Преброяване онлайн

• 111 654
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
на нас не са ни искали името на главата на сем-то. Дадох само код-а и казах колко човека сме преброени с този код.

# 2 191
От това става ясно:
"Преброилите се по интернет, които не са предали десетцифрения код, могат на имейл: Prebroyavane2011@nsi.bg. да изпратят следната информация от електронното преброяване:
1. Адрес, посочен в електронната карта при преброяването по интернет
·         Област
·         Община
·         Населено място
·         Район на София, Пловдив и Варна
·         Улица/ж.к.
·         №на улицата/ № блок
·         Подномер
·         Вход
·         № Апартамент
2. Десетцифров уникален код"
Ако данните за глава на домакинството и брой на неговите членове трябваше да се събират от преброителите и за електронно преброените, то би трябвало да ги изискват и при предаването на кода на този е-мейл.

на нас не са ни искали името на главата на сем-то.

На нас също. Попитаха само дали всички обитатели на жилището са преброени по електронен път, но не са питали колко домакинства сме, кой е глава, колко са на брой членовете им.

# 2 192
Е, Дидева, аз съм един посредник, на когото са връчили един списък и са му казали да го попълне в тая колона, в оная  и т.н. Вече обяснявах няколко пъти и не ми се подесетва. Това, което ми цитираш, е от НСИ за вас, преброените по нета, инфо. Организирането на това преброяване за мен е под всякаква критика, с неясноти и за тях самите, какво остава за нас... а че през цялото време инфото от преброените по нета е при тях, ми е ясно.... Ама какво от това, като ми искат три имена в ПНЖ-то и брой членове на домакинството.... Добре че свърших. 

# 2 193
Аз нямам предвид преброителите.  Peace

# 2 194
Хайде, кажи ми, за какво точно преброените по нета, ща пращат имейли с кода си на НСИ? Безумие.  hahaha

# 2 195
Е, те още преди време обявиха, че ако имат затруднения със събирането на кодовете, ще потърсят алтернативен начин да си ги набавят..  Mr. Green
Gesika беше писала, че контрольорката й имала информация за електронно преброените, още преди тя да е събрала кодовете.  
Защо трябва да го направим просто и лесно, като може да е сложно и объркано? Защо да си извлечем информацията от електронните материали, като можем да тормозим преброителите да обикалят по десет пъти някои  жилища и накрая да им платим жълти стотинки или пък да караме хората още веднъж да пратят част от информацията, която вече са подали, само че на друга електронна поща...

# 2 196
Аз това се питам. За какво ги събират, като ги имат...   Crazy  Joy
Някой някъде се е престарал да имитира активна мозъчна дейност. Mr. Green

# 2 197
Хайде, кажи ми, за какво точно преброените по нета, ща пращат имейли с кода си на НСИ? Безумие.  hahaha
Именно.  Peace Има хора, които изобщо не разбраха, че трябва да показват кода на някого, та камо ли да следят медиите и новините на НСИ. При нас преброителите са минали в началото, повече не повториха. Нито стикери, нито нищо. Завиждам на хората, на които са се паднали съвестни преброители. И после да искат да им го пратя код на мейл??! Още малко ще поискат и  поздравителна картичка за Първа Пролет  Crossing Arms?!

# 2 198
  • София
Е, те още преди време обявиха, че ако имат затруднения със събирането на кодовете, ще потърсят алтернативен начин да си ги набавят..  Mr. Green
Gesika беше писала, че контрольорката й имала информация за електронно преброените, още преди тя да е събрала кодовете.  
Защо трябва да го направим просто и лесно, като може да е сложно и объркано? Защо да си извлечем информацията от електронните материали, като можем да тормозим преброителите да обикалят по десет пъти някои  жилища и накрая да им платим жълти стотинки или пък да караме хората още веднъж да пратят част от информацията, която вече са подали, само че на друга електронна поща...

Peace Peace Абсолютно  си  права  !

