Отговори
# 420
  • до моите любими хора
passion не знам защо, но виждам че и двете сме в една и съща седмица и дни, а на мен ми остават 40 а при теб са 54 дни newsm78?
Ох момичета да ви се оплача малко. Моето момченце е болно, лекарката каза че сигурно е грипа, но ни е ударил на слабото място ларинкса и сега сме на инхалации с урбазон. Лошото е, че и мен нещо ме накача и сега се мъча да смуча инфлуцид и се надявам да не се задълбочат нещата, че предният път като се разболях и се мъкнах така цял месец.
За клизмата, на мен ми правиха първият път и не беше нещо чак толкова непоносимо. Смятам, че това е нещото, което най-малко трябва да ви притеснява.
За покупките, аз съм купила много малко неща и сега през февруари смятам да си набавя всичко необходимо. Миналата седмица изпрах нещата от баткото, за да видя какво мога да ползвам и какво трябва да купувам. Най-интересно ми стана, че на повечето бодита около капсите е пуснало малко като ражда. Киснах ги с Вениш, но само малко избледняха не се махнаха напълно. Яд ме е защото, в началото много бързо дрешките стават малки и почети не са захабени, но сега ще се наложи да купя някое друго бодинце. Иначе съм купила, някой неща в розово и лилаво от мерак няма начин, но смятам да ползвам и някой дрешки от батко не си струва само да се дават пари, за дрехи които ги носят месец.

# 421
момичета, здравейте
Аз съм в голяма чуденка и се надявам да има мама,дето да може да ми хелпне...
Преди малко говорих с моя доки,защото утре трябва да си взема болничния пък аз тъй като не съм в града няма да мога..та го питах дали може друг човек да ми го вземе...е то нямало проблеми,ама ми каза,че на следващата консултация трябвало някакви изследвания на секрети да ми пусне...някой може ли да ми каже за какво става въпрос,че имаше работа и ми беше неудобно да го занимавам по тела с моите въпроси...За какви секрети става въпрос?Някой правил ли си е такива изследвания и за какво са?  Thinking
Влагалищен секрет(микробиология)предполагам,те се пускат накрая,заедно с всички останали изследвания-ПКК,урина,кръвна група,Wass, HbSAg

# 422
  • София
veset0, най-вероятно става въпрос за микробиология. По принцип се пуска в началото и края на бремеността. Особено е важно, ако ще раждаш нормално,  да се пусне в края, за да се провери дали всичко е наред.

ПС: Може ли да помоля за синьо щъркелче:) Благодаря:)

# 423
а при секцио?Необходима ли е тая микробиология???Той доктора при който ходя на консултации няма да раждам при него и не съм споделяла,че ще раждам с операция...мислих че микробиология не е необходима при секцио..

# 424
  • София
При скцио не знам. Аз така или иначе съм решила да си пусна за себе си, въпреки че ще съм секцио. През цялата бременност имам течение. Изследванията излизат чисти и докторите казват, че по време на бременност е нормално да имаш течение. Но за всеки случай предпочитам пак до проверя. То и без това е хубаво да се правят такива профилактияни изследвания.

# 425
radostani сега чета поста ти и виждам,че сте в същото положение като нас,само че при нас детето вчера беше с 39.7 t-ра и аз пия инфлуцид 3 пъти по 2 таблетки,но незнаех че се смуче Embarassed,така че мерси за инфото Simple Smile,току що прочетох листовката и видях.На всички останали мами,пазете се,че грипа при децата е ужасен,а за нас в момента още повече  Hug

# 426
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте,

минавам само да ви поздравя   bouquet

# 427
  • София
Аз явно няма да мога да си взема болничния, докато не отменят забраната за ЖК. Confused Казаха ми чак другата седмица да се обадя. Дано не изпускам сроковете само, трябва да проуча как седят нещата...

radostani, и на мен ми се стори, че има нещо нередно в линийката, но не обърнах внимание.
Дано детенцето ти се оправи скоро, както и всички други болни. :hug

За дрешките от по-големите деца -  и аз намерих някои пожълтели, които не успях да приведа в нормален вид и изхвърлих. Добе, че бяха малко, а останалите са запазени, не че не купих пак доста нови. Blush

# 428
veset0-това е влагалищен секрет,който на мен днес ми взеха.Нещо като застраховка,че по пътя на бебето няма бактерий.
mama_vessy благодаря ти,но съм избързала да се радвам.Всичко започна отначало преди час.Парене като при цистит и кръв.Направо ще се побъркам. ooooh!

# 429
iliqna_ що за лекар е това - кретен  #2gunfire а пък ти да вземеш че и да се засрамиш  Shocked имаш пълното право ти да решаваш какво и кой и ако той не е доволен от избора ти, проблема си е негов.   bouquet

Бишкота и аз трябваше да съм на ЖК на 27.01. но както писах ми казаха, че са отменени до 2-ро нареждане. Т.е. до като се отмени грипната епидемия.  Peace

radostani пробвай с коризалия или осцилококциум и двете са хомеопатични и стават за бременни мами  Hug

veset0 не е  лошо да си направиш това изследване, както са ти казали и другите мами  Peace

Някоя мама питаше за бибероните аз още не съм купувала, защото в началото не ти трябват  Peace след това ако решиш винаги можеш да си купиш. Но както беше пуснато онова инфо от РИОКОЗ, то не трябва да си взимаш каучукови биби на Авент.  

