Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Tемата ми е интересна и ще ви следя Simple Smile

# 631
Miss Fine,в колежа който уча аз предлагат да плащат чайлд кеър.Когато се записвам края на юни си попълвам и апликейшън,по-късно може да се дадат детайлите на провайдера,него ти си избираш.И в часовете които посещаваш курса детето ти е в нърсъри.Гледам,че е на 4 месеца значи е за нърсъри.Алекс ходи 3 пъти в седмицата колкото е и курса ми,но мога да го заведа от 7:30-12:30 въпреки,че курса започва от 9:30.Имат закуска и обяд.Доволна съм.Просто попитай от сега как стоят нещата в колежа до вас.Дори и колежа да не предлага тази опция има отганизация,която прави същото,но там вече партньора ти трябва да работи повече от 16 часа на седмица и да взима определени доходи.Това понеже не ми се наложи да го ползвам не съм много наясно.А ако ползвате сошъл пъблик фъндс имаш право на кънсешън фий и таксата ще ти е много ниска за курса.Примерно за моя курс редовната цена е 789 паунда на година,а кънсешъна е 70  Peace Нърсърито се плаща на 100%

# 632
  • Лондон
Ave, писах ти вече Grinning, надявах се да дойдеш насам с билет в повече Wink

На всички, които ще ходят към БГ - страшно няма, просто е досадно и натоварващо, аз разредих ходенията до 1 път годишно, само по седмица, и пак много ме натоварва, ставам една лоша, карам се с хората, карам кола хулигански...въобще адаптирам се, но не се харесвам. Последният път заведох детето в детски клуб Rolling Eyes - освен, че се пушеше в стая вътре, на отворени врати, децата бяха на възрастта на моето, и те супер агресивни, направо  Shocked Моето дете е научено да се реди за всичко на опашка, да казва съответните думички, когато иска или не иска нещо, да се извинява...горкото дете, след 1 час беше толкова възмутена, че не можех да я разбера какво ми говори, направо заекваше и се разкарахме...Не, че е най-важното нещо, но някак си ме накара да съм сигурна, че сега сме на по-правилното място.

За студентите да кажа само странични впечатления - имам 2 приятелки с деца студенти, които след 1 година следване в Европа - съответно Холандия и Германия, се преместиха в английски университети и сега след първият семестър тук са много доволни, съответно и родителите им. Нямам идея за подробностите, но е факт...

# 633
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!

# 634
Честита Баба Марта момичета!Здрави,весели, засмени вие и вашите семейства  bouquet

# 635
Честита Баба Марта и от мен!

# 636
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  бъдете  здрави , щастливи и усмихнати  Hug
didi mum , Merry , благодаря   bouquet
Miss Fine , инхалатора е Омрон - http://kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=83&ART=187&a … mp;SID=1&LG=2 най-горе С28 - поставя се физиологичен разтвор или евнтуално вентолин /ако е по-сериозно с-нието/ , но като гледам лентичката ти мн е малко бебчето ти , тр да стане поне на 1-1.5 г, защото се слага маска/има и преставки само за нос и само за уста/ , но не зн как ще стои мирно. Моята бебка е на 8 мес и досега два пъти е била с хрема , само й капя физиологичен разтвор в нослето и давам вит.Ц ампулки , нищо друго не мога да дам....минава й за 4-5 дена  Peace

# 637
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА smile3521 ЗДРАВИ , РУМЕНИ И ЗАСМЯНИ! Hug Heart Eyes

# 638
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Здраве и късмет на малки и големи!!!!

# 639
  • Русе
Честита Баба Марта   bouquet Да сте здрави и усмихнати!

Ние днес ще пропуснем подаряването на мартеници в училище. Още е болен дребният. И е много нещастен, че няма да може да отиде на училище, но то не се губи. Когато оздравее, тогава ще ги подари.

Ето ми мартениците http://www.facebook.com/photo.php?pid=31968575&l=8201d9f5fc&id=1047412558. Не станаха точно така, както си ги представях, но и така съм доволна. Само дето не ми остана време с тези болести и няма май да докарам бройката, която искам.

# 640
Честита Баба Марта на всички! Дано да сте се закичили вече! Моята мартеница за вас е в аватара ми  Laughing
Deb, много са хубави мартениците ти! Аз само мога да си мечтая за такива!

# 641
  • Bristol
Честита Баба Марта!
Deb, не знам какво си очаквала, но според мен са станали страхотни! Браво за търпението Simple Smile Ти как ги плете, с кука ли?

За България, аз си ходя с нагласата на турист и рядко вече нещо може да ме подразни. Гледам по-релакс да го давам, все пак за почивка нали отивам   Crazy
Miss Fine, за тези кредити, зависи какви са ви доходите. Уъркинг такс кредит се взема при доста ниски доходи, предполагам че на вас само чайлд такс кредит са ви отпуснали  Thinking Има хора, които нищо не взимат от тези кредити, а тези, които взимат повече от вас, са с по-ниски доходи (или крият истинските си приходи). Отстъпка от цената в колежите има, ако си с ниски доходи, дори и безплатно можеш да учиш.

# 642
  • Русе
Да, на една кука ги правих. Много успокояващо ми действа  Crazy

# 643
Честита ви Баба Марта дами Simple Smile на вас и на целите ви семейства Simple SmileSimple SmileSimple Smile

(а за приравняването на средното попитах, защото наскоро ми се обадиха за интервю за работа и понеже не съм си завършила висшето все още ме попитаха за приравнена диплома от средно, а до сега никъде не са ме питали, и за това исках да знам евентуално ако ми се наложи, къде да я дам за приравняване)

# 644
  • След завоя в дясно
Честита Баба Марта!!!
LadyDiDi - това твоето коремче ли е на снимката?
Deb - поздравления за мартеничките много са хубави, имаме си и сръчна мома в темата вече Whistling
Дано детенце се оправи бързо.
Валентина007 - welcome
Анеле - въпросната фирма от първа страница ме издъни няколко пъти, май и още едно две момичета се оплакаха, може би са пооправили доставките, но имай едно на ум, ако пращаш някакви храни, че доста често се бавят доставките.
Image- и какво точно те привлече в темата ще ми е интересно да споделиш. Thinking
И аз сякаш вече като Мери гледам на БГ като турист, не казвам че няма дразнещи неща, но пък се опитвам да видя и положителните  макар и малко. Преди години като се прибрахме в БГ за по дълъг период, бях изпаднала в ужас от отношенията,ситуацията, безхаберието, накрая го приех  като етап от живота, ми през който трябва да преминеш, ако можеш да промениш нещо към добро ОК, ако не гледай напред. Нещата се променят макар и бавно.

Общи условия

Активация на акаунт