Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?

не знаех че ще ми правят и сега съм решила да питам предварително за да съм наясно дали ще ми се наложи да мина през тази процедура. В повечето случаи контракциите започват няколко часа по рано / преди да започне същинската част/
така че в повечето случаи има достатъчно време да се реагира, освен ако не се панираш и не хукнеш веднага към болницата. Ако пък ти изтекът водите може и повече време да имаш, както беше при мен, защото болките започнаха 3 часа след това. И аз имах достатъчно време за всичко. А и по принцип когато е за първи път е по дълго и не се получава разкритие за 1ч. Така че като те започнат болките може да си следиш на колко време са и да си се оправиш и да си спокойна
Защото са вредни храни и излишни калории. Е, шоколада в малки количества е ок май.
Мебелите в детската вече са сглобени и само чакат да се напълнят 

. Иначе да ви кажа, не се лишавам от нищо друго. От всичко забранено по малко

),а другата на държавно в Хирургийте на Пещерско шосе(нормално раждане) пак с такава упойка ,но й бяха казали ако до 24 часа не отиде до тоалетната по малка нужда щели да и сложат