на БОБ има и нови промоции.

# 456
Ако някой се интересува, Теленор имат промоция в момента - 1000мин към всички, от тях 100 може да се ползват в чужбина и 2000МБ интернет за 20лв/месец.

Супер оферта, докато не прочетеш ''дребния шрифт'' .  Crazy
Договорът е задължително 2 години и 20 лв на месец са само първите 6 месеца,от там нататък си става стандартния план от 50 лв на месец Crazy

# 457
Не е така Peace

Промоционалният месечен абонамент се предоставя за нови и настоящи абонати, при сключване на нов договор за мобилни услуги за нова SIM карта или при продължаване на текущия договор с подписване на допълнително споразумение, във всички случаи за нов първоначален срок от 24 месеца по посочения абонаментен план.

Промоционалният месечен абонамент се предоставя за първоначалния срок на договора. След изтичането му се прилага стандартния месечен абонамент в размер на 49.99 лв. Промоцията е валидна при сключване на нов договор, съответно допълнително споразумение съобразно приложимите условия, до 26.02.2015.

# 458
Sweetɣ, права си била  Peace
Днес звънях на баща ми да ходи да провери за тази оферта направо в офис на Теленор, че договора към Вивател, отдавна му изтече и изчакваше за по-добра оферта.Но днес направо  е сменил оператора  Mr. Green. Дано не съжалявам, че съм го подвела.

Наистина за целият период на договора са тези 900 мин. към всички оператори в Бг,100 мин. към мобилни и фиксирани за чужбина и 2000 мб интернет.
Наистина супер оферта  Peace Ако някой иска да се възползва, да кажа, че важала само за този месец.

# 459
Наистина е изгодна Peace
Аз се бях засилила да минавам към Виваком и добре, че изчаках Wink

# 460
Sweetɣ, права си била  Peace
Днес звънях на баща ми да ходи да провери за тази оферта направо в офис на Теленор, че договора към Вивател, отдавна му изтече и изчакваше за по-добра оферта.Но днес направо  е сменил оператора  Mr. Green. Дано не съжалявам, че съм го подвела.

Наистина за целият период на договора са тези 900 мин. към всички оператори в Бг,100 мин. към мобилни и фиксирани за чужбина и 2000 мб интернет.
Наистина супер оферта  Peace Ако някой иска да се възползва, да кажа, че важала само за този месец.

Не по-изгодна от безлимитни минути към всички оператори и безлимитен интернет, 10,000 мб от който на максимална скорост. Обслужването в Теленор и на най-големия си враг не го препоръчвам.

# 461
Becky bloomwood, към кой оператор е този план и каква е таксата?

# 462
Мтел. Пуснаха плана си от 100 лв на промоция от 35 лв, но се оказа, че е 31 лв, ако не искаш да вземеш и телефон с плана. Аз преди година бях луда и бясна на мтел, ужасно обслужване, каквото в Глобул не бях видяла за над 10 год, но Глобул надминаха с лавинообразна скорост цялото невежество на Мтел.

Оказа се, че Глобул не са си настроили системата добре и в един момент както си мислиш, че имаш телефон, ти резват ей така шалтера без нито да си надвишил кредитния лимит, нито нищо. И ти се оказваш без телефон в 10 часа в петък вечер и те ти казват "Ми извинете ни, но не можем да ви го пуснем докато не дойдат от кредитен контрол на работа" (понеделник). И си седиш със спрян телефон само защото системата не разпознава, че говорите продължително от безплатни минути, мисли, че трупате сметка и ви спира телефона без дори един смс да прати за предупреждение, че са ви оставили без възможност да набирате и да използвате интернет. Отделно от кол центъра отиват на пуш пауза и 15 мин няма кой да вдигне, а като вдигнат са като лелките от БТК едно време. Така че не е съвсем безплатно в Теленор. По-добре си набавете резервен телефон да си имате като системата реши да ви го спре теленорския ей така.

Директно си се преместих на Мтел, които между другото като стана проблема едно време с мен, веднага си адаптираха услугата да не се случва с други. Компенсираха ме с няколко такси и ми пратиха букет в цветовете на Мтел. Теленор просто ми казаха да им се разкарам, че не им се занимава с мен. Щом не ми изнася, да си платя таксите до края на договора и да се махам. Аз обаче им измислих цаката - една стотинка до края на договора няма да видят, сметката ми още 9 месеца ще е 0 и повече не желая да чуя за тях. Щом те ще са арогантни, аз пък ще съм стисната. Който иска да си им е клиент. Аз съм погнусена от тях.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 21:11 от becky bloomwood

# 463
Аз от обслужването нямам оплаквания, но пък и не ми се е налагало да контактувам много с тях и сериозни проблеми не съм имала.

Не е лоша промоцията на Мтел, но за мен е висока таксата.

Виваком са пуснали същата оферта като Теленор, но трябва да се комбинира с друга услуга.

# 464
Като ти спрат телефона без причина, щеш, не щеш, почваш да общуваш с 123 и да си вдигаш кръвното. И се почва едно говорене, писане, ама срещу теб - непробиваема стена. И осъзнаваш, че си вързан за две години в това положение.  Sick Та то евтиното, скъпо излиза понякога.

Никой не агитирам, просто предупреждавам за малките букви.

Общи условия

Активация на акаунт