Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 81-ва тема

• 153 218
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Angellove, направо ми събра очите.
Много идейни салатки.  bouquet
Момичета само като гледам вкусните и красиво поднесени ястия, напълнявам Sick

# 61
Ехеее,дружина,от миналата тема не мога да ви настигна бе ooooh!!
От няколко дни все се мъча да ви догоня,разглеждам,копирам рецепти и аха да успея, и вие пак избягали напред! Party

Вени,голямо изобилие при теб,от всичко искам да си взема!Не обичам да споменаваш думата болница,дано да си добре! Hug
tzarina,и моята дъщеря ,както синовете ти,ми беше казала :Мамо,и ти си вече като истинските майки-готвиш и правиш питки Party!Поздравявам те за първата ти питка,защото знам какъв гъдел е да не смееш да пробваш нещо,и като се престрашиш , то пък вземе,че стане!И тутманикът ти е страхотен!   bouquet
vesi_nn,веднага си щипвам една бутерка,знам колко са вкусни!
Иланг,чудесно рибно меню!
marabu,салатата с грейпфрут е супер!
Пепи,vivmiv,ЗИЧЕ,rossonera,Нервакова,Marieta,MG18,laskova,megansg,Benita,Цецето,Тайне,Ягодке,Pety,Женя83,Tari Tasartir-комплименти за вкусните ви предложения!  bouquet
Вив-мив,може ли рецептата на тортата? Peace
Ангелче,и без да ти гледам ника знам,че снимките са твои-прекрасни салати-и като асортимент,и като аранжиране!Възхитена съм!Ще ти идвам на гости,видяло се е! Party

Моите снимки вече отлежаха докато намеря време да ги постна.

Яйца със спанак и картофи по Йоли,много вкусно се получи:

и пърленката на Пина с розмарин и ким,ометена от раз Party:

Малко си префасонирах ника,за който се чуди Thinking ще се подпиша със стария-pure elixir.

Хубав ден и вкусна вечер на всички!

# 62
  • Бургас
Angellove невероятни снимки! Браво!   bouquet И вкусни!

Момичета,всички сте страхотни кулинарки!   bouquet

И от мен соленки с майонеза, бърканата пица.

# 63
еликсир, дай, моля те, линк към яйцата с картофи и спанак. Имам всички продукти и ми се струва добра идея, а и току виж детето се съгласило да хапне спанак  Tired.
И за пърленката искам рецептата  Flutter.

# 64
Елексир, благодаря ти за топлите думи Hug Гъдела с питките така ме е загъделичкал яко, че вчера правих пълнозърнесто хлебче, а в момента чакам една друга питка да втаса Joy После ще ми личи на дупето, ама...мерак hahaha
Днес приготвих една рибена чорба от шаран по мой си патент, но резултата беше изумителен на вкус. Вкусна си ми беше чорбицата, но като сложих накрая девисила, сякаш в кухнята се разнесе някаква ароматна магия Crazy Повярвах, че подправките наистина са много важни за едно ястие.

# 65
еликсир, дай, моля те, линк към яйцата с картофи и спанак. Имам всички продукти и ми се струва добра идея, а и току виж детето се съгласило да хапне спанак  Tired.
И за пърленката искам рецептата  Flutter.
страхотно е и аз трябва да го направя скоро отново Peace

# 66
Eликсир, без да ти гледам ника ти познавам вече снимките и аз ще направя спаначено-картофеното ядене, а нема да откажа и пърленката де.
Ангеллове, просто си невероятна, толкова цветно и красиво е винаги при теб, а тази виждана млечна салата си я превърнала в невиждана , за първи път виждам така поднесена  bowuu
bliznacite2004 маслото ти е уникално, а сигурно и вкусно.

