Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 903
  • 576
  •   1
Отговори
# 45
Всичко с адресите е ОК!  Peace

# 46
Остават броени дни до разпределението...  Crazy Не че вие не си знаете, ама...

# 47
Остават броени дни до разпределението...  Crazy Не че вие не си знаете, ама...

Mr. Green и пингвинчето като делфинчето няма търпение  Laughing Laughing , а предполагам и като всички в дългия списък  Wink
Здравче,  може така да ни разбъркваш newsm64 eat

# 48
 И аз съм от нетърпеливитее ... чакам с нетърпение началото на февруари  Crazy

# 49
Ами, а аз надявам се че моята жертвичка не ще иска нещо конкретно, искам наистина изненада с нещо кое тука никога не ще можеш да купиш ( а сама решах какво искам  Embarassed)

Също броя дни до започнане))))

# 50
vishenka , искам на теб да се падна  Mr. Green аз си падам по изчекнатости  Whistling сега заради теб се навих да участвам  Hug

# 51
Ами, а аз надявам се че моята жертвичка не ще иска нещо конкретно, искам наистина изненада с нещо кое тука никога не ще можеш да купиш ( а сама решах какво искам  Embarassed)

Също броя дни до започнане))))

OOOOOO тук ще има изненада. Жертвата на  vishenka ще е късметлиика!

# 52
vishenka , искам на теб да се падна  Mr. Green аз си падам по изчекнатости  Whistling сега заради теб се навих да участвам  Hug

Дж-то се нави!  Party Чакам ФинЕти и Goody  newsm78

# 53
  • София
Финети и Гуди да не се дръпат ся от колектива,еле Гуди  Hug и аз чакам и само надничам  hahaha

# 54
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ич се не дРъпам  Crazy

Blush подаръка на моята бъдеща жертва вече лети над океани и морета  Sunglasses

# 55
Остават само два денааааа!  smile3508

Здравче, пуснах ти на ЛС новия ми адрес.

# 56
Остават само два денааааа!  smile3508

Здравче, пуснах ти на ЛС новия ми адрес.

Даааа!  smile3521 Чакаме и ФинЕти какво ще реши!  Hug

Адреса го коригирах!  Hug

# 57
  • БЪЛГАРИЯ

Даааа!  smile3521 Чакаме и ФинЕти какво ще реши!  Hug

Даааам..., ФинЕти реши: другой раз! Sunglasses... Но за тотално разложение ви оставям Гуди и Бързака! hahaha Пък може и друг талант да изскочи... Crazy На всички пожелавам незабравими емоции и неподправена радост!  bouquet

# 58
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
финети, гугутко моя ненагледна.
Оти бегА? сега кой ще ухажвам, обгрижвам и гъбаркам с дими диалектни и нелице(и дупе)приятни?

Laughing Чакам с нетърпение другарчето си. и изненадата после  Party

и щото съм много паметна Blush да си питам. За кога да се планират нещата? 8 март или първа пролет? че пролетна пише в заглавието  Blush но май за 8 март говорихме  Thinking

# 59
В началото на темичката в точка 2 пише "Изпращане в края на месец февруари". Аз тогава ще го изпратя моето пакетче, защото около трети март подозирам, че ще има 4 почивни дни, трети се пада четвъртък и сигурно петък ще е почивен и ще се отработва /ако някой знае със сигурност, да каже/. А и баща ми се връща от чужбина в края на февруари така, че тези почивни дни ще бъдем на село /а и пощите няма да работят/. Няма да рискувам да закъснея с изпращането.

Общи условия

Активация на акаунт