Преброяване онлайн

• 111 212
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 555
  • София
  Внука го писах член на семейството, а то ми даде грешка! Писах,че е дете под 7 години, но че учи, пак ми даде грешка, а той ходи на предучилищна.Значи,че щом е под 7 години, не може да се попълни,че учи.
Пак някой велик мислител се е проявил. Има сума деца, които са тръгнали в първи клас на шест. Тях какво ги правим?
   Неграмотни и не учат!

Eдва ли не знаят, че и 6 годишни ходят на училище. Ако обърнеш внимание на въпроса за грамотността, извън отговорите "да" и "не" са децата до 8 години включително.  И аз не мисля, че дете в първи клас все още може да се нарече грамотно в истинския смисъл на думата.

А това, че ходи на предучилищна, не го поставя в категорията на учащитe. На училище се тръгва в първи клас  Peace

Някои хора май само си чешат езиците тука  ooooh! Четете внимателно всички напътствия, хората са го направили като за малоумни, с извинение.

# 556
  • В голямото море...Живот
Sad Два часа чакам вече за парола, с абв поща съм и вече се съмнявам дали изобщо ще дойде.

Аз чакам в yahoo от 9ч. сутринта  Tired
Значи не е от абв-то.

Май няма да е днес  Thinking

# 557
  • София
Някой дали има моя проблем? В раздел "Население" на "главата на семейство" не мога да му въведа, че има деца Confused Полетата са сиви и неактивни.

# 558
Някой дали има моя проблем? В раздел "Население" на "главата на семейство" не мога да му въведа, че има деца Confused Полетата са сиви и неактивни.

Доста полета са ми неактивни, а след шестото връщане за непопълнени полета ми върна абсолютно празна бланка.

# 559
И аз чакам за парола в АБВ.
В  9.30ч се регистрирах.
За сега 3 часа и нищо, дано дойде до девети Simple Smile

# 560
  • София
азсе регистрирах към 9 и паролата ми дойде преди малко

# 561
Сега се регистрирах. Да видим кога ще пристигне паролата. В абв-то ми е пощата.

# 562
  • София
Доста полета са ми неактивни, а след шестото връщане за непопълнени полета ми върна абсолютно празна бланка.

Яко са се омазали значи. Що ли крепях надежди, че нещата ще са наред и ще спестя време като се преброя онлайн

# 563

Минзи, децата се попълват само при майката ..така нашта глава няма деца, но шията има Simple Smile

# 564
Здравейте.

Аз имам един кратък въпрос - може и да го има зададен по-рано, но за съжаление нямам време да прочета всичко.
С мъжът ми, така го наричам, но нямаме брак, имаме дете, живеем в жилище на моите родители. Неговата регистрация, обаче, се води на адреса на майка му, в същия град. Той там не ходи, следователно ако пишем него адрес, много трудно би било да го намерят преброителите, за да им даде номерчето си. какво би трябвало да направим?

Благодаря ви и успех с преброяването.

# 565
Някои хора май само си чешат езиците тука  ooooh! Четете внимателно всички напътствия, хората са го направили като за малоумни, с извинение.
Мхм, чешем ги. Има деца на осем в трети клас, а съучениците им обичайно са на девет.

# 566
  • Варна
Минзи, децата се попълват само при майката ..така нашта глава няма деца, но шията има Simple Smile

А ако семейството се състои само от баща и деца?

# 567
Моля, дайте ми точния сайт, защото ме праща към препратки... И когато искам да се регистрирам, не мога, защото годината на раждане я няма...

# 568
  • София
аз да попитам, къде мога да видя, кога ще минат да вземат номерчето, з-то се налага да пътувам тоно след 10.02.11г.?

Месечинка виторога , родител + дете, което не е встъпило в брак образуват сем-во. Независимо майка или баща е. Ако са двама родители и живеят отделно, детето се брои към майката  Peace

# 569
Само да спомена, че и в Hotmail и Gmail не се получават бързо тези пароли. Вече чакам час. Даже им писах на мейла за проблеми, за да видя какво ще отговорят. Нищо засега, естествено.
Знаех си...

Какво ли ме очаква, като и ако получа паролата... Tired

"Глава на семейството" ли?!  Shocked Shocked Що за отживелица и дискриминационен въпрос... Ей, кой е мислил тези въпроси?!

Общи условия

Активация на акаунт