От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 524
  • 918
  •   1
Отговори
# 525
Aisha,Благодаря ти!Ще проуча и Боб.

# 526
  • София
Имам 3 месеца до края на договора с мтел, само мобилен телефон.
Мога да преподпиша нов, но се замислям за друг оператор.
Ползвам отделно и нет, който е безотказен, но ми идва скъпо поотделно.
Евентуално може и троен пакет - (за ТВ среден пакет), но не държа да вкарвам пак телевизия.
Евентуално нов смартфон, ако излиза по-евтино от чужбина да кажем

Кой бихте препоръчали. В момента (т.е. за октомври) Мтел имат по-добра оферта от Вива, например:
Микс разширен+ 120канала, 16ГБ, неограничени към всички; 75Мbps домашен -  40лв.
Аналога на Вива е 6ГБ; 50Мбпс, 100канала - 40лв, като трябва да пренасям номера, което гледам да го избягвам (по-бавно те набират след това отсреща).
Теленор не съм ги гледал и не смятам на този етап.

Мисля да изчакам декември да видим какво ще пуснат.

Като клиент над 10г в Мтел - мога ли да издействам някаква отстъпка - никога не са ми предлагали нещо по този повод  #Cussing out

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 10:27 от Starrydream

# 527
Значи според мен първо изчакай коледните оферти. Другото е, че едно е в сайта, друго е като отидеш на място. И Мтел ще ти предложат по-добри условия за преподписване, и Виваком ще ти дадат по-добри условия,  за да те прилапат.

# 528
Имам 3 месеца до края на договора с мтел, само мобилен телефон.
Мога да преподпиша нов, но се замислям за друг оператор.
Случвало ми се след изтичане на договор към мобилен оператор автоматично да ми го подновят без никакво предизвестие - обаждане, смс, email. Става въпрос за извън България, но все пак имай го предвид, като наближи крайния срок. Peace Да не се направят на ударени.

# 529
В момента се подновява, но става безсрочен, т.е. можеш да го прекратиш когато си искаш, поне при Виваком
Иначе и аз преподписвах тая есен, няколко пъти питах ще имам ли отстъпка при купуване на апарат, не ми казаха, че има такава, но в края на краищата имаше отстъпка  Rolling Eyes

# 530
  • София
Вива - имат ли по-добра оферта от 40лв, около тези параметри: за 50Мбит/с интернет и телевизия/100...канала/ + 9ГБ моб.нет и неограничени минути в страната? Това изплю от сайта им за пакетни предложения  Rolling Eyes Засега клоня към оставане в мтел.

Кога започват коледните предложения - 1декември?

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:48 от Starrydream

# 531
Малко извън темата, но гледахте ли новата реклама на Виваком?  Joy Joy Joy

http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/Sotcialnite-mrezhi-se-smei … video_640358.html

# 532
Малко извън темата, но гледахте ли новата реклама на Виваком?  Joy Joy Joy

http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/Sotcialnite-mrezhi-se-smei … video_640358.html

Това не е реклама.
Това е клип за служебна, вътрешна употреба. Всички по-големи корпорации имат такива, че и многократно по-нелепи, просто никой не ги изнася извън фирмата.

# 533
SMART Call S
промо 2

Какво искат да кажат със 150 + 200 минути?

# 534
350 към всички мрежи

# 535
Ама по-интересно е да се напише 100+250 ли?

До края на Ноември ли са?

# 536
Е, трябва да се види, че е + 200
като гледам е за ноември офертата, да

# 537
Нямаш ли хартиена брошура за ноември?
Там за този план пише 350 мин., а отдолу 150.
Сега и аз гледах тези промоционални планове.

# 538
Дайте мнение за абонаментните планове на Теленор за смартфон. Какви са при тях подводните камъни? Стабилен ли е обхвата, интернета?
С Мтел съм от десетина години, но ми омръзна най- вече от обслужването в офисите. Единствено за домашен интернет и телевизия мога да ги препоръчам.

# 539
Дайте мнение за абонаментните планове на Теленор за смартфон. Какви са при тях подводните камъни? Стабилен ли е обхвата, интернета?

Аз съм доволна, но сега ще се местя на виваком. Ще сменям оператора, защото те ми предлагат по-добри условия, не за друго. За подводни камъни не знам, аз съм доволна наистина - не съм имала проблеми със сметки, обслужване. Може да съм случила на такива служители, де. 4G има на повечето места, на които съм била.

Със сигурност и Теленор, и Виваком ще ти дадат по-добри условия от тези, които гледаш в сайтовете им. Затова мини през офисите им и им кажи, че обмисляш да сменяш оператора. На мен така Виваком ми предложиха план, който по принцип е 70 лв. месечно, за 25 лв.

Общи условия

Активация на акаунт