Да  точно  така  е  -  още на  третият  ден  от преброяването  (12.02 ),  контрольорката  каза ,че  имат  готови разпечатки  с  базата данни  по  адреси и райони на  всички  електронно  преброени !

Въпреки  това  на  мен  специално в  ПНЖ-2  ми  се  изисква да  попълня  трите  имена на  глава на домакинство   и брой  членове  дори  ,при   вписан  електронен  код .  За  това  при   взимането  на кода  съм  изисквала  име  и  брой  членове  на  домакинство .

Вчера  щях  да предавам  всичко  , но  контрольорката ми  все  има  "работа " и  все  я  няма  в  общината и  отлага  за  другия  ден ....... ooooh!   Та  днес  уж вече  ще   е  голямото  предаване  , ако  "котка   пак  не  мине  път "! Joy  Да  се  свършва най-накрая ........ Laughing

# 2 199
Минавам само да кажа, че днес получих отчет, че мейлът с кода, който изпратих, е получен и прочетен.  Peace

# 2 200
  • София
Минавам само да кажа, че днес получих отчет, че мейлът с кода, който изпратих, е получен и прочетен.  Peace

Peace  Браво  !

Само не  виждам  какъв е бил  проблема  от  НСИ  ,  след  като  имат базата  данни  да  изпращат  преброителите  само  на  адресите  ,където  са  останали  непреброени  хора  и  трябва  да  се  преброят на ръка  с  хартиена  карта ?    То  иначе  стана наистина  тройна работа ..........  а  и  какъв е  смисъла  да  изпращаш  кода на  мейл , след  като така  или  иначе  той  вече си съществува  в  базата данни ? Rolling Eyes  Безумие  абсолютно!  Thinking

# 2 201
Минавам само да кажа, че днес получих отчет, че мейлът с кода, който изпратих, е получен и прочетен.  Peace

Peace  Браво  !

Само не  виждам  какъв е бил  проблема  от  НСИ  ,  след  като  имат базата  данни  да  изпращат  преброителите  само  на  адресите  ,където  са  останали  непреброени  хора  и  трябва  да  се  преброят на ръка  с  хартиена  карта ?    То  иначе  стана наистина  тройна работа ..........  а  и  какъв е  смисъла  да  изпращаш  кода на  мейл , след  като така  или  иначе  той  вече си съществува  в  базата данни ? Rolling Eyes  Безумие  абсолютно!  Thinking

И аз не разбирам защо е необходимо всичко това.. Ако има следващо преброяване няма да бъда толкова отзивчива и да им отделям толкова много време, че чак мейли да пращам.  Peace  Twisted Evil

# 2 202
  • София
Прасковкааа, трябва да взема около 100 лв така като ги смятам (моя район беше малък 3 входа само). За SIM картата няма да ни удържат нищо. Тези карти имат 30 безплатни минути към всички в Mtel, това ми го казаха чак като предавах материалите, а първоначално бяха казали, че може да се говори само в групата на преброители и контрольори. Могат да се ползват до 28-ми. След това, ако не я регистрираш на твое име вече не е активна.

# 2 203
Прасковкааа, трябва да взема около 100 лв така като ги смятам (моя район беше малък 3 входа само). За SIM картата няма да ни удържат нищо. Тези карти имат 30 безплатни минути към всички в Mtel, това ми го казаха чак като предавах материалите, а първоначално бяха казали, че може да се говори само в групата на преброители и контрольори. Могат да се ползват до 28-ми. След това, ако не я регистрираш на твое име вече не е активна.
Благодаря ти! Попитах само от любопиство дали някой ще получи заветните 300лв.,мойте излизат 120-130лв. А на нас ни бяха казали, че само в група, както на вас.... хаха ама че са.Wink

# 2 204
  • Сопот, Пловдив
Майка ми си ги смята вчера  - 107 лева.

Общи условия

Активация на акаунт