Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да сменя филтъра на прахосмукачката Zelmer?
Какви са отзивите за прахосмукачката Zelmer?
Каква е всмукателната мощност на прахосмукачката Zelmer?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да сменя филтъра на прахосмукачката Zelmer?
-
Какви са отзивите за прахосмукачката Zelmer?
Потребителите споделят положителни отзиви за прахосмукачката Zelmer. Те отбелязват, че е мощна, почиства добре килима и е удобна за използване. Някои от тях споделят удовлетворението си от турбочетката, която почиства ефективно. Освен това има удовлетворение от възможността за използване както с контейнер, така и с торбички.
-
Каква е всмукателната мощност на прахосмукачката Zelmer?
-
Къде мога да намеря турбочетка за прахосмукачка Zelmer?
-
Какви са размерите и гаранцията на прахосмукачката Zelmer?
При нас размера трябва да е до милиметър понеже прахосмукачката ще си седи в кашона предполагам, като сегашната стара. Има много малко място и не може да е по-висок или дълъг ... Затова на зор прегледах какво друго може да е с малки размери, ама като не ги знам тези прахосмукачки, ще си е чист късмет да се падне нещо добро
Айде да не разводнявам темата, че е за Зелмер главно. Може би сега трябва да си пусна отделна тема и за моя случай 
. Имам чувството, че с торбичките смучи маааааалко по-добре, но съвсем недостатъчно. Мисля да си купя турбочетка. Някой знае ли дали има в големите хипермаркети за техника и приблизителна цена? Из Нета като чета трябва да е към 45лв.. Дано пооправи положението с тази четка, че иначе съвсем не мога да я похваля, дори напротив. Ако някой се интересува, ще погледна точния модел.
тази вечер най - накрая се сдобих с въпросната Зелмер 01Z014 ST Turbo 

! Искам да попитам тези от вас, които имате 01Z014 ST Turbo - на колко части разглобявате контейнера за боклук преди да го измиете? Аз на 4 части - капака отгоре, хепа филтъра, черния дунапрен дето е под хепа филтъра, и останалото е самия контейнер. Но дъното на контейнера също може да се свали като се натиснат едни като контрички - Вие сваляте ли го? И още нещо - вътре в контейнера на дъното е нещо като велур ама твърдо едно такова черно не мога да го обясня - имам чувството че като го измих някак си подпухна