Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?

Дори и като бях болна, не ми пречеше настинката и запушения нос толкова, колкото киселините... имам нощи, в които обикалям като побъркана заради тях
радвам се че сте повдигнали темата за клизмите, защото и мен много ме е шубе...но предполагам ,че е много кратка процедура така ,че
)защото мъжа ми няма да е тук 1месец и ще си дойде тогава.сега само ровя в интернет и набелязвам.
единственото което направих е че си взех болничния и всички изследвания и осведомих доктора, че няма да раждам при него! е сега сигурно разбирате защо нищо за бебчо не чух, а само за това каква неблагодарна пациентка съм
Ще пробвам и ще видя дали ще ми помогне нещо. Лошото е, че при напъните по време на раждане нещата ще се влошат и после е ад сигурно.
За щастие мъжа ми е на моя страна
как така си непотребна
Така че успокой се и си мисли само за хубави неща, за това как остава още малко и ще си гушнеш сладкото бебче.
това с прането не го бях чувала
изпери си всичко както на теб ти се иска. Аз така всичко съм си изпрала и с каката беше същото. не съм позволявала да ми казват кога и как да си правя нещата. само те притесняват и изнервят.