Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 912
  • 576
  •   1
Отговори
# 15
  • София
може ли и аз

# 16
Здравейте, момичета!
За първи път се включвам при Вас.
Бих искала и аз да участвам в тази томбола.
Ще пиша на авторката на лични.  Simple Smile

# 17
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да!!!! Искаааааааам!!!!!Пишете и мен разбира се!

# 18
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз ще се включа!
  bouquet

# 19
ОХ, навреме , няма да ви изпусна този път ! И аз ще участвам...

# 20
И аз може ли  Rolling Eyes

# 21
Записвам се и аз  Grinning
Обичам да получавам подаръци точно толкова, колкото и обичам да изненадвам с такива  Hug
Начинаеща съм, след няколко дни ще занеса за рамкиране първия си гоблен и вече съм си купила следващия  Wink

# 22
  • Балчик
И аз се чудя дали да не участвам, досега не съм,даже не съм ви и чела. Та имам въпрос. Произволно ли се избира изненадата или избираме от списък. Защото ми се струва, че изненадата няма да е много добра, ако човекът получи например гоблен, койт вече има и е ушил. newsm78 Как разбирате дали не пращате нещо, което той вече има?

# 23
Джемма ще отговоря първо на теб после ще систематизирам! Wink

След изтичането срока на записване всеки споделя в темата или албум с ушитите от него гоблени или изказва някакви предпочитания!  Peace Така се улеснява избиращия относно вкуса и предпочитанията на получателя!  Hug
Ето ТУК може да видиш как се разви Коледната томбола!  Peace

# 24
  • Балчик
Благодаря Здравче, вече чета коледната темичка.
Ами пиши ме и мен тогава за участие, какво пък, интересно звучи. Laughing  Hug

# 25
Сега да кажа!  Flutter
Записах: Гуди?, Donsita,  didolina, tanita14, -=Деси=-, cveteto123, InaT, Sissak, nelito_6704, mmmshushy80, krk_kr , el_sol , vishenka,  lili2024, eminav, Kordelia, Бяло Цвете, Дуданка, Kiraa, Галля, хабиб,  Джемма  Peace

Нямам адресите на: tanita14, cveteto123 и vishenka  Rolling Eyes

# 26
Да ви кажа, нямам търпение. коледната томбола ми беше за първи път. Сега искам да мина на поправителен. Заканвам се много яко на жертвата, която и да е тя  Mr. Green

# 27
и аз още мисля дали да участвам  Rolling Eyes

# 28
Хоп, ето ме и мене!

Здравче, пиши и мене! Ех, откога съм запитала за нова томбола, а накрая ще се запиша последна, че може и да я изпусна!
Само ще ти пусна едно ЛС преди да разпратиш адресите, за да уточня моя допълнително, защото ни предстои местене. Не че ще стане за два дена, започваме след около две седмици може би и толкова много неща има за изнасяне, да не говорим, че голяма част от тях трябва предварително да се наредят, защото ако всичко ми се струпа накуп и да се живее там ще полудея.

# 29
  • край Дунав
ауууу! Без малко да изпусна влака! ooooh!  Пиши, пиленце и мен!

Общи условия

Активация на акаунт