Преброяване онлайн

• 110 907
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 1 080
Минз, казаха го в новините на една от националните телевизии. Пък и не е нужно да имаш достъп до Интернет, за да се преброиш електронно. Аз лично преброих три домакинства с общо шест лица, включени в тях.

Да, пропуснах го тоя момент, но въпреки това пак ми се струва силно завишена цифрата.

# 1 081
Момичета, да ви попитам - ние се преброихме лесно, но баба ми и дядо ми искам да преброя, да пиша ли че имат 2 деца, които много ясно си се броят отделно Hug

# 1 082
да, напиши.  Simple Smile

Целта на този въпрос е да може да се каже "Българката ражда средно по....", "През годините това се е променяло така и така"  Peace

# 1 083
  • In my tropical dream

Наново за случая на mery_poppins1 : Започваме с това, че щом живеете в къща, когато давате номерата си от е-преброяването ще трябва да отговорите и на 9 въпроса за сградата, защото тях ги няма в е-преброяването. Въпросите са елементарни: Какъв вид е сградата - 1.къща 2.жил. блок и т.н.; В чертите на регулация ли е?; На колко етажа е?; От какъв материал е построена? - тухли, камък дърво и т.н.; Има ли слънчеви панели? Обитавана ли е? През коя год. е построена? Има ли асансьор? Колко жилища има в сградата?
Така че спокойно можете да се преброите поотделно. Имаше ли въпрос за N на апартамент? Ако да, може да пишете ап.1 и ап.2. И всеки си описва неговия етаж - там квадратури, има ли кухни-мухни; и членовете на домакинствата.
А пък ако прецените, бройте се заедно. Както ви е по-удобно.

НСИ беше предвидил, че около 20% ще се преброят по интернет, ама май повечко ще станат.

# 1 084
michelle25, да разбирам ли, че към всички живущи в къща, ще има доп. въпроси? (да знам, да предупредя бабите). И само за "къща" ли е се отнася?
Много глупаво. Можеше в анкетата да има отметка "къща" и 3, 4 доп. въпроса! Ама пак мислено-недоизмислено!

# 1 085

...трия , защото не излиза ...

# 1 086
michelle25 , малко не е по темата, но днес като се обаждах в НСИ ми казаха, че щом съм се преброила електронно, не трябва да давам никаква друга инфо/ дори преброител да ме срещне на вилата ми,която е в друго населено място/, достатъчен е кодът, който съм получила Peace , докато според твоята логика, трябва да се дават допълнителни данни ...

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 23:29 от _KIARA_

# 1 087
да, напиши.  Simple Smile

Целта на този въпрос е да може да се каже "Българката ражда средно по....", "През годините това се е променяло така и така"  Peace
E, на колко места ще им броят децата?
Колкото по-близо до истината са данните, толкова по-добре ще влязат в работа
Знае ли някой колко души живеят в момента в София, колко коли бръмчат, колко хора нямат мръсен канал и тн
 При добро желание тия данни могат да влязат в работа при проектиране на инфраструктура

# 1 088
Предварително се извинявам, защото   съм сигурна,че това което ще попитам е дискутирано,но нямам възможност да прочета цялата тема.
Въпросът ми е,в един апартамент живеем аз,мъжа ми, двете ни  деца, майка ми и баща ми.Като започнах аз да се преброявам разбрах,че трябва да изброя всички живеещи в моето жилище,след като аз го направя,значи ли,че трябва и всички останали и те да описват подробно живеещите в общия ни дом? Дано ме разбрахте и предварително благодаря!    bouquet

# 1 089
  • София
yoana77  ,

когато попълниш в картата колко човека живеете в апартамента автоматично ти се отваря Лице 1, лице 2, лице 3 и т.н. и постепенно ще ти преминаваш към тях без да описват и те същото жилище  Peace

# 1 090
yoana77  ,

когато попълниш в картата колко човека живеете в апартамента автоматично ти се отваря Лице 1, лице 2, лице 3 и т.н. и постепенно ще ти преминаваш към тях без да описват и те същото жилище  Peace
Означава ли това,че аз като ги опиша всички и с това приключва преброяването в нашата къща?  Mr. Green

# 1 091
  • Пловдив
yoana77  ,

когато попълниш в картата колко човека живеете в апартамента автоматично ти се отваря Лице 1, лице 2, лице 3 и т.н. и постепенно ще ти преминаваш към тях без да описват и те същото жилище  Peace
Означава ли това,че аз като ги опиша всички и с това приключва преброяването в нашата къща?  Mr. Green

Да Simple Smile Стягай се, голямо писане те чака  Hug

Ние се преброихме, за малко с двете висши (моето и на ММ) да не се справим. Ама така е, като първо пишем после четем указанията  Wink

# 1 092
yoana77  ,

когато попълниш в картата колко човека живеете в апартамента автоматично ти се отваря Лице 1, лице 2, лице 3 и т.н. и постепенно ще ти преминаваш към тях без да описват и те същото жилище  Peace
Означава ли това,че аз като ги опиша всички и с това приключва преброяването в нашата къща?  Mr. Green

Да Simple Smile Стягай се, голямо писане те чака  Hug

Ние се преброихме, за малко с двете висши (моето и на ММ) да не се справим. Ама така е, като първо пишем после четем указанията  Wink

Joy Абе,така си е и аз не съм чела указания и ми се стори ужасно да пиша 6 анкети за всички от къщата  ooooh! Ще се захвана някоя вечер,като  е по-спокойно около мен.
 Hug

# 1 093
Предварително се извинявам, защото   съм сигурна,че това което ще попитам е дискутирано,но нямам възможност да прочета цялата тема.
Въпросът ми е,в един апартамент живеем аз,мъжа ми, двете ни  деца, майка ми и баща ми.Като започнах аз да се преброявам разбрах,че трябва да изброя всички живеещи в моето жилище,след като аз го направя,значи ли,че трябва и всички останали и те да описват подробно живеещите в общия ни дом? Дано ме разбрахте и предварително благодаря!    bouquet
PeaceИ ние сме така с моите родители.Аз направих профил за мен.После ще описвам:2 семейства в един апартамент.-така го разбрах.Обаче, родителите на мажьт ми се разполагат по 1 човек в 2 жилища. Mr. GreenИ аз питам:1 човек в едно жилище,какво образува? Thinking

# 1 094
  • Пловдив
И аз питам:1 човек в едно жилище,какво образува? Thinking

Домакинство  Peace

Общи условия

Активация на акаунт