Аз пека в момента бутчета по гръцки на Пеп-4о снимка довечера

# 67
  • от точка К до точка С и обратно
Днес тук кипи шеметно кулинарно ревю и всичко ми харесва! Поздравления, момичета!  bouquet
Венета, пожелавам ти бързо възстановяване! Възхищава ме твоя силен дух! Благодаря ти и за милите думи! Сладките ти са чудесни както винаги!  bouquet
Angellove, пъстро, вкусно и апетитно е при теб!  chef И успех!
еликсир, (защо без пюър) отново изкусителна трапеза! Peace
Pety, Цецето, винаги ми действате вдъхновяващо с чудесните си кулинарни предложения!  chef
Женя 83, пеп-4o, гости приемате ли? newsm78
Сигурно пропускам някого, но да знаете, че всички сте включени в похвалното ми слово!  bouquet
При нас:
Салатка

Отново вкусното пюре с карамелизиран лук

Пилешки мариновани крилца на фурна

Крем карамел

# 68
Здравейте, вълшебници!
Мариета, както би се изразил мъжът ми, показала си идеалната порцийка!
verabel, вкусноооо, може ли рецептата за грахофото пюре, че направо се заплених!?
tzarina, страхотно пълнозърнесто хлебче!
viv-miv, много благодаря за рецептата, отдавна искам да направя трюфели и при следващия празник ще направя тези. Само искам да попитам за уискито - в  рецептата пише 1 с.л. ром или ликьор, т.е. да разбирам, че си сложила 1 с.л. уиски, така ли? Аз точно заради уискито се заплених от рецептата ти, понеже вкъщи не ни се намират разни други алкохоли...
rumya, marabu, megansg, Benita, karzz, pety, Женя, пеп-40, Елексир, Гуинет, Angellove - страхотни менюта! Аз едва успявам едно произведение да спретна... искрени поздравления, момичета!   bouquet
MG18, страхотна фокача!
yagodka, чудни торти, много красиви!
Вени, отново страхотни сладкиши!
Близнаците, това масълце като го гледам на тази филийка... какво говоря, аз и направо с лъжицата бих го нападнала, толкова вкусно ми изглежда! Би ли споделила рецептата?

От мен една салата скариди:

# 69
Marieta ,Нервакова заповядайте рецептите,радвам се,че ви хванаха окото,вкусни са,няма да сгрешите.И у дома уж не ядат спанак,не ядат ли.....плющяха им ушите Joy.

поширани яйца със спанак и картофи на Йоли  ,аз чукнах яйцата отгоре,не съм ги поширала.

пърленка с розмарин на Пина,аз поръсих и ким,че много обичам аромата му.

Гуинет,отново си подготвила перфектно меню от А до Я,завиждам ти,че имаш време! thumbsup
съкратих и побългарих ника за по-кратко и лесно цитиране.На мен винаги ми е по-лесно да се обърна към някого като изпиша ника му направо,вместо да копирам.

# 70
  • София
verabel, вкусноооо, може ли рецептата за грахофото пюре, че направо се заплених!?
Аpr, граховото пюре не е нищо особено - леко сварих грахта, отцедих, добавих масло, малко мляко /може би заквасена сметана ще е по-добър вариант/ и един сварен намачкан картоф. Грахта беше около 700гр. замразена. Би било добре и копър и чесън, ако се добави, но не ми се чистеше чесън. Относно копъра - предпочитам сухия, по - ароматен ми е.

# 71
Мусака и Ябълков щрудел.

# 72
  • не там където искам
Много вкусно е по-назад,поздравления.Сега как да си изтипосам никаквите снимки след тези изкушения Blush?Срам,не срам отчета от снощи и днес

мляко с ориз със много канела

наденички на тиган

леща -гореща

тутманик от останалото тесто от сутрешните мекички,на вкус беше чудесен,но видът му хич го няма,но нали ми е за пръв път.

Извинявам се за лошите снимки и за неаранжиранте ястия Blush,на моменти ми се струва че развалям красивата тема,трябва да се поправя Embarassed

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 08:18 от еlenaa2

# 73
еlenaa2 не разваляш темата, менюто ти е хубаво, а тутманика един път,
но ще трябва да си намалиш снимките, че модератор може да ти ги изтрие.
На първа страница пише как става, ако не се справиш пиши ми на ЛС  Hug

П.П. Редактирам се не са ти големи, на мен така ми изглеждат, извинявай.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 18:01 от Г-жа Нервакова

# 74
  • не там където искам
Г-жа Нервакова досега все така ги пускам и не са ми правили проблеми,но ще се опитам да ги намаля,благодаря.

П.П. Ходих ги намалих,абе май наистина бяха малко големички,ама поне се научих.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 18:04 от еlenaa2

Общи условия

Активация на акаунт