Пролетна изненада! /Томбола-Гоблени/

• 22 941
  • 576
  •   1
Отговори
# 180
# 181
 smile3555 Егати филмът!  Crazy

# 182
  • Sofia
Принципно не е невъзможно да пристигне толкова бързо, на мен от Англия, от Амазон, ми пратиха в петък и във вторник беше пристигнало  Peace

# 183
Confused ами не беше подаръка. Беше си пак "изненада",но толкова неприятна,че не е истина .
Както и да е, поне съм очакване за това  Mr. Green

Ееее , стига де , застигнаха ли те от КАТ  ooooh!

# 184
Здравче благодаря за жертвичката !Току що се прибрах от моя край и сядам на компа да видя.  И за улеснение на другарчето ми харесвам гоблените на Милена стил . Може нещо с животни , но без коне , зимен манастир , Стария Пловдив , харесвам вълци.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 07:58 от kiraa

# 185
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Confused ами не беше подаръка. Беше си пак "изненада",но толкова неприятна,че не е истина .
Както и да е, поне съм очакване за това  Mr. Green

Confused да взема да се прекръстя на Касандра?  Confused

но пък разбра кой ти изпраща  Wink и че вече пътува  Laughing 

Hug търся нещо добрио да те утеша  Hug

# 186
  • sf
Получиииииииииииих , ураааааааааааааааа 
Бяло цвете, благодаря, много ми хареса!  Hug
Нямам фотоапарат, но пускам линк http://www.needle-work.co.uk/Dimensions_Counted_Cross_Stitch_Faw … lossoms_35243.htm

# 187
  • София
Браво Донси и на мен ми хареса чудесен е с кеф да го ушиеш и етапи да показваш   bouquet

# 188
Честито, много е хубав! Кой ще е следващият  Mr. Green

# 189
  • София
Бяло цвете, благодаря, много ми хареса!  Hug
Нямам фотоапарат, но пускам линк http://www.needle-work.co.uk/Dimensions_Counted_Cross_Stitch_Faw … lossoms_35243.htm

Аууу, разкошен е!!! Със здраве да си го боцкаш, тъкмо ще стане за 8 март  Wink

Бяло Цвете, поздравления за избора!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 20:31 от -=Деси=-

# 190
Бяло цвете, благодаря, много ми хареса!  Hug...

Уххх,успокоих се!  Laughing
Приятно шиене още един път!  Hug

# 191
ооо , страхотно подаръче , със здраве да си го ушиеш ... ъъъ кога ще започваме масово да пращаме подаръчетата  newsm78

# 192
  • София
Ами мислим да е към края на месеца примерно 28.02,че да си получат подаръците за 8 март.Зависи обаче другарчето ти от кой край на света е  Peace това също е важно,така че всеки сам си преценява.

# 193
Аз за моето съм решила, че ще го пусна на 21.02., за да може до края на същата седмица да пристигне. След това баща ми се прибира след дълго отсъствие и ще си ходим при него, ще имам други вълнения  Simple Smile А и не ми се рискува да ми подхвърлят пакетчето из пощенските клонове в почивните дни. Между другото, на вас проверяват ли ви пакетчетата преди да ги пуснете? Досега винаги съм ги носила опаковани и облепени с тиксо, да не могат да ми ги преравят и да няма липси.

# 194
  • София
Веднага отговарям. Новото изискване в пощата е да го занесеш разопаковано, за да са сигурни, че не пращаш бомба  Wink Аз моя коледен подарък го бях опаковала старателно, добре че в пощата ме познават и не направиха проблем, но ме предупредиха другия път да не правя така, а да си донеса "материалите" и да го опаковам на място, след като погледнат какво искам да пратя (говоря за пощата на Графа, бях в централна поща (покрай празниците) с моята приятелка, там също прегледаха всичко, което пращаше)

Общи условия

Активация на акаунт