От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 581
  • 918
  •   1
Отговори
# 435
Имам въпрос относно БОБ, на кой оператор се води той?
В смисъл- много хора имат безплатни минути към определен оператор и имат примерно по 2 карти, къде биха говорили безплатно с БОБ? Да не набутам някой без да искам

# 436
  • Луната
В анкетата трябваше да се включи и нито един от 3-те Peace
Била съм абонат и на 3-те оператора. За всеки един от тях мога да напиша както хубави, така и не толкова хубави неща.
Сега съм абонат и на mtel и на Globul (telenor), като в най-скоро време мисля Глобулският да го махам...

# 437
  • Sofia
Изобщо не разбирам защо БОБ се коментира отделно? Това си е услуга на Мтел. Нещо като предплатена карта, само че с измислено име. Доколкото помня го измислиха, когато си омазаха цялата база с някакво прехвърляне към нов софтуер и форумите бяха наводнени с оплаквания.

# 438
Изобщо не разбирам защо БОБ се коментира отделно? Това си е услуга на Мтел. Нещо като предплатена карта, само че с измислено име. Доколкото помня го измислиха, когато си омазаха цялата база с някакво прехвърляне към нов софтуер и форумите бяха наводнени с оплаквания.
Точно.

# 439

Е как ще е предплатена карта, като всеки месец си плащам такса?

# 440
  • Sofia
Добре де, абонаментен план с име. Все тая, идеята е, че това си е Мтел.

# 441
Добре де, абонаментен план с име. Все тая, идеята е, че това си е Мтел.

Това е друго. Абонаментни планове на МТел с име Боб.

# 442
някой подаде ли заявление за компенсация за спирането на мобилния нет на VIVACOM

какво точно написахте?

newsm78

# 443
  • Варна
Ами и от 3-те не съм доволна но в момента съм на М-тел и гласувах за тях.

# 444
  • София
Защото си говорим за мобилни оператори -
Когато правят реклама за дадена марка телефон длъжни ли са да го поддържат в наличност или да могат да се поръчат, а не да ти казват, че са се изчерпали, а рекламата е още валидна  newsm78 newsm78 newsm78

# 445
  • Варна
Щом още е валидна са длъжни но се правят на ударени.

# 446
Защото си говорим за мобилни оператори -
Когато правят реклама за дадена марка телефон длъжни ли са да го поддържат в наличност или да могат да се поръчат, а не да ти казват, че са се изчерпали, а рекламата е още валидна  newsm78 newsm78 newsm78

чак да са длъжни едва ли, но се предполага, че рекламират продукт от който искат да правят печалба и реално не е в тяхна полза да не продават рекламираната стока, ...а и правят много лошо впечатление на клиентите!

# 447
Ако някой се интересува, Теленор имат промоция в момента - 1000мин към всички, от тях 100 може да се ползват в чужбина и 2000МБ интернет за 20лв/месец.

# 448
Ако някой се интересува, Теленор имат промоция в момента - 1000мин към всички, от тях 100 може да се ползват в чужбина и 2000МБ интернет за 20лв/месец.

как се казва планът?

# 449

Общи условия

Активация на акаунт