Преброяване онлайн

• 111 616
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Е този път няма как да не се объркат хората. Пък преброяване по електронен път, пък минава преброител задължително, пък картончета с телефоните на преброителите се оставят, ъмъ не винаги, пък ако не е минал ходи в общината, пък прати си електронно получения код по мейла... Crazy
Сега да видим ще има ли глобени...и как се знае кой е преброен и кой не, кой просто е на гости в чужбина за три месеца и хал хабер си няма за великото броене на пилци

# 2 221
Не вярвам да има глобени. Само погледни, как разясняваха кампанията си тия от НСИ, как я организираха.  smile3544  Противоречията си ги изброила. Безмозъчна работа.

# 2 222
  • София
  Оня  ден  ,когато  стоях  два  часа и  кусур в  Общината  при контрольорката да  ми  проверява  картите и  кодовете  ,  имаше и  др.  преброители  -такива  дето броят  къщи  и  необитаеми зони  -горките  закъсали  чудят се  какво  да правят  , а  срока  свършва ........ И  дойде  една  жена  , която   искала да се  преброи  ,че  изпуснала  преброителя  вкъщи  и  аз тогава  се  учудих  ,че и на  крака  идват сами  хората , а  те на  другия  ден  обявиха  ,че  вече и така  можело .......

# 2 223
За целия период ни нямаше 2 съботи и недели... И си останахме непреброени...  Crossing Arms Сърдя им се!  Mr. Green Ама до общината няма да ида... На посочения мейл, последно, само кода ли да пратя или цялата тая информация
Цитат
1. Адрес, посочен в електронната карта при преброяването по интернет

·         Област

·         Община

·         Населено място

·         Район на София, Пловдив и Варна

·         Улица/ж.к.

·         №на улицата/ № блок

·         Подномер

·         Вход

·         № Апартамент

2. Десетцифров уникален код

# 2 224
Цялата информация. Аз днес го направих с кода на родителите ми, които никой не е посетил, въпреки че у тях има човек 24 часа в денонощието. Тя " цялата тая информация" е просто един адрес.

# 2 225
Благодаря! bowuu

# 2 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък не се сърдя  Grinning

дойде си женицата, направи някакъв опит за разговор, малкото тролче се метна по гащи през вратата и изрева възторжено: яяя, пак имаме гости! влизай, влизай да ядем.

с едната ръка прибирах него, с другата подавах номера, а с третата  Crazy обяснявах, че няма как, ще трябва да затварям, че ще избяга.

въпросът: ама вие често ли имате гости? остана без отговор  Mr. Green

# 2 227
И аз нямаше да се сърдя, ако беше минал някой.

Всъщност домоуправителя беше оставил бележка долу натаблото "Моля изисквайте картите от преброителя.." и не знам какво си още. И, когато започна преброяването под бележката някой друг беше дописал "Преброител ХХХХ, телефон ХХХХХХХХХ". Е, аз ли да го търся или той мен?!  Crossing Arms

# 2 228
  • някъде ... тук ...
Вчера следобяд, тъкмо пратих кода на посочения мейл за непреброени, и момчето мина да брои.
Тази сутрин гледам оставил бележка - само 4 апартамента от 30 не е успял вчера да намери. Писал да ходят в Общината да се броят Crazy

# 2 229
Нас все още не са ни преброили, днес вечерта ще пусна кода и да се свършва  Simple Smile

# 2 230
  • Русе
Ще ви чакат да си купите банкнотоброячни машини?  Mr. Green
Извинявам се за черния хумор.  Embarassed

Тъкмо  това  обмислям  -  каква  точно  марка  да  взема......... Joy Joy hahaha

Внимавай, евтините китайски модели били засичали при четирицифрени суми и нагоре Wink

# 2 231
  • София
[

Внимавай, евтините китайски модели били засичали при четирицифрени суми и нагоре Wink

Ооооооооо   ,  няма  проблем  - моята  сума  е  двуцифрена ....... smile3511  Както  казваше  ти  преди  - да се надяваме  за  пастички  в  някоя  квартална сладкарничка  все  ще  стигне .  То   за  по  луксозна  не може   и  да се мечтае  Joy Joy

# 2 232
[

Ооооооооо   ,  няма  проблем  - моята  сума  е  двуцифрена ....... smile3511  Както  казваше  ти  преди  - да се надяваме  за  пастички  в  някоя  квартална сладкарничка  все  ще  стигне .  То   за  по  луксозна  не може   и  да се мечтае  Joy Joy
Gesika, сериозно ли ще получиш двуцифрена сума? По ТВ преди време тръбяха някакви далеч по-галеми суми, гледах , говореха за около 300 лв. ?! Ти доста се постара.. много тъпо се получава.  Tired  Confused

# 2 233
  • София
  Според  цените  -ставки ,  а  именно  1,40лв.  на преброено  лице  с  хартиена  карта и  0,80 лв.  на  получен  електронен  код (независимо  колко  човека са преброени с него ) излиза  ,че  ми се падат  95 лв. На  тях  ще се  сложи данък и  осигуровки  ,които  нямам представа  колко са  ? Смятай  за  какви  пари става  въпрос ..........  Тук  много се  писа ,че  първоначалната  сума  ,която  беше  обявена  да получи  един преброител беше около  340 лв. , но  впоследствие  изобщо не  се  оказа така .  Явно  е  било  само  уловка  -да наберат  хора  и нищо повече  !  Mr. Green

# 2 234
 Според  цените  -ставки ,  а  именно  1,40лв.  на преброено  лице  с  хартиена  карта и  0,80 лв.  на  получен  електронен  код (независимо  колко  човека са преброени с него ) излиза  ,че  ми се падат  95 лв. На  тях  ще се  сложи данък и  осигуровки  ,които  нямам представа  колко са  ? Смятай  за  какви  пари става  въпрос ..........  Тук  много се  писа ,че  първоначалната  сума  ,която  беше  обявена  да получи  един преброител беше около  340 лв. , но  впоследствие  изобщо не  се  оказа така .  Явно  е  било  само  уловка  -да наберат  хора  и нищо повече  !  Mr. Green
Жалко!  Tired Ами то излиза, че ще получиш около 70 лв. ..за обикалянето и срещите с всякакви хора е малко. Все пак си е рисковано да звъниш на нечия врата и да не знаеш като ти се отвори какво ще се случи.  Thinking
Няма ли бонуси за съвестни и организирани служители като теб!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт