Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 917
  • 576
  •   1
Отговори
# 30
  • БЪЛГАРИЯ
    Нали записването е до края на месеца? Ще се поогледам, поослушам ... и ще кажа тежката си дума! Wink

# 31
Моля пишете и мен за участие в томболата. От сега ме тресе притеснението дали ще уцеля подаръка...  Praynig Praynig Praynig

# 32
  • София
И аз имах такива притеснения на коледната томбола, но другарчето ми си беше написало точно какво харесва и не ми беше трудно да избера. И въпреки, че  не се похвали със снимков материал, писа, че веднага го е започнала, което мисля означава, че й е харесало.

# 33
Стискам палци да ми се падне такава жертва - всичко да си каже... Laughing От снощи само ходя в къщи и им говоря за томболата, а мъжо само вика - Споко бе жена, ти съвсем се чална  Mr. Green

# 34
  • Атлантис, Галактика Пегас
О ами томболата е голямо преживяване, аз когато играх за първи път бях като теб, не че сега не съм, обсъждах с мъжа ми какво да избера на жертвичката. Той ми е също любител на гоблени включва се с удоволствие в обсъждане.  Hug  На приятелки в реалния свят не в нета проглуших ушите с томболата. А пък подарък от първата томбола стои на бюрото на малкия ми син, един коледен елен от skorpions  Peace И той много го обича, още като го видя каза: това е за мен, може ли, мамо???  Praynig  Joy

# 35
Може ли и аз да се запиша за томболата  Blush

# 36
Eйх, за малко да изпусна пак! Здравче, този път ме пиши - не в резервите, а баш у главния списък Wink
С нетърпение чакам жертвичка и апелирам към всички да си споделят желанията, интересите, нуждите  Praynig

# 37
  • София
Я  да се запиша дорде не ме е еотвял някой вятър.

# 38
  • Плевен
 Grinning Аз вече не знам какво искам Whistling smile3555 и затова ще се въздържа от тази игра!Ще ви следя с удоволствие и кефя ! smile3508 newsm62 smile3534Пък ако някой реши може да ме изненада с нещо  Blush,няма да му се  newsm61 JoyАдреса си ще му дам,няма проблем  Peace
  Heart EyesHug!!!

Искам ягодките/клубники/ на Вишенка /Оля/ Hugс мънистата,но тя ще си ходи в Русия чак през март Crossing Arms!Да ме питате що и аз не знам отговора!Но ме кефи да се науча да шия и мъниста -за разнообразие Wink

"Скромността краси човека "
- а се чудя що съм така красива !? Mr. Green Joy Joy Joy

Това яйчице ми харесва ,който ми го изработи съм негова  Grinning

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 02:00 от pepen

# 39
А от кога ще започнем да споделяме предпочитанията си?

# 40
  • София
А от кога ще започнем да споделяме предпочитанията си?

Когато си получим жертвичките - значи към началото на февруари. Ако почнем да пишем сега, после ще трябва да ровим из предишните страници и да търсим кой писал, кой не писал

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:17 от -=Деси=-

# 41
Разбирам, благодаря!

# 42
  • Варна
И аз съм тук, Здравче , пиши ме в списъка Hug

# 43
Добро утроо!  Hug

Ето кои записах: Гуди?, Donsita,  didolina, tanita14, -=Деси=-, cveteto123, InaT, Sissak, nelito_6704, mmmshushy80, krk_kr , el_sol , vishenka,  lili2024, eminav, Kordelia, Бяло Цвете, Дуданка, Kiraa, Галля, хабиб,  Джемма, Джо-бързия?, antoniabg, skorpion, ФинЕти?, kolov4eto, mishleto_85, delfin4e, Лилия Проданова, danym   Peace

Нямям адресите на kolov4eto и mishleto_85  Whistling

# 44
Ох и на мен ми се очаства пак ,ама нещо финасово сега ми е на зор и не знам дали ще се справя..... Sad Sad SadЩе помисля още малко и ще пиша Tired

Общи условия

Активация на акаунт