Преброяване онлайн

• 111 255
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 585
  • някъде ... тук ...
и аз мисля като rummi_pl, bradata. провери в сайта дали са готови и идете ги вземете.

получих паролата около час след регистрацията. довечера ще се броим дружно у нас.

# 586
  • град-държава
Да попитам, ние сме 2 човека, мъжа ми е писан глава на семейството и като преброи и мен, го праща да преброява временно присъстващо лице 1 и временно присъстващо лице 2 . newsm78
Какво да попълваме в тази част на картата или сме сбъркали нещо?

# 587
  • Дива Индия
Стига се шашкахте бе хора! ......
Имайте малко търпение. За къде бързате?  ooooh!

А, не, не припирам. Искам и аз Барабар Петко с мъжете!  Peace

# 588
Тука весело, бе хора. Последно съпругата/майката, тетката, `уйната/, що е ?

# 589
при мен паролата не идва, дайте съвет Simple Smile

# 590
  • Бургас
На мен пък хич не ми дава да се регистрирам - номерът на личната карта на съвпадал с ЕГН - аз ли съм малоумна и не мога да си разчета номера и да го въведа правилно или нещо в системата им куца Rolling Eyes
Едва ли си малоумна Laughing Нали си чула за случаи на сгрешено ЕГН? Най-вероятно си от тези "щастливци". Не знам къде се ходи. В паспортна служба ли, в служба ЕсГраОн(така ли се пише това!?), но трябва да си провериш достоверността на  ЕГН-то според мен.

Бижу, това става при опит за регистрация както с моите данни, така и с данните на половинката - баш пък и двамата да сме с грешно ЕГН Shocked

На мен пък хич не ми дава да се регистрирам - номерът на личната карта на съвпадал с ЕГН - аз ли съм малоумна и не мога да си разчета номера и да го въведа правилно или нещо в системата им куца Rolling Eyes Пробвах и с на половинката данните - пак мърмърици. Подали сме и двамата заявления за нови карти, които ще получим на 10-ти, но така или иначе в указанията пише да се вкарва номера на старата карта - сиреч на тези, с които сме в момента и двамата, ама ха познайте дали става... И дъл ще получа някакъв смислен отговор по мейла в близките седмица-две-три... както е тръгнало ooooh!

Най-вероятно новите карти вече са ви издадени (нищо, че не сте ги получили) и затова не приема старите  Rolling Eyes
Предполагам, но така или иначе в указанията за регистрация е написано, че при наскоро сменени документи, да се напише номерът на старата лична карта, което аз и правя.

Определено май няма да успея да се възползвам от "улеснението" им при това преброяване ooooh!

# 591
  • някъде ... тук ...
написах ти сайта да провериш дали са готови.
и ЛК, и шофьорската ми бяха готови седмица по-рано.
ще успееш!

# 592
Да попитам, ние сме 2 човека, мъжа ми е писан глава на семейството и като преброи и мен, го праща да преброява временно присъстващо лице 1 и временно присъстващо лице 2 . newsm78

Вероятно някъде си написала, че имате и двама временно пребиваващи.. та затова
Провери какво си въвела на втората страница

# 593
Чакам си и аз кода, но хич не бързам. Това приятно занимание ,наречено преброяване в интернет, съм си оставила за събота сутрин с кафето. Пък като Ви чета и опит придобивам  Grinning

# 594
  • град-държава

Вероятно някъде си написала, че имате и двама временно пребиваващи.. та затова
Провери какво си въвела на втората страница

Поправихме...  bouquet

# 595
Предполагам, но така или иначе в указанията за регистрация е написано, че при наскоро сменени документи, да се напише номерът на старата лична карта, което аз и правя.

Определено май няма да успея да се възползвам от "улеснението" им при това преброяване ooooh!
Аз си взех новата ЛК на 21.01 и въведох нейните данни (пък и не съм прочела това за старите ЛК Embarassed ) Прие ги без да протестира и чакам паролата.

# 596
  • Бургас
написах ти сайта да провериш дали са готови.
и ЛК, и шофьорската ми бяха готови седмица по-рано.
ще успееш!
Видях и проверих, че са готови, но така или иначе написах, че според указанията на страницата за преброяване, трябва да се вписват старите номера, а не новите, така че и да висна в МВР-то и да си отнеса виканицата, че отивам 10 дни по-рано, няма да ме оправи Rolling Eyes Майната им - ако отговорят нещо, ОК, ако не - ще си чакам преброителя, пък когато ме хване, хване Crossing Arms

Допълвам, че сега прочетох Бижу - хубаво, ама пак значи са се о@к@ли в обясненията и указанията #2gunfire Значи ако искам електронно да се броя, трябва да рискувам викането на нервните служителки в нашето РПУ за предсрочното ходене... ooooh!

# 597
 Shocked Shocked Shocked

Току що тръгнах да регистрирам едните ми баба и дядо ииии:

Попълнените от Вас данни са записани. Вашата паролата за достъп до системата „Електронно преброяване 2011” e
000000 - тук е изписана реалната парола!  Shocked
Ще я получите и на посочената от Вас електронна поща.
- нЕма нужда - виждам я по горе!  ooooh!

Да е*а и сигурността им, да е*а!  Mr. Green

# 598
  • Враца
пък аз писах мене си за глава на семейството, щото мислех, че няма да се попълват други страници. Това проблем ли е ?

# 599
пък аз писах мене си за глава на семейството, щото мислех, че няма да се попълват други страници. Това проблем ли е ?

Не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт