Отговори
# 105
... че с това кърмене видил ли била му напълнила дробчетата с мляко.
Shocked Shocked
Това медицинско лице ли го е снесло?

# 106
  • ул. "Мечтание"
Shocked Shocked

Явно!  #2gunfire #Cussing out  ooooh!
Тая история определено поведе в класацията. Ужас! ooooh! Sick

# 107
Shocked Shocked

Явно!  #2gunfire #Cussing out  ooooh!

Бих искала да храня надежда, че е била санитарката  Twisted Evil

# 108
  • София
Shocked Shocked

Явно!  #2gunfire #Cussing out  ooooh!

Бих искала да храня надежда, че е била санитарката  Twisted Evil

В родилното санитарките какви хитове бълваха за бебета и кърмене - просто някой трябва да им забрани да говорят въобще!

Ох, хората покрай мен продължават да ми пилят, че след 6 м възраст на бебето няма да му стига само кърма. Вярно ли е?

# 109
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Да ви предупредя, момичета! Лятото никакво влизане в морето, защото веднага ще ви спре кърмата, да знаете!  Mr. Green

# 110
  • ул. "Мечтание"
Да ви предупредя, момичета! Лятото никакво влизане в морето, защото веднага ще ви спре кърмата, да знаете!  Mr. Green

Знаех си аз, че има нещо гнила в това море.  Thinking

На мен ВЕЧЕ ми обясняват, че започвала да не му стига кърмата.  Shocked А аз тека все още като река и малкия се сърди, че не може да смогне да гълта млякото.  Joy Но ново двайсет... и на това намериха отговор... Понеже била твърде много кърмата ми, тя се разреждала и ставала по-малко хранителна... Ако била по-малко щяла да е по-качествена!  Joy Туш!

# 111
  • София
И мъжът ми почна да ги ръси същите - че като течала по много, била рядка.
Големия спец и той! Mr. Green

# 112
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Това са общоизвестни факти, какво се учудвате - ако не течете, кърмата е малко и не стига, ако течете е много, но е рядка. Това е положението, вариант да е тамън - няма!  Mr. Green

# 113
  • ул. "Мечтание"
Мдам, никога не е тамън. Все има някакви косури!  Laughing
Добре, че поне домашните ми са що-годе в час и дресирани, та си траят.  Sunglasses

# 114
  • Бургас
Ох, хората покрай мен продължават да ми пилят, че след 6 м възраст на бебето няма да му стига само кърма. Вярно ли е?

Моя до сега да е умрял от глад значи. Wink Все още е основно на кърма.Хапва 90 гр. зеленчуково пюре на обяд и около 150 гр. каша с плод следобед.През останалото време е на волна програма със сукането. Laughing

Моята свекърва ми подхвърли лекичко, че трябвало да съм приключвала с кърменето, щото лятото не се отбивало, а пък на есен щял да е голям вече и да ми "надига" блузата. Sunglasses

# 115
  • София
Мъжо ме подкрепил,като казал,че не съм мазохистка и едва ли бих му давала да суче,ако ме боли. Но дори и това не успяло да ги убеди Laughing
Кърмя в парка, а една баба тича покрай внучето си и ме пита:"Не те ли хапе? Толкова е голямо!", аз :"Той суче, не дъвче" . Тя:"Да бе, не хапел!" и затича след прохождащото внуче. Та се чудех как може да допусне, че някой ще дъвче със зъби гърдата ми, а аз спокойно ще си седя на пейката и ще му се радвам.

# 116
  • ул. "Мечтание"
...а пък на есен щял да е голям вече и да ми "надига" блузата. Sunglasses

Не те е срам да развращаваш така детето!  Mr. Green

# 117
Не мога да не споделя възмущението си от така рекламираната по различни ТВ предавания "Диди Димова - акушер-психолог". В Станция нова гостуваше Деси Банова, която се похвали как лесно ще си гледа детето, защото е получила хубав "план" за хранене от въпросната персона. Тя (Диди) много "компетентно" поясни, че трябва през нощта поне 5-6 часа да почива храносмилателния тракт, за да няма колики детето. А и майката трябва да се наспи, за да има хубава кърма на сутринта.  Shocked
Явно моята кърма е много лоша, след като вече почти 8 месеца не се наспивам, кърмя на поискване, поне по 2-3 пъти през нощта, а и явно е някаква случайност, че малката нямаше колики.

# 118
Хахахаха това с Деси Банова и аз го гледах. Да се включа и аз :
В родилното жената която беше с мен имаше много ревливо  дете и една мед. сестра започна да обяснява, че КОЛАСТРАТА й била МАЛКО и на бебето не му стигало, било гладно, за това плачело (това за бебе на 5 - 6 часа)  #Crazy

# 119

В родилното жената която беше с мен имаше много ревливо  дете и една мед. сестра започна да обяснява, че КОЛАСТРАТА й била МАЛКО и на бебето не му стигало, било гладно, за това плачело (това за бебе на 5 - 6 часа)  #Crazy

хаха,как не я посъветвала да му купи от ония добавки - нали имало няк'ви,дето се продавали, коластра на гранулки да речем;-)) (то се смеем, ама не е смешно:(

Общи условия

Активация на акаунт