От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 266
  • 918
  •   1
Отговори
# 90
мноооого смешно ,
като кликнеш в/у профила й ще видиш , че се са регистрирали днес и имат само два постинга , които са в в защита на мобилтел ,
ти също си от отбора , пратен да защитава мобилтел , макар че се включваш по-разнообразно - започнала си с оплюване на глобул ...  Grinning

Абсолютно ... не разбирам защо не се взимат мерки ...

# 91
мноооого смешно ,
като кликнеш в/у профила й ще видиш , че се са регистрирали днес и имат само два постинга , които са в в защита на мобилтел ,
ти също си от отбора , пратен да защитава мобилтел , макар че се включваш по-разнообразно - започнала си с оплюване на глобул ...  Grinning

добре, че си ти да ме определиш каква съм и откъде съм! ... явно доста свободно време си имаш...
get a life

# 92
Няма нужда да се карате заради мен. Нямам нужда и от адвокати. Аз съм на Therisa майка й. И щом сте ме проучили така добре, трябва да сте видяли, че се регистрирах също и в клуба на готините баби. Следя и темата за родените през юли, защото внукът ми е роден тогава.Нова съм във форума и за първи път пиша изобщо в такъв вид комуникация. Видях дъщеря ми къде е писала и за това реших да пиша и аз. Ако ви смущава моето присъствие ще спра да пиша. Когато се регистрирах не го направих за да сея раздори. Моля да ме извините още веднъж, че се намесих в разговора ви.

# 93
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Е браво на вас! Много зряло, няма що! Ами ако беше вашата майка?!! Направо нямам думи!

Има бутон информитай модератор, другия път го използвайте вместо да обиждате хората с абсурдните си твърдения!
Тая тема се вмириса вече...

# 94
# 95
А така някоя гадна новинка за Глобул да пуснеш, поне за цвят?  Tired
Или гадните такива са само за Мтел и Виваком,а?

# 96
На това съм попаднала, да не работя за Глобул, та да пействам за конкурентите им.
Ако съм видяла за Глобул, няма да не я сложа!
В България не знам някой от 3те оператора да нещо особено по-различно от другите, че съм избрала Мтел ... тва си е личен избор и понеже темата е такава го написах. Всеки си предпочита за него си. Дори и да предпочетеш Глобул или Мтел или Виваком на мене ми е се едно, форум е ... пиша това което виждам и това което мисля

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 18:43 от katiaG

# 97
Това по-скоро е лично отношение (манталитет).

Иначе, ето и нещо положително:
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2011/02/09/1040567_vivakom_spir … avane_na_dogovori

# 98
  • София

Ето същото, от малко по-различна гледна точка - http://dnes.dir.bg/news/mobilni-operatori-dogovori-komisia-regul … ata-7963691?nt=10

Ако срочните условия от клаузата за автоматично подновяване не бъдат премахнати в срок от едни месец след преустановяването на тази практика от страна на Виваком, телекомът ще бъде принуден също да я върне в действие, тъй като това ще го постави в най-неблагоприятната позиция на пазара, пише в съобщението.

Аз пък не мисля, че това ще ги постави в по-неблагоприятна позиция, напротив, това ще привлече много нови клиенти, които досега са избягвали да сключват договори с тях, като мен и цялото ми семейство, и много други хора. Ако обаче наистина върнат автоматичното подновяване, мнението ми за тях ще падне още повече.

# 99
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
http://www.btv.bg/bg/news/ikonomika-biznes/u-nas/story/116213529 … te_do_mesets.html

Тук също има информация и мисля, че е доста по-обективна и по-пълна.
Наиситина имам чувството, че всеки вестник отразява според това колко му плащат. Поне БТВ още не са се продали... Това си е мое мнение  Peace

Добре ще направят с тази приемна! Там ще има представители на операторите и има реален шанс за решаване на проблемите с телекомите Wink

# 100
Аз съм си доволна от Виваком.Само при тях съм на месечна такса,а и семейството ми.С другите оператори сме на предплатени карти.

# 101
И трите оператора имат трески за делкане и недостатъци. Въпросът тук е всеки да си избере най-малкото зло за него си Simple Smile Аз имам 2 телефона към Глобул и Мтел. Засега съм що годе доволна и не смятам да ги махам. Въпреки проблемите им със софтуера аз нямам оплаквания от Мтел. На мес. такса 9,90 към 6 номера съм и плащам не повече от 28-30 лв, което ме устройва. Вярно е че има доста ощетени хора с объркани ф-ри и спрени телефони, но моят съвет е търсете си правата, не плащайте веднага ако имате съмнения. Поискайте повторна и детайлна разпечатка, доколкото знам вече коригират фактури и приспадат пари. Този оператор, от който съм неприятно изненадана и разочарована е Виваком. Мои роднини изгоряха с т.нар. дистанционни договори по телефона без подпис и откакто чух за това ми паднаха в очите...

# 102
  • Луната ни пази
Mtel
Има и грешки понякога, няма безгрешни хора, но винаги са реагирали адекватно.
И аз така!

# 103
Абонат съм на Глобул от създаването му.Не мога да кажа,че всичко им е ок,но до сега съм имала проблеми най-вече с некомпетентния им персонал(из офисите),който не си знае работата и говорят глупости вместо да ти помогнат.Имала съм случка с една оферта въпреки,че попитах конкретно,защото знаех уловките им,но ме увериха,че греша...Тогава ми идеше да сритам дебелия задник играещ Farmville зад компютъра и да си поискам парите, с които ме беше набутала,като ми даде грешна информация... #Cussing out

# 104
  • София
Доволна съм от Мтел.
По време на въвеждането на новата Система и проблемите на други клиенти с надписани сметки и разговори при мене положението е ОК.  Сметките идват по-бавно, но са с нормални стойности.
Нямам надписани минути, СМСи и разговори.
На Глобул съм доволна само от предплатените карти - там не съм имала проблеми.
С Виваком нямам отношения. Разведох се с БТК в далечната 2002 г.

Общи условия

Активация на акаунт