Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 81-ва тема

• 153 079
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София
   Не Неличка, сестра и, Пеп-чо   Joy! Ужасно е капризна, все тя това "не го яде"! Неличка всичко готви и всичко яде!

# 46
Много вкусни неща сте приготвили, момичета!  bouquet

Цецето, пак си правила Чибата - от кога му се каня...
Меганс, да ти кажа какъв фен съм ти - много ми харесва всекидневното ти меню!   bouquet

Аз да се запиша с 2 тортички. Първата е Рошлата на Лабрекс  bouquet - понаресана и 1/2 доза - много отдавна й се канех и на нея - много вкусна се получи. Втората е с какаови блатове, крема на Таннита   bouquet за торта Тирамису и черешки от компот:

# 47
  • забравих си мисълта...
Честити именни дни на всички, които са празнували на Василов, Иванов, Йорданов, Антонов и Атанасов ден! Да сте живи и здрави и късметът да е винаги с вас!

Леля Ог, Matze, Megansg, Mari-eta, Delicate, Viv-Miv, Pure Elexir, Гуинет, Fresa, Lindita, Селма, Benita, Еленаа2, Angellove, благодаря ви много, момичета за милите комплименти за козунака. Благодаря и на тези от вас, които отправиха комплименти и  за днешния ми пост, много сте мили !

Мила леля Ог, толкова много ми липсват твоите красиви и стилни кулинарни произведения. Те придават на темата невероятна атмосфера. Гледам ги дълго и никога не съм успяла да им се насладя. Неописуема радост са както за очите, така и за духа.
Tzarina, невероятен първи опит за питка и прекрасен тутманик. Справила си се отлично. От снимката още се вижда, че си постигнали отлични резултати. Не знам, дали можеш да си представиш, колко много ме зарадва, като сподели, че близките ти са го одобрили.
Apr, винаги ни радваш с неповторими вкусотии.
Mari.eta, макар с огромно закъснение, искам да пожелая много здраве и много щастие на твоя син. Искам да ти честитя първата поръчка и да ти пожелая, да имаш още много такива. Всичко, което твориш е прекрасно.
Pure Elexir, супата от гъби, свинското каренце и всичко останало e много съблазнителнo.
Megansg, както винаги неуморна и с богата трапеза. В един от постовете си си показала кебапчета и кюфтета, които ми напомниха зa онези дaлeчни времена, когато бях още малко дете и татко като ме вземаше от детската гадина, минавайки покрай една квартална кръчма, купуваше от там такива вкусотии. Само там ги правеха така сочни и незабравимо вкусни. Твоите изглеждат точно такива мммм
Селма, чудни питки, прекрасни са.
Ditsan, разкошни баници си показала. А тутманика ти е превъзходен, дори и без конци му личи колко е вкусен, пухкав, въздушен и съблазнителен. То кое ли при теб не е съблазнително, не съм видяла още подобно нещо Simple Smile.
Ilrai, искам ми се да си отчупя от козуначното ти руло.
Гуинет, обичам, да виждам постовете ти, невероятни са.
Rossonera, чуден чийзкейк.
Пеп-4о, както винаги ни изненадваш c вкусни и красиви кулинарни изкушения.
Viv-Miv, толкова е вкусно при теб ммм.
Lindita, страхотни локумки.
Мариета, чудесна рибка, ммм.
Г-жа Нервакова, не знам кое по-напред да похваля...
Vesi_nn, както винаги много красиво и вкусно.

Мама Цоцоланка,Matze, Benita, Женя83, Тайна, TheNMaster, Иланг-Иланг, Nordina, Marietra, Близнаците2004, *MILAYDY*, Аелис, Angellove, Nano, Суха Мащерка, Tutulina, Еленаа2 и останалите момичета, при всички ви е много, много вкусно!

От мен великденските курабийки на мама

и руло с локум от същото тесто. Тестото ми напомня ронливките от едно време, които продаваха по хлебарниците в Пловдив.

Еленаа2, то всички сладкиши са за персонала в болницата. Така, че нямам нищо против да помогне някой, но ще се наложи да го отложим за друг път Wink.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 01:06 от Venetta

# 48
Картофена запеканка и хрупкаво бирено хлебче.

# 49
 Peace  Страхотни стее всички.Лигите ми потекоха ....
утре мисля да направя картофената запеканка,струва ми се много интересно и вкусно Simple Smile
продължавайте все така,ще следя с голя интерес   chef

# 50
Страхотни вкусотии има. Прекрасни сте всички   bouquet
Зиче това коте е голям сладур

Телешко задушено                                                      

Пилешки бутчета с ориз на фурна

Пиле със сметанов сос и гарнитура зеленчуци                  

Пълнени гъбки с кайма

# 51
пеп-4о , Венета , Ягодка , Женя , Pety, Тайна , Цецето , Бенита , Линдита , megansg - много е вкусно при вас .   chef  bouquet

Пепика- Благодаря за новата тема !

от мен едно много вкусно и ароматно Масло с лешници , чесън и мащерка .  Simple Smile

# 52
  • София
Радвам се, че харесахте как изглежда баклавата и на вкус беше добричка. Чесно казано не помня по коя рецепта я правих  Embarassed, а може и компилация да направих от няколко. Редих по 3 кори и плънка от орехи (предварително запечени и тогава смлени, за да не се слепват и вдленят, а да се усещат) + канела и локум на малки парчета. Ефектно е рязането ... от форума го видях, обаче и от нея имам 1 излишно кило, не е само очи да са пълни  ooooh!

# 53
  • Някъде на път....
Днес отивам на гости на Цецето, решено е!  Crossing Arms

# 54
  • Пловдив
Pety, много ми хареса картофената ти запеканка! Би ли споделила рецептата, моля?

# 55
  • Бургас
Pety, много ми хареса картофената ти запеканка! Би ли споделила рецептата, моля?

И аз на това се облизввах до сега  Blush
Нареждам се на опашката.

Бенита,   bouquet кашкавалчето ти е прелестно! Може ли рецептата  Hug Praynig

# 56
  • Sofia
Толкова отдавна не съм се включвала в най-вкусната темичка, че се чудя Нова година ли да честитя или направо Бабин ден!  ooooh!

Да не е без хич - един ябълков щрудел да не си помислите, че сме спрели да ядем в къщи:

# 57
Привет на всички!!!

Аз днес   Blush малко ще ви затрупам със салатаи, някои от които са от преди - ама все не ми оставаше време да удостоя с внимание, че са общоизвестно  Laughing , но първо да ви похваля Simple Smile СТРАХОТНИ СТЕ!!!   bouquet

Venetta – прекрасни, прекрасни предложения!!!
MG18 – идеята с пълнените маслинимного ми хареса
viv-miv – и ти много вкусотии предлагаш – прекрасна торта и трюфели
ЗИЧЕ – взе ми ума с тоя ГОЛЕНИК – голяма вкусотия изглежда!!!
Селма – много апетитно изглежда тиквеникът
Marieta – адски изкусително пиле!!!
marabu – салатката е супер!!
Rumya – много готини мини банички!
Аууу - laskova – божествен изглежда щрудела, но щом е на labrex – не се и съмнявам!!!
Цецето – много пъстро и ароматно при теб
пеп-4o – и сладкишът и мъфинките изклеждат фантастично!!!
yagodka – и при теб много вкусно и красиво!!
bliznacite2004 - Уникално ми изглежда това масло!!!
Tari Tasartir – страхотен щрудел Simple Smile

Ето и от мен:

Салата с пиле и ананас „Ча-Ча”

Салата с пиле, синьо сирене и тортила чипс

Салата Мечка

Млечна Салата, Wink че не сте виждали...

И за финал Simple Smile нещо по-съществено...

Люто-люто пиле

Прекрасен ден на всички!!!!!

# 58
 Heart EyesИст,благодаря ти!  bouquet

# 59
Angellove ,разкошни снимки страхотни

Общи условия

Активация на акаунт