Преброяване онлайн

• 111 619
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 205
Майка ми си ги смята вчера  - 107 лева.
Чакай, те ще сметнат и осигуровките и данъците първо...  Mr. Green

# 2 206
luna, аз защо си мисля, че нищо не трябва да ни удържат? Ти в договора ли го прочете...

# 2 207
  • София
Едва ли някой ще вземе 300-350 лв. Можеха да се вземат евентуално, ако нямаше електронно преброени и всички се брояха с карти. Майка ми също е преброител, нейния район беше голям 3 блока и 2 къщи очертава и се да вземе към 200 лв.

# 2 208
  • Русе
Аз имах 3 блока и сума ти къщи и 'други', та се събраха приблизително двадесетина сгради + още няколко нежилищни (за които няма КС, но трябвало ги пиша в ПНЖ-то, подробности отдолу). Средната година на строеж беше 1930-40, а кусур бяха строени отпреди Освобождението. Хората нямат вода, аз да ги питам за PVC и климатик...

Като цяло се очертавам да забия към 130 лв, бруто. Някой да знае какви точно осигуровки дължим по ГД, същите размери като по ТД ли е?

Май ще се почерпя една пастичка накрая Joy

При мен пък имаше код, който по списък уж е при мен, а иначе просто няма такъв човек. Някой явно се е броил по адресна регистрация. Имаше и код по адрес, който просто не можах да го намеря. Обиколих всичко - няма такъв адрес, е както и да е...

Контрольорката ми даде да погледна и кварталната карта на района. Цял живот има да им се смея. Не знам от коя служба е взета, ама всичко познато ми беше обърнато НАГОРЕ с краката. Номерации разбъркани, сгради разбъркани, дори имената на улиците hahaha . Още повече че пък видях и обхватите на отделните преброители. Е няма такъв хаос, вместо да разделят района на няколко парчета и да ги дадат така, те дали тук къщичка на единия, там блокче на другия, четири блока между двете сгради - на третия, като всеки втори вход от блоковете на третия е даден на четвъртия... изобщо не мога да измисля адекватен коментар.

Но най ме изкефи, че адресите, които така и НЕ можах да намеря, НЕ присъстваха и на картата! А за капак една сграда беше отбелязана по средата на река Дунав. Преброител 2021 да бъде готов с акваланга отсега Mr. Green . А аз трябваше да се задоволя с Пътната агенция, Строителния контрол, Агенцията за развитие на животновъдството, Военния клуб на града, Транспортната болница, Военната полиция, паметникът на моряците (?) и едно бомбоубежище (?!), понеже като сгради (...) бяха включени в редовете на ПНЖ-то ми и, нищо че винаги са били нежилищни, трябвало да ги пиша в самото ПНЖ какви са, ама поне не искаха да попълвам карта сграда...

Утре след лекции давам всичко барабар с кашона на моята и когато следващия път ме търсят, по-добре да е за изплащане на стотинките Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 22:49 от Koronis

# 2 209
Мнеее, Коронис, мисля, че ще те потърсят за да си предадете заедно с контрольорката ви вси бумаги.  Mr. Green Като свърши срока и на контрольорите, ще правят график при нас и ще ходим дружно да дремем и там.  Crazy
И аз съм в стар квартал, та ми направи впечатлени, че почти всичкото беше кирпич от преди хиляда и балканската. Пенсионери бол, деца и хора в активната възраст кът. Моят град се е стопил.

# 2 210
  • София
  Вчера   следобяд  предадох  всичко  - карти  ,ПНЖ ,  останали празни  бланки  , кутия  и  служебна карта  .  Контрольорката  ги  проверяваше  карта  по  карта  и  всички  кодове  в  системата на  НСИ .Написа  приемо -предавателен  протокол  и  това  беше .........  Така  да се  каже  оттървах  се  най-сетне . ooooh!  За   плащане  и  следващо  виждане  дума  не   каза  изобщо  ? Mr. Green

# 2 211
Джесика, плащането, разбрах, че ще е след два месеца. Но моята контрольорка ми каза, че заедно ще ходим да си предаваме материалите.  Thinking

# 2 212
Ще ви чакат да си купите банкнотоброячни машини?  Mr. Green
Извинявам се за черния хумор.  Embarassed

# 2 213
  • София
Ще ви чакат да си купите банкнотоброячни машини?  Mr. Green
Извинявам се за черния хумор.  Embarassed

Тъкмо  това  обмислям  -  каква  точно  марка  да  взема......... Joy Joy hahaha

# 2 214
  • Пловдив
Незнам тук ли е мястото  да питам,но все пак ще пробвам.
На кой адрес се изпращат кодовете от електронното преброяване,тъй като явно хората не са преброени/става въпрос за мои роднини/.Били казали така по телевизията,но жената не разбрала на кой Е-адрес,помоли ме да проверя,но нямам време да се ровя.Ако някой знае  Praynig моля да каже!

# 2 215
  • София
   На  този   адрес  се  изпращат кодовете  :

Prebroyavane2011@nsi.bg.

# 2 216
  • Пловдив
   На  този   адрес  се  изпращат кодовете  :

Prebroyavane2011@nsi.bg.
Благодаря много!

# 2 217
Това как ви звучи - За всички, които не са били открити от преброителите по домовете си, ще бъде открит пункт на първият етаж на общината, където ще бъдат попълнени всички данни по преброяването. Работното време на временният пункт 28 февруари от 8.00 до 20.00 ч. Съобщение по местната телевизия.
        А който не е бил преброен, защото не е открит, и не е чул съобщението - какво ще стане?

# 2 218
Така и не мина преброител....регистрирах кода посредство мейла...

# 2 219
Така и не мина преброител....регистрирах кода посредство мейла...
При нас една жена звънна на домофона миналата седмица, но после никой не се качи горе.
Ето това ми отговориха :
Преброилите се по интернет, които не са предали десетцифрения код, могат на имейл: Prebroyavane2011@nsi.bg да изпратят следната информация от електронното преброяване:

1. Адрес, посочен в електронната карта при преброяването по интернет

·         Област

·         Община

·         Населено място

·         Район на София, Пловдив и Варна

·         Улица/ж.к.

·         №на улицата/ № блок

·         Подномер

·         Вход

·         № Апартамент

2. Десетцифров уникален код

Не съм чела темата назад, ако е пускано- извинете за повторението!

Общи условия

Активация на акаунт