Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 902
  • 576
  •   1
Отговори
# 510
  • Балчик
 Laughing Не съм си ипомислила, че става въпрос за мен, казвам  си без бой. hahaha
Наистина гобленчето ми харесва като картинка, аз съм си писала, че харесвам пейзажите. Peace И също, че ще ушия каквото и да получа. Не съм неудовлетворена, просто уточних за моя подарък. Hug

Колкото до чужбина, няма да е проблем и за мен да пратя.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 12:22 от Джемма

# 511
Деси, знам, че ги има в "Аксиома", но нали каза, че е взела последното, а на мен ми е удобно в магазина срещу парка "Заимов", да знам дали там го има. Не пречи да питам и лично, но това може да стане утре, предполагам, че днес не работят.

# 512
  • София
Деси, знам, че ги има в "Аксиома", но нали каза, че е взела последното, а на мен ми е удобно в магазина срещу парка "Заимов", да знам дали там го има. Не пречи да питам и лично, но това може да стане утре, предполагам, че днес не работят.

Аз точно за този магазин говоря  Simple Smile Можеш и по телефона да им звъннеш, жените са много мили

# 513
аз лично проблем не виждам. дала съм си адреса в БГ именно да не утежнявам транспортните разходи. това си е мое решение, можех да си дам и адреса в германия. това че моите близки ще трябва да доплатят си е дефакто мой проблем. за мен не е проблем да пращам и в чужбина.
това дали някой ще си признае, че подаръкът не му харесва си е пак личен избор и не виждам защо трябва д а се коментира. всички сме възрастни хора и ако някой не може да си каже мнението публично, си е негов проблем.
по повод кой познал погрешно, ми не се сърдете, но аз като не знам нещо питам директно. не се занимавам с предположения и догадки.
за картичките, мисля че това е вече нещо доста интимно. това е текст лично за мен писан и не смятам, че трябва да го споделям на всеослушание.
това е моето мнение по въпроса
и ЗДРАВЧЕЕЕЕЕЕ хиляди благодарности  Hug

# 514
И също ме интересува дали се шият саамо с кръстчета или има и други "екстри". А рамчиците наистина ли са дървени и как точно се поставят? Като няма стъкълце, дали няма много да се цапа?

Само с кръстчета е , върху щампа , много са лесни , перфектен подарък за начинаещ , който зарибява много /аз така започнах с една коледна елхичка Laughing /
Рамката не боядисва , дървена е , получават се много красиви крайни продукти, залепва се гобленчето отзадната страна с някакво лепило , аз май С200 използвах.
И да , цапат се , особено кухненските варианти , та затова аз лично правя следното:
- от целофаните , които използват в цветарските магазини , залепвам върху предната част на рамката и изрязвам с макетно ножче . Когато лепилото изсъхне , не си личи , че е лепено

И да добавя , конците са доста в повече и дори и при огледален бод , пак остават

# 515
За мой късмет, който е рядкост...

Това искрено ме разсмя, ами повече късмет ти пожелавам тогава , та и малко от моя ще ти услужа  Laughing

Цитат
Пожелавам ти приятно шиене и да ги покажеш готови

Че ще е приятно , това е ясно   bouquet

# 516
Здравче благодаря за жертвичката !Току що се прибрах от моя край и сядам на компа да видя.  И за улеснение на другарчето ми харесвам гоблените на Милена стил . Може нещо с животни , но без коне , зимен манастир , Стария Пловдив , харесвам вълци.
И за да се присъединя към коментарите относно играта!  Нали казваме  какво харесваме и бихме искали да имаме , за да ориентираме другарчето си . Аз писах че не искам коне , защото на Милена стил ги имам почти всички , макар и да не са снимани в албума ми.  Не искам другарчето ми да се обижда , но нали точно това е целта да пишем какво ни харесва.  Благодаря за списанието , но броят е от  февруари 2010 . И него го имам , но вече подарих моя брой , тъй като този който получих от теб беше леко замърсен и скъсан в долния край.  Все пак благодаря , ще ми послужат добре. Вече намислих за кого ще са конете..  Но да си призная картичката и  опаковката са страхотни .

# 517
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз си харесвам подаръци от томболите, въпреки това не съм ги ушила всички.Тоав ми е четвърта томбола, много ми харесват тези игрии отсега казвам че отново искам да учавствам.
Подаръчето от първа томбола ушито от другарче и рамкирано еленче стои на бюрото на малкия, за съжеления самия подарък гобленчето - Зайченце при пренасянето ни съм го сложила в един от кашоните дето заминаха в друго жилище, което го ползваме за склад, заедно с конци, панами схеми от други гоблени, те са в друг град затова не съм го ушила.
Подаръка от миналогодишна осмомартенска томбола почнат, но съм го оставила да дошивам в бъдеще. Дядо Коледа вече го показах, него го уших стремглаво щото беше първия Дименшън и щото ме впечатли много. Моренцето от Джи-то на Вервако ще бъде ушит надявам се към края на лято и ще ми даде спомени за лято.  Wink
Това че ще е в чужбина едва ли е проблем при пращане, стига в пощите да не се заяждат.  Peace
Изживяването е чудесно. Но мисля че може като опция да добавим към адреси и телефони, при желание другарчето ще може да ги прати по куриер.  Wink

# 518
  • Балчик
Здравче благодаря за жертвичката !Току що се прибрах от моя край и сядам на компа да видя.  И за улеснение на другарчето ми харесвам гоблените на Милена стил . Може нещо с животни , но без коне , зимен манастир , Стария Пловдив , харесвам вълци.
И за да се присъединя към коментарите относно играта!  Нали казваме  какво харесваме и бихме искали да имаме , за да ориентираме другарчето си .

Вярно, ти си получила точно това, което не искаш. Нали в началото имаше някаква идея- недоволните да си разменят подаръците. Но дали ще има някой, с когото да се размениш е въпроса. newsm78

# 519
От уважение към  момичето не бих го разменила , ще го ушия за подарък на мама .

# 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Стига деее  Confused
Аз смятам, че всеки е положил максимално старание да зарадва другарчето си. И това е най-важното.  Hug
Ако е за точно определен гоблен всеки може да си го купи, но  да получиш картичка и подаръче от непознато другарче е много е мило  Blush

Вярно е, че някъде се е получило, някъде не съвсем, но емоциите и тръпката са нещото, което не можем да отречем.

# 521
  • Атлантис, Галактика Пегас
Гуди,абсолютно си права. Емоцията е това което търсим.  Приятно усещане от изненада. Дразни ме съпруга и децата като питатат -Какво искаш да ти купим за..... Коледа, РД, 8 март, 14 февруари...
Нали идеята е изненада.
За мен всичско е супер ок.   bouquet Peace

# 522
  • София
Здравейте момичета,виждам че всеки тук казва каквото мисли,да си кажа и аз.
Участвах за пръв път и пак ще участвам,моят подарък си е чудесен и си ми харесва  Peace и ще си го ушия с кеф.
Съгласна съм,че може да има "недоволни",но не го споделят от неудобство,за да не обидят другарчето си.Аз лично,щях да си кажа,ако не ми хареса и няма място за сърдене.
Самата аз бях в чуденка,какво да купя на моето другарче,защото това което купих в 1-ви вариант,нямаше да и хареса на Антония-а имено Алегория.Оставих си я за мен и вече е започната.даже се оказа и с объркана схема,което поне ме зарадва,че не съм подарила такова нещо на другарчето ми.Добре,че тя показа какво иска с точности и се радвам,че се справих с подаръка.
Предполагам,че от всички ви аз съм най трудното другарче за избор на подарък,понеже не се справям с кръстчетата.Нищо,че подаръка ми от Кремена съдържа и няколко минита,който са с кръстчета.Много ми харесаха,защото седят като живи,това че аз съм по ... смотана и не схващам си е мой проблем  hahaha Но човек се учи докато е жив,тъй че ще се справя,е ще ми помагате няма какво да ме правите.
За чужбина и аз ще пратя,защото забелязвам,че никой не влиза в рамките на парите който са посочени,но поне са ориентир.И все пак това е подарък,пратен от непознат човек,борил се да разгадае вкуса ти,къщата ти,предпочитания,чуства и т.н.Затова каквотои да ми се подари,винаги ще го оценя.  Hug

# 523
Да попиша и аз като една от полу несполучилите. Първо да си кажа, че Джемма има моето уважение и даже замислям как да стигна до морето, че да се видим и на живо за по кафе. Тези емоции са породени от нейната реакция на подаръка от томболата. Писа ми на лични, каза какво точно не и допада, и ми показа, че уважава труда и старанието ми. Просто мисля, че е голям човек...
А като се сетя, че обмислях вариант да и подаря абонамент за Галерия бродерия...  Laughing Сега ми е смешно ама ако не се бях разубедила... Мога още да разказвам за емоциите, колебанията и заблудите покрай томболата и как търсих гоблен сиренки  hahaha  Joy Joy Joy

Благодаря много на Здравчето за организацията и на момичетата за емоциите и много благодаря за подаръка   bouquet които не е ясно кога ще го почвам защото времето нещо не стига, но то ще се чуе, още повече като се стигне до възлите на французите.

# 524
  • Балчик
 Laughing :hug:kolov4eto, много ще се радвам да се видим. За абонамента,нямаше да се разсърдя,не се притеснявай Laughing. Купувам си го,макари не редовно де.
Гоблен сиренки? Това ме разсмя искрено, Hug Наистина емоциите покрай тази томбола са много приятни.

П.П Докато дойдеш надявам се да съм ушила гобленчето, да го видиш на живо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт