Отговори
# 405
# 406
Стихийно бедствие, благодаря ти!   bouquet
Малко ми е трудно да работя с тези сайтове и преди всичко с плащането, но мерси за името на марката Wink
Sesiliq беше писала, че има същата марка в DM, вероятно ще е по-скъпо от сайта, ама .....[/
b]

# 407
Оххх забравих да ви питам....какъв биберон сте взели от каучук или от силикон?!  newsm78
Дано не съм пропуснала и това, ако вече сте го обсъждали Wink 
Simple Smile

# 408
Matza83, donika28, skrech, много ви благодаря за отговорите, и аз така си мислех Simple Smile
Ще видим и на мен какво ще ми кажат като отида там да се видя с акушерката Simple Smile

samanta ups, сега виждам, че ще раждаш в Перник, и аз съм от тук, да не се окаже, че се познаваме Wink Иначе подкрепям с две ръце всичко, което си написала, все едно чета мои разсъждения. Аз съм писала и преди, за нас също нямаше по-голямо удоволствие от това да започнем с покупките за бебка Simple Smile Пазарувала съм през цялото време, но пък съм щастлива и че бабите нямат задръжки в това отношение Peace

А за гаденето и при мен е така, и на мен в началото много ми се гадеше, после нямах проблем, и сега пак се появи. Не съм установила да ми минава от нещо, просто трябва да се изтърпи. При мен по-страшен е проблема с киселините, които стават все по-убийствени Sad Дори и като бях болна, не ми пречеше настинката и запушения нос толкова, колкото киселините... имам нощи, в които обикалям като побъркана заради тях Sad

# 409
# 410
добро утро!!чета ви от две дни ,но нямам време да пиша Blushрадвам се че сте повдигнали темата за клизмите, защото и мен много ме е шубе...но предполагам ,че е много кратка процедура така ,че Embarassed
аз мисля да купуваме повечето неща за бебо началото на март(дано да не съм родила до тогава Praynig)защото мъжа ми няма да е тук 1месец и ще си дойде тогава.сега само ровя в интернет и набелязвам.
проверявахте ли по аптеките за арниката?лесно ли се намира?

# 411
Зравейте коремчета  newsm51
аз вчера бях на консултация, но за съжаление нищо не мога да ви споделя за бебето, защото така и не разбрах как е  Cry единственото което направих е че си взех болничния и всички изследвания и осведомих доктора, че няма да раждам при него! е сега сигурно разбирате защо нищо за бебчо не чух, а само за това каква неблагодарна пациентка съм  Embarassed честно казано наистина се почувствах виновна, но вече съм взела решение
Относно свекървите незнам как ще се разбираме и дали ще ми се меси, тя е на долния етаж... За сега съм я осведомила че всичко необходимо ще си набавя преди раждането, а дрешките ще си ги изпера и изгладя АЗ, защото това ми е първо бебче и много се вълнувам и тези дейности ще ми доставят истинско удоволствие. За нейната реакция незнам но и честно казано не се интересувам!

# 412
Момичета, благодаря ви за отговорите за хемороидите. Hug Ще пробвам  и ще видя дали ще ми помогне нещо. Лошото е, че при напъните по време на раждане нещата ще се влошат и после е ад сигурно. Sad
Стен, кураж, мила! Още малко и ще свърши тягостното лежане. Викай си някоя приятелка на гости да не си сама, чети хубава книга, гледай любими предавания или филми. И се радвай на свободно време-аз откакто се е  родил сина ми съм изгледала от край до край само 3-4 филма/ не сериали/, а той е почти 4-годишен. Peace

# 413
Здравейте сладурчета  Hug

Виждам темата за свекитата е винаги актуална  Hug Моята свеки се опитваше да се меси, ама не така директно, а леко и подмолно. На мен не ми казва нищо, но на мъжа ми...... докато един ден ми падна пердето и им теглих една .... дългосвиреща  Mr. Green Живеехме в една къща, но на различни етажи. Махнахме се и сега си живеем само ние и ни е страхотно. Колкото по далеч толкова по добре. Така намесата е мнооого малка. И аз като г-жа Стихийно бедствие и показах че от това как се държи с мен ще зависи колко ще се вижда със сина си и внучката.  Thinking За щастие мъжа ми е на моя страна  Hug за което съм му много благодарна.  Hug

За покупките след като ви доставя удоволствие не се отказвайте от него. Чудесно е.  Опитайте се да си отстоявате правото на избор. Все пак това си е вашето дете и  вие се мъчите и понасяте несгодите.  Hug

Стен недей да си мислиш такива неща  Naughty как така си непотребна  newsm78 няма по важен човек от теб в момента за твоето бебе, само ти си му необходима и това е най важното. Какво значение има че не можеш да пуснеш прахосмукачка или че не можеш да изпереш Shocked това ли е най важното, не е ли по важно бебо да е добре? После ще има да чистиш и да переш да припадък  Crazy Така че успокой се и си мисли само за хубави неща, за това как остава още малко и ще си гушнеш сладкото бебче.  Hug  Hug  Hug  

Bub555  #Crazy това с прането не го бях чувала  newsm78  hahaha изпери си всичко както на теб ти се иска. Аз така всичко съм си изпрала и с каката беше същото. не съм позволявала да ми казват кога и как да си правя нещата. само те притесняват и изнервят.

За нещата от мадъркеър в Сф има магазини техни, но може да се разгледате в сайта им там има намаления и е доста по изгодно да си го купиш от там отколкото от тук  Peace

скреч ти направо ме разби  #Crazy как така самите акушерки са готови да повредят бебето, вместо да се научат как да става по лесно за бебо  Shocked  Shocked  Shocked

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 14:49 от mama_vessy

# 414
ena4-за хемороидите аз ползвам Проктогливенол,вълшебен е!
След снощния цистит,през ноща ми започна и кървене при ходене до доалетна,уплаших се,но разбрах,че е от цистита.Сутринта отидох на болницата вече без симптомите,казаха че най -вероятно съм изхвърлила песъчинка.Взеха ми кръв,урина и видяхме беба.Вече сме 2814кг.И всичко е наред.
Приятен следобед ви пожелавам Hug

# 415
  • София
Здравейте и от мен, момичета!
Sten
, благодаря за инфото за vsi4kozadeca.com. Аз засега само съм си набелязала някакви неща, но след положителната референция от твоя страна ще поръчам. На сайта има адрес и в неделя проверихме дали има магазин, но уви - няма.
Относно покупките - аз съм решила, че предпочитам да си купя и подготвя всичко предварително. Не мога да си представя ужаса всичко да се купува и оправя за няколко дена. А това ще са нерви и за мен самата. Предпочитам да се лиша от тези емоции. Достатъчно ще са емоциите покрай бебчо. Радвам се, че имам и подкрепата на мъжа ми и близките ми. За легълцето някой беше писал, че ще го сглобяват, като се роди бебето. Само като съвет, ние нашето ще го сглобим (не че сме го купили де) по-рано, за да може да се измирише малко, но все пак всеки сам си решава. А и нашето ще е със скрин и чекмеджета отдолу и аз педпочитам, като изпера нещата на бебо да ги подредя направо там.
Относно запека и хемероидите - на мен проблема със запека ми е още от преди да забременея. Тогава се оправях с чай сена - майчин лист. Но при бременни не е за препоръчване, въпреки че на опаковката пише, че няма проблем. Лекарката ми препоръча да пробвам със сироп Фрутилакс и ако не помага със свещички - не им помня името, защото не съм ги вземала. Но да ви кажа честно най-добре ми влияят плодовете - първо бях на праскови, а сега на киви. Също така помага и сусамов тахан с мед, което е и имуностимулатор - за жалост бебо не го харесваSad
Бяха ми се получили и хемероиди преди няколко месеца - ужасно е - но не съм използвала някакви медикаменти. Сега с пиенето на желязо също може да се стигне до запек и пак се притеснявам да не се появят - заредила съм се с киви и така...
За свекървата и моята майка - дори и да изказват мнение, различно от моето, все пак уважават нашите решения - моето и на мъжа ми - все пак сме големи и зрели хора. Те са достатъчно щастливи от факта, че живот и здраве скоро ще се появи първото им внуче и много се радват, като им споделяме нашите емоции.
За женската консултация - аз се чудя как така ходите на ЖК. Моята в неделя я отмениха. Обясниха ми даже, че ако ме приемат, подлежат на глоби. Предполагам става въпрос за платени прегледи. Даже вчера мъжа ми, като ходи при личната за болничния ми, каза че достъпът там е доста ограничен.
На всички отчаяли се - горе главата, най-важни са малките същества в коремчетата ни - всичко правим за тях - не мога и да си представя даже как ще реагирам и какво ще изпитам, като видя и гушна малкия сладур за първи пътSimple Smile
Хайде това е от мен. Май стана доста дългоSimple Smile

