Преброяване онлайн

• 111 199
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 630
Kак стои въпроса с двойното гражданство, някой знае ли?

# 631
регистрирах се в 9 сутринта, още няма парола на имейла. телефоните дадени за информация не отговарят, естествено  Twisted Evil хубава работа, ама...
Регистрирай се пак вече давали парола в края на регистрацията.
26 000 души са се преброили вече .

# 632
 Whistling Айде, пишете и мен в статистиката Преброили се  Party
имаше малко смях, ама нагласих криво-ляво отговорите  Mr. Green
имам код, готова съм!

# 633
  • Бургас
успешно преброих едната къща.Нещо ми се губи една парола от сутринта не са ми пратили.
остава да преброя и нашите на село и готово.

# 634
такаааа....не приема ЕГНто на баба ми...  newsm78 пробвахме, гледахме, мислихме - не става!  ooooh!
надявам се да оправят проблема. тя не иска да се занимава с "онез мъ бабъ" (преброители)

иначе преброих 6 домакинства без проблем  Crazy

# 635

Пише, че в една карта се броят всички живущи на адреса. Тоест преброявам мен, мъжо и детето в една карта, нали така?

Да , всички. Лице едно, лице две и лице 3.

# 636
  • София
И аз си получих паролата веднага след регистрацията, много бързо става всичко.  Peace

# 637
  • I want it all and I want it now.
И при мене излезе ,че ЕГН на детето не е вярно и след 2 мин го прие.

# 638
  • София

Пише, че в една карта се броят всички живущи на адреса. Тоест преброявам мен, мъжо и детето в една карта, нали така?

А мъжо да попълва ли в тоя случай и той?Или няма нужда?  Thinking

# 639
  • София
Kак стои въпроса с двойното гражданство, някой знае ли?

При въпроса за гражданството има опция "Българско и друго".

# 640
Само да спомена, че и в Hotmail и Gmail не се получават бързо тези пароли. Вече чакам час. Даже им писах на мейла за проблеми, за да видя какво ще отговорят. Нищо засега, естествено.
Знаех си...
.....
Не съм съгласна  Naughty При мен дойдоха за около 10тина минути. Точно в Hotmail и Gmail.

Да питам...ако не знам точната квадратура на сервизните помещения и кухнята, а сложа някакви приблизителни измислени ще е проблем ли?

Има ли графа че нося отговорност за данните?

Едва ли.Аз приблизителни дадох.
Абсолютно приблизителни числа дадох. Няма начин да ходя да меря. Нали в районите/общините имат тези данни за жилищата, а и сега правят кадастрални карти с имотите. Айде да не даваме едно и също на 100 места. Да си го сверят.

PeaceЗа последното изречение.Това да си го изискват по служебен пьт. bowuuИзобщо не сме дльжни да даваме и обяснения за:пералня,хладилник,TV,PC,дограма,сателитна антена,кабелна телевизия....  Crazy

# 641
  • софия

Ако живеете заедно, мъжО да попълни като лице 1 или 2, или 3 Grinning

Като ви чета и се замислям, че аз лично много, много не се замислях като отговарям, а майка ми я питах само за номера на картата и ЕГН-то. Другото от мен. Не се задълбочих във въпросите.

# 642
Мой познат преди няколко месеца замина в чужбина. В България живееше сам. Него как ще го преброят като никой от блока не знае къде е , камо ли общината или кметството /както пише в закона/?

# 643
  • I want it all and I want it now.

Ти нали си бройла мъжа си? В такъв случаи няма какво и той да попълва.

# 644
  • София
Мерси,съвсем изтрещях

Общи условия

Активация на акаунт