Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?
и психически тормоз, накараха мъжа да натисне жена си да подпише и така. Последва раждане с ужасно отношение към нея, след което я зашиха без упойка с репликата:"Нали искаше естествено. Ето ти сега едно естествено шиене".
Главата не ми го побира, как може да има такова отношение към раждаща жена (и изобщо към човешко същество де), но явно всякакви изроди има
Цял ден чета, чета... и чак сега стигам да ви пиша
Сега вече стаята има съвсем бебешки вид! И както бяхме започнали с креватчето, направо изчистихме всичко там, изпрах купища дрешки (тези, които аз бях купила и още толкова от сестра ми, която роди преди два месеца и ми даде нещата, които вече не им стават).... и така. Чак ме хвана страх, че момента наистина наближава.
Иначе хем искам по-бързо да дойде момента (който съм сигурна, че ще е февруари), хем наистина ме хваща страх за самото раждане