Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Много моля!  Hug

# 421
Здравейте момичета живеещи в Лондон и не само,моля ви за инфо,ще съм ви много благодарна! Hug
Дъщеря ми е извикана на интервю на 23-ти  и трябва спешно да се организираме да пътуваме,не знам от къде да започна,като се има впредвид,че 1 познат нямам там и ще ми е нужно да знам как да стигнем от летището до университета,освен това ще трябва да търсим хотел за поне 3-4 дни най-малко,така мислим,въобще в момента съм абсолютно неориентирана,но се надявам да се справим двете с нея.Kingston е университета,приемам всякакви полезни съвети за лесно  предвижване и отсядане някъде около него.

# 422
  • UK
  Ей, темата много мръднала от последното ми влизане. Много нови попълнения, растем, но не стареем Grinning
  На мен ми мина интервюто, отивам на курса, даже подписах постоянен договор за работа. Много съм хепи!
  Шу чакам новини от БГ Mr. Green Разказвай как е, че скоро няма да си ходя.
  Честито на всички рожденици, да сте живи и здрави!

# 423
Golden ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен, много здраве, успехи, щастие, любов и късмет Simple Smile

И аз се сетих нещо да питам. Сега нали отиваме с дребното до БГ. Тя на деня на полета става на 2 годинки. По тази причина не е с бебешки а с детски билет. Та на отиване сме с Изи джет и не мога да открия никъде, сега като е дете а не бебе има ли право на количка? На връщане сме с БГ еър и разбрах че ако носим количка, се намалява  от килата на общия багаж, но за идването не ми е ясно newsm78

Братовчетка ми летят в Изиджет и си носят количка безплатно.Малкия е на 3 и половина Peace
Честир РД на golden  bouquet
Честито и за договора на svid  :bouquet:ni4ka  bouquet

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:39 от Radenia

# 424
h_o_p_e, аз живея до на 5 мин от Кингстун.Пиши ми на лични- кога пристигате и къде кацате, за да ти помогна с информация.

За градинарството... миналата седмица се засилих да посея грах, но комшиите казаха Не.И аз слушам, нали са стари кучета.Другата седмица ще правя разсада за доматите.Пак тези комшии така ме плашат, че имало много болести по тях в алотмънта, че поръчвам само отбрани..

# 425
Шу, стига , не вярвам на това с коли4ката и килата на БГ еар. #CrazyНе ми се вярва, зву4и тьпо Rolling Eyes Как ще ти намалят килата , само щото имаш бьги #Cussing out Аз само с Уиз летя , но за такова нещо не сьм 4увала  Thinking     

# 426
Момичета,има ли някой да пътува от Бургас до Лондон тези дни?  bouquet

# 427
Мале ,много сте напреднали с темичката...

Да се запиша ,че много ви  изпуснах поледно време  Heart Eyes

Добре дошли на новите попънения  bouquet

# 428
Здравейте чак сега ви намирам прочетох последната ви темичка и ще ми е много приятно да ме приемета във вашата темичка!
Аз съм от Лондон с 6 месечен син! Живеем тук от 3 години, а мъжо си е англичанин де! Приятен ден, надявам се е по-слънчев от нашия!

# 429
При нас е много приятно слънчево..

В нашата Община, където работя, голяма драма-са ли българите расисти!?
Срещу един от мениджърите е подадено оплаквана за дискриминация на расова основа.
Иии, когато питали въпросния, защо се държи така, той отговорил-
Не мога да помогна и да го превъзмогна, така съм възпитан-майка ми е българка!
Успокоението е, че другият обвиняем е италианец, така че не сме сами в кюпа на нетолерантните..

Някой беше питал за български книги..
Имах много събрани, но ги раздадох, при моето злополучно прибиране преди години..
Намира ми се все още един Орхан Памук-Инстанбул, която с удоволствие бих подарила,
на някой, който ще я оцени, на мен не ми хареса...
О, и една камара вестник Уикенд, които сестра ми довлече като идва.
Ще ги хвърлям.. Ако някой му се четат жълти вестници, да пише...

Diorella,

Летя чак Април през Варна. Ако не е твърде късно....

Забравих.. Мартениците..
Имам екстра. Майка ми пак ми прати повече... За ръка или класически Пижо и Пенда.
Ако някой си няма, пък иска да се закичи, да си каже..

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 16:57 от zlatnata tolumba

# 430
zlatnata tolumba   bouquet мерси,късно е,но все пак  Hug

# 431
При нас е много приятно слънчево..

В нашата Община, където работя, голяма драма-са ли българите расисти!?
Срещу един от мениджърите е подадено оплаквана за дискриминация на расова основа.
Иии, когато питали въпросния, защо се държи така, той отговорил-
Не мога да помогна и да го превъзмогна, така съм възпитан-майка ми е българка!
Успокоението е, че другият обвиняем е италианец, така че не сме сами в кюпа на нетолерантните..

ooooh! Да му имам оправданието! В смисъл ок, така си възпитан, но няма значение каква националност са родителите ти в случая, че да е извинение твоето отношение...

# 432
  • Лондон
tsvelichkova, капките за повръщане са Вомутосхил, дано да ги изписвам правилно, че съм ги изхвърлила, но имам свещички Вомакур, със същата цел, и от тях са ми останали, както и бебешки Ефаралган, пак свещички, за бебета над 2 месеца, мога да ги изпратя, защото при нас те вече не са в употреба...

Това за количката и килограмите не съм го чувала досега, а доста попътувахме на последък, С БГ Еър взимат едно от всичките - столче, кошара или количка извън куфарите, Easy Jet също ни взеха количката и колкото куфара си предплатил, но тя си върви с детето...

mimaa, къде изчезна, бе човек, кажи поне как си?

zlatnata tolumba, пак смешки разказваш, вземи пиши по-често и аз ще влизам тогава по-често да си оправям настроението...

Ние също решихме да си ходим до БГ за Великден, че тук пак много празници се за-формят по това време и по-добре да се разкараме, ще ходим обаче на обиколки по хубави места като Търново, и по малко ще стоим в София...

Организирах се също за кратка лятна почивка и сега ми е едно хубаво, само като си помисля какво ни предстои, най-вече за слънце и вкусни неща:D Heart Eyes

Хубава неделя на всички

# 433
Момичета от къде да си купя дамски душ? Аптеките? Теско? и някой ако каже как е на английски .... Embarassed

# 434
Дамски душ не го ли отхвърлят тук лекарите? Най-добре се консултирай със специалист и той ще те насочи от къде и каква марка. Иначе аз не знам къде има, защото не съм търсила. На английски е vaginal douche.

Някой знае ли кога е Великден в Бг тази година? Тук беше на 24 Апр, нали?
Ние мислим да отидем за 2 седмици до Фран и една до Бг, защото пък за Коледа беше обратното и няма да е честно спрямо свекърите пак да стоим повече в Бг. Чудя се дали да пътуваме с Бритиш, защото по-миналата година със онези стачки малко ни пообъркаха нещата и бяхме с Луфтханза с прекачване, което не ми се нпави особено, при положение, че има директни полети на др компании.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 22:31 от A.S.I.A.

Общи условия

Активация на акаунт