E STELA Много лошо, а какво ти казаха, ако се появи пак?  newsm78

passion не мисля че изпускаш каквито и да е срокове, и аз евентуално другата седмица ще си  взема болничния.  Peace

# 430
  • София

Някоя мама питаше за бибероните аз още не съм купувала, защото в началото не ти трябват  Peace след това ако решиш винаги можеш да си купиш. Но както беше пуснато онова инфо от РИОКОЗ, то не трябва да си взимаш каучукови биби на Авент.  

mama_vessy, това не беше ли за Chico?

# 431
Момичета да се отчета от срещата с лекарката, която исках да ме изражда: викна ме тя и ми се извини, че няма да може да ме изроди, тъй като съм с термин 20.03, а тя от 01.03 излиза отпуска, че й предстой операция и аз се хиля и викам: Ооо, ама аз ще родя февруари. Тя милата не вярваше, но след прегледа се позамисли, тъй като проблема ни с бъбрека на бебка става по-сериозен и се е уголемил доста, все още е рано да се говори, че ще има недостатъчност на този бъбрек, но ако продължава да расте може и до там да се стигне. Предлежанието ни е още "косо", т.е. не с дупето надолу ами на страни и кръвното като ми го измери 140-100 и вика: Брех как си знаеш, че ще родиш февруари  Laughing Laughing Laughing
Та остана да се видим на 15ти февруари, за да видим дали някой от тези фактори не е решил да се промени и да решим дали ще съм секцио при нея до края на февруари или ще сменям лекаря  Cry Да ви кажа хич не ми се иска да я сменям,ама и секцио не искам, абе като се прибирах към вкъщи си мислех, че вече нищо не искам,т.е. искам да съм в 4ти месец и да нямам тия мисли. Уффф май пак ме тряска хормона, извинете ме...  Hug

# 432
  • София
Здравейте и от мен.  bouquet
Набързо да се включа Grinning
За клизмата, момичета не се шашкайте не е нищо толкова ужасно или страшно.Приемете го като нещо необходимо.
За бибероните, аз съм фен на силиконовите, каучука много бързо се износва.
За покупките, аз май бях писала, взела съм си всичко-няма такова удоволствие.Не ми се месят бабите, защото с големия ми син ги слушах и резултата беше ужасно грозни дрешки купени по вкуса на бабите и пълна лудница за 3 дни докато бъх в болницатаЕ, този път, няма нужда. Naughty
За козметиката, аз съм си взела на Бюбхен-кремче и шампоанче за тялото и главичката, а иначе ще преваря зехтин .
Мама Веси, изписаха моята приятелка още в неделя.Беба е добре, хапва си достатъчно и е много послушна Hug, но моята приятелка е болничка с темепература Sad, защото са чакали много време да ги изпишат от 12 часа та чак в 16 часа са ги изписали.Докторката която е оформяла документите е била в няколко поредни секциа и тя с още 10 мами са чакали в коридора на течението Sad
marinels , не се тревожи сега, ще видиш,че всичко ще си дойде на мястото. Peace

# 433

mama_vessy, това не беше ли за Chico?

Извинявам се да  Embarassed Права си на ЧИКО е.  Hug

Момичета да се отчета от срещата с лекарката, която исках да ме изражда: викна ме тя и ми се извини, че няма да може да ме изроди, тъй като съм с термин 20.03, а тя от 01.03 излиза отпуска, че й предстой операция и аз се хиля и викам: Ооо, ама аз ще родя февруари. Тя милата не вярваше, но след прегледа се позамисли, тъй като проблема ни с бъбрека на бебка става по-сериозен и се е уголемил доста, все още е рано да се говори, че ще има недостатъчност на този бъбрек, но ако продължава да расте може и до там да се стигне. Предлежанието ни е още "косо", т.е. не с дупето надолу ами на страни и кръвното като ми го измери 140-100 и вика: Брех как си знаеш, че ще родиш февруари  Laughing Laughing Laughing  
Недей да се тормозиш, нищо не може да се направи в момента. А и съм сигурна че всичко ще се оправи. Стискам палци да се подредят нещата по най добрия начин. И за секциото, не го мисли важно е бебо да е добре  Hug

Мама Веси, изписаха моята приятелка още в неделя.Беба е добре, хапва си достатъчно и е много послушна Hug, но моята приятелка е болничка с темепература Sad, защото са чакали много време да ги изпишат от 12 часа та чак в 16 часа са ги изписали.Докторката която е оформяла документите е била в няколко поредни секциа и тя с още 10 мами са чакали в коридора на течението Sad
ООООО много неприятно  Thinking че се е разболяла точно на изписването ..... ooooh! Поздрави я от мен и и пожелавам бързо да се оправя, стискам палци.  Praynig  Hug

# 434
Маринелс, Дано всичко да е наред с бебето, пък, ако се наложи секцио-така е трябвало да стане. Но аз ти пожелавам да не се налага. newsm10
Лъки, купих си крема. Тази фирма я знам, че е безвредна, пробвала съм таблетки за кашлица и са хубави. Дано помогне, ако не-ще видя някоя друга препоръка от момичетата. Благодаря на всички още веднъж. Hug

Общи условия

Активация на акаунт