Преброяване онлайн

• 111 236
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 600
Ние хубаво се преброихме, обаче после майка ми ми съобщи, че през септември били минавали през нашия апартамент за пробно преброяване.
Това значи ли, че сега ще ни пропуснат?

# 601
Да попитам, ние сме 2 човека, мъжа ми е писан глава на семейството и като преброи и мен, го праща да преброява временно присъстващо лице 1 и временно присъстващо лице 2 . newsm78
Какво да попълваме в тази част на картата или сме сбъркали нещо?

Да,сгреши ли сте.

# 602
  • София
Регистрирах се преди около 2 часа, но нямам нито парола, нито мейл...
Дали има значение, че посочих мейл в яху?  Thinking

# 603
Видях и проверих, че са готови, но така или иначе написах, че според указанията на страницата за преброяване, трябва да се вписват старите номера, а не новите, така че и да висна в МВР-то и да си отнеса виканицата, че отивам 10 дни по-рано, няма да ме оправи Rolling Eyes Майната им - ако отговорят нещо, ОК, ако не - ще си чакам преброителя, пък когато ме хване, хване Crossing Arms

Допълвам, че сега прочетох Бижу - хубаво, ама пак значи са се о@к@ли в обясненията и указанията #2gunfire Значи ако искам електронно да се броя, трябва да рискувам викането на нервните служителки в нашето РПУ за предсрочното ходене... ooooh!

Ако не беше готова новата лична карта щеше да приеме старата и тогава се попълват нейните данни.
При положение, че е готова, то новата ЛК е актуална.
Вече трябва да решиш дали да отидеш да си я вземеш и да се преброиш по нета или да изчакаш преброител в дома си  Peace

# 604
  • Враца
Регистрирах се преди около 2 часа, но нямам нито парола, нито мейл...
Дали има значение, че посочих мейл в яху?  Thinking

И моят имейл е в Яхуу, получих паролата на секундата, но това стана нощес.

# 605
Моята парола дойде за час, пък аз въобще не бързам....Сега ще се изкуша да започна преброяването, а имах други планове.... Grinning

# 606
При нас аз се писах за глава на домакинството и за глава на семейството. Мъжът ми каза да пиша, каквото реша в тези графи. Не ми е ясно от какво влияние ще е за преброяването - вероятно може да има нещо по отношение на това доколко сме "съвременни". Wink

# 607
на това ако разчитат да видят колко е разпространене еманципацията.. hahaha

# 608
  • Бургас
rummi_pl, ами ще видя какво ще правя, защото като знам в нашето районно само с едно гишенце каква тарапана е обикновено и колко са нервозни лелките там, отсега виждам смразяващите погледи като погледнат датите на талончетата за получаване ако отидем 10 дни по-рано ooooh! Защото и в самия сайт за проверка, отдолу е пояснено че трябва да се отиде на написаната дата, ако е платено за нормална услуга, въпреки че реално документите са готови Rolling Eyes Та ще помислим с дарлинга кое е за предпочитане - да се чупи от работа и да ходим да се нервим в МВР или да губим време с преброител на живо Tired

# 609
На съпругът ми така излезнаха по-рано и нямаше проблем с получаването. Но при нас лелките, като че ли са по-добрички, пък и имаше отделно гише за получаване  Laughing
Не е и за пренебрегване фактът, че живеем в малко населено място, което си има и предимства някой път  Laughing
Успех, ако решите да идете до МВР-то  Hug

# 610
Ние хубаво се преброихме, обаче после майка ми ми съобщи, че през септември били минавали през нашия апартамент за пробно преброяване.
Това значи ли, че сега ще ни пропуснат?
Да, ще минат отново. Защото през септември беше пробното преброяване, а сега е същинското.
Искам да кажа на тези, който мислят да се преброяват по интернет-освен че трябва да предоставите на преброителя десет цифренния код, ще ви анкетирва и за сградата, тъй като така част я няма в интернет, доколкото са ни информирали. Но да речем, ако живеете в блок ще питат само едно семейство за сградата, не всички... ако ме разбирате;))

# 611
Преброихме се Wink
Само за паролата почаках час-два, но всичко останало отнема 10 мин.
Радвам се, че имах тази възможност, не че имам нещо против да дойде преброител вкъщи, но все пак си е ангажимент, а така хем си пих следобедното кафенце, хем се преброих. Ще си предложа услугите и на родата Joy

# 612
  • София
На мен паролата ми я изписа на последната страница от регистрацията... защо се чака мейл тогава????

Да питам...ако не знам точната квадратура на сервизните помещения и кухнята, а сложа някакви приблизителни измислени ще е проблем ли?

Има ли графа че нося отговорност за данните?

# 613
  • Добрич
Аз се регистрирах току-що . Паролата ми я даде веднага, на екрана, който излезе, че регистрацията ми е успешна. Пише, че такава ще изпратят и по е-майл. Така, че няма нужда да се чака за потвърждението.просто си запишете цифрите от паролата и действайте.Все пак не знам дали това сега не е някакво подобрение на сайта, след като толкова много хора се оплакват, че се бавят паролите.....

# 614
На мен паролата ми я изписа на последната страница от регистрацията... защо се чака мейл тогава????

Да питам...ако не знам точната квадратура на сервизните помещения и кухнята, а сложа някакви приблизителни измислени ще е проблем ли?

Има ли графа че нося отговорност за данните?

Едва ли.Аз приблизителни дадох.

Общи условия

Активация на акаунт