Британците, британците! - Хайде на акцента, молим! - 6

• 13 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Джойче, как можа да загрозиш така темата. Бързо да отиваме на трета страница - белким да не ги гледам "най-красивата и велика двойка". Crossing Arms Thinking

Ееее, Сарказъмче, ко шъ тъ праим тъквъз сръмижливъ... Whistling hahaha hahaha hahaha  bouquet

# 31
Брях, Щурми, не теб имах предвид, а Джукич - полага червило на джуките си в не най-подгодящия момент.

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гея, обичам те направо   bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да тегля Money
Ама преди това да споделя какво красиво бритско нещо изнамерих в Клю-то

Мисля това да ми е следващич аватар  Heart Eyes

# 33
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, Старши, извенете Joy
Джой, следващия път кат дойда у вашио вилает, че черпиш едно кайве Laughing Пък може и черна бира Mr. Green Ох, много обичам там да ходя, ама вече ме е страх, щото все бременна си тръгвам Joy

# 34
Много готина снимка, да, като изключа факта, че е Кейт Мос.  Mr. Green

Ааа, Старши, извенете Joy
Джой, следващия път кат дойда у вашио вилает, че черпиш едно кайве Laughing Пък може и черна бира Mr. Green Ох, много обичам там да ходя, ама вече ме е страх, щото все бременна си тръгвам Joy

hahaha Е, поне си знаеш от кое място да се пазиш.

# 35
  • София
Дорде кажа да отидем на трета страница, аз сама съм избутала темата на трета страница. Rolling Eyes Mr. Green

Джойче, аз нищо не виждам, освен сегашния ти аватар... Shocked

# 36
Че то други опции ше имат ли място? Освен като разновидности на въпросната дейност  hahaha

Действайте, искам поне 5-6 опции.

5-6? Боже, на мен само две ми изникват на секундата:
1. Хващам го и го мятам на бар плота. (Люк Мейбли)
2. Хващам го и го мятам на стената. (И пак него виждам в таз сцена.)

За другите ще помисля, че при представата за тези двете само прегрях лекичко.

!!! Устата му в никой случай запушена!!! Колкото по-приказлив, толкова по-добре.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. - е де, малко не ви ли е неудобно, че не оставяте човек да се изкаже?

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Гея, добре че на мен не ми действа така, че досега за 4 години да съм подгонила Анджелина по многодетност  Rolling Eyes Бирата я имаш отсега

Тинче, давам ти линк, че си заслужава снимката http://dlisted.com/files/katemossbirthday1.jpg
И още малко снимки от Глобусите, тук има и заплюти, и британци, и всеобщи любимци. Лично аз се точа на господин Point Man  Heart Eyes
http://www.celebitchy.com/136081/hot_guy_golden_globes_ryan_gosl … ngle_of_man-love/

# 38
  • София
Нито един от линковете не ми отваря - имаме тук web restrictions от университета - неприятно, но факт. Sad Sad Sad

# 39
  • Ænima/Albuquerque
е де, малко не ви ли е неудобно, че не оставяте човек да се изкаже?

Сега си представи, че сме в заведение на по 2 бири.  hahaha hahaha hahaha

# 40
  • в сърцето на един мъж...
Ауу, Джой, мерсаж Hug Така как ми е зле, таз бира ще ми дойде супер добре Peace
Пуци, аз уж знам от кво да се пазя, ма на Joy

# 41
  • София
*озърта се притеснено из запустялата изведнъж тема*
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 42
  • Ænima/Albuquerque
Не се притеснявай, по това време пием бира и гледаме новини (т'ва последното си го измислих).  hahaha
Появяваме се пак към... хм... 10 и нещо.  Mr. Green

Едит : След малко по Диема 2, започва "Цветният воал" с Наомито Уотс и Едуард Нортън.

# 43
  • София
Не се притеснявай, по това време пием бира и гледаме новини (т'ва последното си го измислих).  hahaha
Появяваме се пак към... хм... 10 и нещо.  Mr. Green
Е, по часовника на Бойко е 10 и нещо. По този на Кралицата е 8 и нещо. hahaha Перфектно. Flutter Mr. Green Устройва ме. bowuu

# 44
  • София
Ох, станах разногледа !
Е едното око чета тук, с другото - книга, добре, че нямам трето  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт