Преброяване онлайн

• 110 792
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 990
  • В голямото море...Живот
Два бързи въпроса:
Първият-баща вдовец и дъщеря неомъжена.Живеят заедно, колко домакинства са и семейство ли са?
Вторият-баба вдовица, дъщеря й вдовица и не омъжена внучка, пак живеят заедно.Там как стои въпроса с домакинството и семейството?

ooooh!

Няма да влизам повече.

# 991
Е, айде стига вече с цените, да се върнем на темата и за 8  Simple Smile път да попитам- Една карта се попълва за домакинство или за жилище? Или иначе казано, ако 2 домакинства живеят в 1 жилище колко карти попълват?
Една

# 992
Много са неяснотите. Затова тъй и тъй са назначени хора от компетентните органи, които да преброят населението следва да ги оставим да си свършат работата. Какво като дойдат в къщи, поне ще съм спокойна, че съм задала всички въпроси.  Отговорността за попълването на формуляра си е тяхна. Представете си, че кодакойто получите по интернет и предадете на преброителя бъде изгубен по някакъв начин от самия него какво правим и че системата се срине, тогава наново ще трябва да се преброите. Пак нерви, пак неприятности.

# 993
Два бързи въпроса:
Първият-баща вдовец и дъщеря неомъжена.Живеят заедно, колко домакинства са и семейство ли са?
Вторият-баба вдовица, дъщеря й вдовица и не омъжена внучка, пак живеят заедно.Там как стои въпроса с домакинството и семейството?

ooooh!

Няма да влизам повече.
Добре, недей ама поне отговори  Mr. Greenче са едно домакинство, а колко семейства

# 994
Аз имам въпрос към преброилите се вече с домакинства от повече от пет човека. Излиза ли ви опция за преброяване на всеки следващ член на домакинството. Зачудих се. newsm78  При хартиените носители прибавяш нова карта за шестия и готово.

# 995
Четейки темата, стигам до извода, че хората масово не знаят кой им е семейство, кой рода и кой комшия!  Mr. Green

ketti, има ли значение как ще преброиш въпросните хора?
Пиши ги ако искаш 1 домакинство/2 домакинства, 1 семейство/2 семейства... и т.н. Да не мислиш, че някой ще влезе в дома ти и ще направи проверка?

Мисля, че излишно се притеснявате за глупости!  Peace

Дори и да дадете мъничко грешна информация - голяма работа! Все едно катуните с цигани знаят колко домакинства и семейства са! Те едва ли се притесняват как ще бъдат преброени!  Wink

# 996
Дано обработят данните от преброяването бързо, защото на мен са ми интересни всякакви подобни статистики.

# 997
  • София
точно те ли са ви трън в очите? Ми ходете си ги искайте вашите 80 стотинки от НСИ за положения "труд", пък белким забогатеете! ooooh!

Леле, откъде толкова гняв  ooooh! Репликата ми беше съвсем добронамерена. Никой не подценява труда на преброителите. Просто обвързах това, което каза представителят на НСИ - че колкото повече хора се преброят електронно, толкова повече милиони левове ще се спестят от бюджета... Какви осемдесет стотинки, какви пет лева  ooooh!

BirdsFlu, не е гняв  Laughing, не съм искала да те засегна  Peace  Наистина, не следя всички постове от темата, защото като отворя и видя въпрос "аз и съпруга ми колко домакинства сме"  Crazy и ме хваща нервата. Май е по-добре да спра изобщо да влизам тук  Tired

# 998
Де да ги знам, даже не са ми роднини.Казах, че ще питам във форума.Ще им кажа да се пишат едно домакинство и едно семейство, нищо, че бабата е сама и един човек не е семейство. Peace
Повече няма да питам  Peace

# 999
  • В градината...
Там където живеете, не винаги е настоящият ви адрес. Само ако имате заявен такъв в общината. Така че - абсурдът - постоянен адрес, настоящ адрес и местоживеене!

# 1 000
Там където живеете, не винаги е настоящият ви адрес. Само ако имате заявен такъв в общината. Така че - абсурдът - постоянен адрес, настоящ адрес и местоживеене!
Защо да е абсурд? Всеки, който се е регистрирал и получил лк, си има постоянен и настоящ адрес. Той си ги  е определил, не са му ги наложили. Местоживеенето е логичен въпрос. Нима всеки, който се е преместил от едно в друго населено място си  сменил адресната регистрация?!? Че има такива, които с години откарват така... и те хич не са малък процент, като гледам, как вървят въпросите...

# 1 001
Не е така. Едно нещо или ще го правим както трябва или няма. Това, че хората масово си задават въпроси за нещо толкова просто като преброяването означава, че някоя умна глава е измислила цялата тази каша. Защо не пишат  в саита: ето това е "е-формуляр", а другото "карта на преброител".  Да го кажат с прости думи. А този 30 и кусур страници инструкция.

# 1 002
  • В градината...
Luna, ama остава въпросът на кой от трите адреса ще се преброиш.

# 1 003
Въпрос и от мен.
Семейство с едно дете. Майката и детето живеят в едно жилище, а бащата в друго. Това едно семействмо и две домакинства ли са. Отделно ли трябва да се броят.

# 1 004
Luna, ama остава въпросът на кой от трите адреса ще се преброиш.
Как на кой!? То е указано. На обичайното ти местоживеене, т.е. на реалното такова. Има отделни два въпроса за постоянен и настоящ адрес по регистрация във формуляра.  Peace

Кетти, баща вдовец, дъщеря неомъжена /ако никога не е била неомъжвана - семейство са двамата, но ако е била, а сега не е, не са семейство....
Баба - вдовица, дъщеря - вдовица и внучка неомъжена - домакинство общо, бабата е самостоятелна  единица, и само в случай, че внучката никога не се е омъжвала, тогава формира семейство с майка си.....

Общи условия

Активация на акаунт