Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 899
  • 576
  •   1
Отговори
# 525
  Съжалявам , че не се е харесало подаръчето ... явно не съм прочела правилно , останах с впечатление , че конете ще се харесат  Sad
ето и моето подаръче , благодаря много на Гудии много е красива ... дано да успея да я направя правилно ... имаше и бонбонки , но те много бързо свършиха  Embarassed

Пп явно при мен всеки път се получават проблеми с подаръците , по коледа до Браби не беше достигнало на време , сега так асе случи и определено вече само ще ви се радвам , но няма да участвам за да няма разочеравани  Cry

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 21:03 от mmmshushy80

# 526
Е да се включа и аз в коментарите! За мен изживяването беше невероятно! За първи път участвам и ще участвам отново със сигурност! Специални благодарности на Здравчето за организацяията и още по-инетересното при мен е, че точно тя ми се падна за подарък! Вложих много  усилия и ентусиазъм както всяка една от вас, но не смятам, че това трябва да се изтъква. Важното за мен беше, че изненадата стигна навреме и че успя да достави удоволствие както на Здравчето така и на мен! Сърдечно много благодаря на нелито_6704 за прекрасния подарък! Незнам как но успя да уцели и бонбоните, и картичката и гобленчето - всичко!  Hug

Още веднъж благодаря за възможността да участвам и за това, че успявам да открия още и още приятели!   bouquet

Хубаво е да се споделя ако има недоволни, за да си знаем за друг път! Но може би коментара на Бяло Цвете е по-подходящ за началото на следваща томбола, за да се изостри вниманието на всички!

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:44 от delfin4e

# 527
Аз не смятам, че някой нещо е изтъквал. За себе си мога да кажа, че съм споделила, а не изтъквала.

Хубаво е да се споделя ако има недоволни, за да си знаем за друг път!

Именно!

# 528
Привет и от мен в този ред на мисли...  Confused Тъпо ми стана от поста на Бяло цвете, но мисля да подмина....  Peace Мисля ти обясних и в началото че за да няма натоварване на пощенските всичко минаваше през Лилето, която никога не каза нищо въпреки, но все пак и тя е човек и покрай Коледната игра и дойде малко вповече! / едва ли някой трепери повече от нея, докато подаръка стигне до Барби....  Confused/

Дали на Милена стил или не?! всеки изказа предпочитания мисля...  Thinking Ако някой не се е съобразил с тях? - Кой е виновен????  newsm78
Аз лично като напиша нямам проблем с нищо -харесвам всичко!- за мен това е така! И се радвам на всичко, което получих!  Heart Eyes Искам само малко повече време!...  Crazy

За мен не е важно кой какво и от къде.... Топли ме мисълта че е избирано СПЕЦИАЛНО за мен!  Heart Eyes

# 529
Здравка79 , не съм очаквала толкова грубо изказване точно от теб!  Confused

Думите ми се изопачиха неузнаваемо.
Може би наистина трябваше да ви спестя всичко това.Вече незнам.
Все пак - приятно шиене на всички с новите подаръчета!

# 530
  • Балчик
Момичета, дайте да не разваляме хубавата атмосфера и удоволствието от томболата. Защо накрая трябва да оставаме с огорчение и лошо впечатление. Нищо фатално не е станало, нали? Все пак играта беше по желание и винаги има доза риск. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Който не иска да е разочарован или не иска да плаща пощенски- да не участва просто.
Дайте да запазим добрия тон.    bouquet  bouquet  bouquet

# 531
За да не си развалям удоволствието от шиенето на подаръчетата и приятното настроение , което ми създаде тази томбола - Вече няма да чета в тази тема

Тази томбола ми беше единствения осмомартенски подарък и мисля да запазя хубавия спомен

# 532
За първи път участвах в томболата и съм много доволна от подаръчето си Wink.Надявам се и моето другарче да се е зарадвало искренно на подаръка.С удоволствие ще участвам пак. WinkПоздравления за организацията на Здравка79  bouquet

# 533
Немисля че тона ми е бил груб! Ни най-малко съм целяла това!  Peace Написах тук това, което ти обясних и в ЛС-то преди да започне томболата!  Peace Както писа Джемма винаги има риск! Според мен мина добре!   Wink

Надявам се положителните емоции да са били повече от негативните!   bouquet

# 534
Аз пак казвам, всички подаръци които видях ми харесаха  Hug Чесно казано този който получих най-много, защото знам че е избиран за МЕН  Hug

Много благодарности на Здравчето!

Ще участвам пак   bouquet

# 535
Да, при всички случаи положителните емоции са повече от негативните!
Просто споделих и впечатления, погледнати от друг ъгъл.

# 536
  • Балчик
Едната част от моето подаръче вече е ушита  Heart Eyes:

# 537

Момичета, и моето подаръче е пристигнало! До обяд ще ми го препратят насам!
Моля ви, изчакайте търпеливо заедно с мен още няколко дни!  Heart Eyes

П.П.Джемма, много нежно цветенце!   bouquet

# 538
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета за мен томболата беше чудесна. Нямам търпение отново да оформим подобна, жалко че ще е чак за Коледа.  Wink  bouquet  bouquet  bouquet
Благодарности на Здравка и на Лили и останали знайни и не знайни организатори!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
Не е задължително да е за Коледа или такава е традицията?
Джемма, понеже ти винаги се стараеш да оформяш добре и обратната страна, как трябва да изглежда тя при кръстчетата? Аз така и не разбрах как е по-правилно, някъде четох, че трябва да се виждат чертички, обаче как се скрива конеца между тях?
И аз направих няколко бода от подаръчето, май няма да чакам до април.

Общи условия

Активация на акаунт