От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 567
  • 918
  •   1
Отговори
# 465
Аз от 4 години, съм на Глобул, преди да станат Теленор,бях адски доволна,сега получавам сметки около 50-60лв, въпреки че не говоря за толкова,според мен newsm78. Честно казано, от Мтел не бях доволна, тъй като ми надписваха сметките, но пък моя приятел е на много хубав план и е супер доволен от тях - 40лв., неограничен интернет и неограничени минути към абсолютно всички оператори. Майка ми е на Виваком от около 5 години,много е доволна.

# 466
Мтел предлагат много добри Прима пакети - и за стари, и за нови Прима клиенти.

300 минути + 100 МВ за 2,90 лв - валидни 30 дни

или

400 минути + 200 SMS-а + 200 МВ за 5,90 лв - валидни 30 дни

(Минутите и SMS-ите са към мрежата на Мтел).

При такива изгодни пакети, не виждам никакъв смисъл от обвързване със срочен договор (поне не и към Мтел).

# 467
Krem-karamel, това са допълнителни пакети - като добавим и цените на основните, не са много изгодни според мен.

# 468
Krem-karamel, това са допълнителни пакети - като добавим и цените на основните, не са много изгодни според мен.
Ако си стар Прима клиент, не се изисква основен пакет.
Аз скоро заредих с ваучер една стара Прима карта и веднага получих SMS-оферта от Мтел да закупя 300 минути + 100 МВ.
Изисква се само да разполагаш с достатъчен кредит, за да вземеш минутите и МВ.

# 469
Ясно Peace
а колко кредит изисква да имаш?

# 470
Ясно Peace
А колко кредит изисква да имаш?
Не по-малко от 2,90/5,90 лв наличност в баланса Peace
Изпраща се безплатен SMS с определен текст до кратък номер. После получаваш обратен SMS с потвърждение, че пакета е успешно активиран.

# 471
Аз не съм доволен от нито един мобилен оператор,

-работя един месец през годината за мобилен оператор

- работя два месеца за т.нар. ДДС, който и по турско не е бил толкова зверски

- работя и един месец за """"""лятна """"почивка""",

-незнайно колко още работя за оня дет духа
 и моля ви се, не ме занимавайте с простотии.

# 472
Откакто Теленор замениха Глобул не съм доволна. Не може като заредиш предплатена карта за определена сума веднага да ти дърпат пари за някакъв пакет какъвто те са решили. Не може те вместо мен да решават как да си харча парите. Освен това със зареждането ти удължават срока само за три месеца, а не за 1 година както беше при Глобул. Ползвам и други техни услуги, но като ми изтече договора ще се ориентирам към друг оператор. Доста мои познати също ще се махат  Peace

# 473
аз също се махам от Теленор
мислех да си задържа предплатената карта, но не ме устройва, защото парите които ще дам могат да се ползват вече само един месец, а не една година както беше при Глобул

от септември си направих 2 годишен договор с Виваком, като разликата в цената от купуването на свободно на смартфона и пакета с купуването на смартфон ще избие парите на сметката за GSM + безплатен интернет за 14 месеца реално

и евала на Виваком - за 3 часово спиране на интернет ми дават бонус този месец 900 MB (за справка в пакета, който ползвам имам включени 600 MB)  Party

# 474
Аз пък съм по-доволна от Теленор, отколкото от Глобул. И като обслужване, и като внимание, а и като тарифни планове. Не знам какво трябва да се случи, че да си сменя оператора  Rolling Eyes

# 475
  • Някъде на път....
............

и евала на Виваком - за 3 часово спиране на интернет ми дават бонус този месец 900 MB (за справка в пакета, който ползвам имам включени 600 MB)  Party

Брей, браво! Не съм очаквала от Виваком такова добро обслужване.... newsm78

# 476
............

Брей, браво! Не съм очаквала от Виваком такова добро обслужване.... newsm78

първоначално в медиите излезе съобщение, че ще дадат 500 mb
http://www.economic.bg/bg/news/4/vivakom-dava-sedmitsa-bezplatni … klientite-si.html
като си плащах сметката миналия месец служителките нищо не знаеха, само казаха че няма да стане автоматично, а да се направи заявка за компенсация по тел. или на уебсайта им
предполагам, че повечето хора не са си направили труда да заявят компенсация, а вероятно има и хора, които да се на разбрали за временното спиране на услугата

# 477
Какво ви е мнението за bob? Харесах си новия план smartbob+. Може ли да си прехвърля номера на предплатена карта на Виваком към bob?

# 478
Теленор пускат още по-изгодни предложения

https://www.facebook.com/TelenorBulgaria/photos/a.15494292121024 … 610483998/?type=1

# 479
  • София
Какво ви е мнението за bob? Харесах си новия план smartbob+. Може ли да си прехвърля номера на предплатена карта на Виваком към bob?
Доволна съм от БОБ, има си покритие навсякъде и нета е бърз. Писала съм по-горе в темата.
Предплатена карта ще прехвърлиш без проблеми. Само ако в нея има кредит  лв. ще изгори. Затова или го използвай, или го прехвърли на друга предплатена карта. В сайта пише как.

Общи условия

Активация на акаунт