Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?
А тези от Мадър Кеър са много сладки.....гледах техен каталог, но не знам дали ги има в БГ магазина им?

Да си дойде бебо, когато е най-добре за него.

и сега не можех, но за сметка на това по 24 часа бях с това отвратително гадене, не знам дали ще ти помогнат тези неща, но лимона наистина много освежава, дори ако не можеш да го ядеш можеш само да го миришеш.

А и двете сме рогати(зодии). В крайна сметка ще стане това, което аз искам
Дори и лежането не помага. Преди 5 дни пак ходихме по спешност в болницата. Доктора ми отново искаше да ме запре там, но този път отказах. Нервната ми система вече нямаше да го понесе. Не знам вие как сте, но аз изпадам в много тежки депресии - цял ден сама, в легнало положение. Чувствам се ненужна и безпомощна, като паразит. Но още малко остана и трябва да се справя. Доктора ми е много готин, и напълно ми влиза в положението. Увеличи ми лекарствата и ме накара да обещая, че ако няма промяна ще отида да ме приемат в отделението. Даже снощи ми се обади да ме пита как съм. Очарована съм от отношението лекар-пациент. Само за протокола за варненските мами: лекарят ми е д-р Якуб. Смятам и да раждам при него в Окръжна болница.
И първия път така направихме и не съжалявам. Определено това е правилният избор лично за мен.