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:42 от redreny2000

# 416
И аз се чудя как ви приемат на ЖК. Аз се обадих и ми казаха че трябва да отида след като премине забраната  newsm78 Много ми е гадно щото се бях настроила, ама какво да се прави.

E STELA страхотно е пораснал бебо  Hug Радвам се кризата е отминала  Hug

# 417
Здравейте момичета,

вие активно обсъждате покупки и биберони, а ние тепърва ще правим освежителен ремонт на жилището, което обитаваме сега. След като не намерихме/ харесахме, такова което да купим, нямаме друг избор. Така че следващата седмица ще сме отдадени на това. Стискайте ми палци по-бързо да привършваме, че да поръчваме леглото, матрачето, количката и всичко останало. Тогава вече ще ми е по-спокойно, ако беба реши да ни изненада по-рано.

Някой да знае какво се случва след като женските консултации са отменени поради грипната епидемия? Аз трябва да съм на 27-ми, но утре ще звънна на док да го питам какво ще правим. Вече ми се иска да видим беба колко е пораснала, а и тонове още не са й мерени

Не искам да мънкам, но не съм си представяла че може да съществуват такива упорити и гадни киселини .... нон-стоп са и не мога да спя по цяла нощ.

Относно свекървите - аз с моята съм имала много тежки разговори, но трябва да призная че в последно време не мога да се оплача. Дано да продължим така, че тромавите отношения много ме товарят.

# 418
Здравейте, момичета. И аз вчера бях на преглед, бебка върви с 2 седмици напред  newsm78 Чакам да ми насрочат секциото, да видим колко по-ранна дата ще трябва да е...
аз вчера бях на консултация, но за съжаление нищо не мога да ви споделя за бебето, защото така и не разбрах как е  Cry единственото което направих е че си взех болничния и всички изследвания и осведомих доктора, че няма да раждам при него! е сега сигурно разбирате защо нищо за бебчо не чух, а само за това каква неблагодарна пациентка съм  Embarassed честно казано наистина се почувствах виновна, но вече съм взела решение
iliqna, честно казано се потрисам от такова отношение, пък твоето чувство за вина направо ме разби. Аз първата си бременност ходих на консултации при един доктор, който работи в Окръжна болница. Като дойде време за раждане човекът сам ме попита дали искам там или в частна болница. След като се спрях на частна той ми препоръча негов колега, даде ми координати и за миг не ми е минало през акъла, че може да ми се обиди. Толкова съм доволна от него, че вече сме станали като приятели. В момента пак той ми следи цялата бременност и знае още от самото начало, че ще раждам пак при същия доктор, защото съм доволна от първия път.
Някоя мама има ли хемороиди? Моите се появиха още първата бременност, но сега са наизлезнали 1-2 и не се прибират-доста е неприятно, не знам какво да ги правя. Миналата бременност доки ми беше изписала един крем, но ефект нямаше. Тя ме предупреди, че тези, които са позволени в този период не са особено ефикасни и така си и беше. Как да си помогна?
ena4, пробва ли с Пайлекс. Аз имах проблем преди 2-3 месеца и ми помогна много  Peace

# 419
момичета, здравейте
Аз съм в голяма чуденка и се надявам да има мама,дето да може да ми хелпне...
Преди малко говорих с моя доки,защото утре трябва да си взема болничния пък аз тъй като не съм в града няма да мога..та го питах дали може друг човек да ми го вземе...е то нямало проблеми,ама ми каза,че на следващата консултация трябвало някакви изследвания на секрети да ми пусне...някой може ли да ми каже за какво става въпрос,че имаше работа и ми беше неудобно да го занимавам по тела с моите въпроси...За какви секрети става въпрос?Някой правил ли си е такива изследвания и за какво са?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт