Отговори
# 540
Здравей те момичета!

Ани нашето педи също е хомеопат и също ни изписва за зачервено гърло Меркуриус Peace

памперс -все още го ползваме + гърне
Пантофи -задължително
Шишета -с накрайник за сок или мляко а вода от чаша
Боди с къс ръкав
Чорпогашник ако панталонките са тънки
Шампоан-Бюбхен 2в1 за лесно разресване.Не къпя всеки ден че с тази коса дета се налага да я суша Mr. Green но се мием от кръста на долу всеки ден Peace
Сок,вода ,чай,компот  в големи количества

За сега това от мен днес имам рожденник съпружеското тяло помъдрява с още една година и отивам да се завъртя край печката  chef

# 541
1.С какво обличате децата отдолу ? Боди с дълъг/къс ръкав или потник , или минахте на бельо от две части ?
От есента вече само потничета, но много дълги.
2.Обличате ли все още чорапогащник под панталон или дънки ?
Никога не съм слагала.
3.Обувате ли пантофки на децата вкъщи все още ?
Да, с пантофки е отдавна.
4.Слагате ли все още памперс на децата и ако да, кога смятате да го махнете?
Седи си с "пампата" още.
5.Слагате ли децата на гърне системно и настоявате ли им ?
Само сутрин пишка в гърнето.
7.Каква е следобедната закуска която предлагате на децата , ако има такава ?
Плодче, плодов мус или млечно кремче.
8.Давате ли сок и ако да ,по колко мл пият децата ви на ден ?
Пие страшно много вода и сокове й давам често също.

9.Предлагате ли вода и ако да,  по колко мл. пият децата на ден ?
Не знам колко точно, но много.
10.Какви шишета ползвате за вода и сок , с какъв накрайник , ползвате ли все още шишета с биберон и ако да, до кога смятате да ги ползвате ?
И с биберони нормални чаши и с ъс сламки.
11.Започнахте ли да ползвате слънцезащитен крем ?
не още, макаре много бяла.
12.Предполагам че къпете децата всеки ден , но мажете ли ги все още със мляко и ако да колко често ?
Не, освен ако не ми се стори суха кожичката й.
13.Каква козметика ползвате за косата , шампоан само за коса или за коса и тяло ?
Нивеа

# 542
Привет и от мен!Ние пак сме тук с Мичето. Hug(бяхме без нет,бяхме болни,в изпитна сесия съм,бяхме  на село...). Чета ви,но не смогнах да наваксам.Включвам се набързо с анкетата,че утре пак имам изпит.

1.С какво обличате децата отдолу ? Боди с дълъг/къс ръкав или потник , или минахте на бельо от две части?-бодита и имаме само едно комплектче от две части
2.Обличате ли все още чорапогащник под панталон или дънки? Да, ако е по-хладно.
3.Обувате ли пантофки на децата вкъщи все още? Не, докато татко и не и купи едни смешни пантофки, а едни познати и подариха.Сега вече е топло за тях.
4.Слагате ли все още памперс на децата и ако да, кога смятате да го махнете? Да.Надявам се скоро да го махнем.
5.Слагате ли децата на гърне системно и настоявате ли им? Слагам я на гърнето,но не системно. Embarassed
6.Какво предлагате за следобедна закуска?Плодове,кремове,тестени изделия и...каквото тя си избере.Много често яде разни вафли и други вредни храни.отпуснахме му края... Wink
7.Давате ли сок и по колко мл. на ден?-Давам,колкото изпие(около чаша/200мл.)
8.Предлагате ли вода и по колко?-Не предлагам SunglassesТя си иска или си взима сама чашата/шишето,ако има достъп до него.Не мога да определя по колко мл.Знам само,че е много. :)
9.Какви шишета използвате(с какъв накрайник)?-Млякото,което от време на време пие вечер преди лягане и го давам в чаша(със или без сламка),вода пие от моето шише(аз също като нея пия много вода и до мен задължително има поне 200-милилитрово шише) или от чаша.Сок пие като млякото.За из път имаме шише със сламка и с твърд накрайник.
10.Започнахте ли да използвате слънце защитен крем?Не,но трябва.Почвам. Simple Smile
11.След къпане мажете ли децата с  мляко или лосион?Вече не,но само защото лосиона ми свърши и не съм се наканила да купя.Не мисля,че е фатален пропуск.Между другото,от лекар знам,че на тази възраст не тр. да се къпят всеки ден и аз следвам този съвет.
12.Каква козметика ползвате при миенето на косата?-Каквато ми подарят. LaughingОт както се е родила само един път смогнах да и купя шампоан(Бюбхен).В началото я къпехме с Авент,но съм ползвала също Бочко и Корин да фарам.
   Михайлова,весело празнуване тази вечер! newsm59

Какъв е ттоя Авент дето съм го писала newsm78 .Ползвахме Мустела."Къде е 'Стамбул-къде ЯмбУл?"Редактирам се.

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 22:08 от hrista

# 543
.С какво обличате децата отдолу ? Боди с дълъг/къс ръкав или потник ,
2.Обличате ли все още чорапогащник под панталон или дънки? Да, ако е по-хладно.
3.Обувате ли пантофки - спряхме,упражнението Обуй-Събуй,сега е домашни калцуни.
4.Слагате ли все още памперс на децата и ако да, кога смятате да го махнете? Да.Надявам се скоро да го махнем,като стане топло.
5.Слагате ли децата на гърне системно и настоявате ли им? Слагам я на гърнето,но не системно.
6.Какво предлагате за следобедна закуска?Кремове,плодове,кисело мляко с нещо...
7.Давате ли сок и по колко мл. на ден?-Не
8.Предлагате ли вода и по колко?-Тя си иска или си взима сама чашата/шишето,ако има достъп до него.
9.Какви шишета използвате(с какъв накрайник)?-с твърд или сламка или само чашка.
10.Започнахте ли да използвате слънце защитен крем?Не
11.След къпане мажете ли децата с  мляко или лосион?
12.Каква козметика ползвате при миенето на косата? А,дерма.

# 544
Благодаря ви момичета за отговорите за помпата!

Ани, много хубави моменти ви пожелавам в този прекрасен град Истанбул.

# 545
Михайлова - Да е жив и здрав, щастлив и невероятен баща и съпруг мъжа ти. Весело изкарване и Наздраве Hug
Ани приятно изкарване в Истанбул. Непременно после да пишеш  
bouquet
Аз да се похваля, че купихме днес на Вито това колело: http://de.toys.kettler.net/produkte/details/katalog/n/79/laufraeder/0/0/297.html и естествено, че аз се радвам повече от него. Party Тия дни ще кача снимки и във "фейса" да го видите каква е скица.
Лека вечер   bouquet

# 546
Много ви благодаря, момичета!
Лекарката каза да започна да давам Ериус сироп, пак Вентолин, Калциев глюконат и Цинапсин.....
Не знам какво да правя, иска ми се да опитам и това на Нели, но събота и неделя като имам време. И останалите също,които казахте че са добри....
Просто вече се чудя какво да купя, като аптека съм в къщи. ooooh!

Преди малко говорих и с кумата ми и тя каза,че Вентолин сироп е за много усложнени случай - почти асматични пристъпи....нямам думи, а тя на него го изписа само защото кашля. В комбинация с Флудитек - аз не четох подробно листовките, но пак кумата ми каза че те не е редно да се дават едновременно....така ли е момичета ooooh!
Тооо, вече и да се ядосвам - никакъв смисъл. Имате ли впечатления и от Мукоплант на Др.Тайс?
Мамо Мецанке аз смятах да ти препоръчам точно Ериус,но виждам,че вече ви е предписан(той е за секрета в носа,но щом гърдите са чисти,то кашлицата явно е вследствие на хремата).В началото,когато малката се разболя нашата лекарка и изписа Флудитек,но след два-три дни,когато отидохме за повторен преглед каза да го спрем защото той вероятно бил причината да се засили кашлицата(нали е за отхрачване),но аз вече бях усетила това сама още предния ден и и го спрях.Предписа друг сироп-Вентолин.И при нас кашлицата не беше чак толкова силна.
   Анито,наслади се пълноценно на почивката! Sunglasses.Добре ще ти се отрази малко свободно време без децата. Hug

# 547
  • USA
1.С какво обличате децата отдолу ? Боди с дълъг/къс ръкав или потник , или минахте на бельо от две части ?-боди с къс ръкав за навън или панталонки с блузка,тук е лято ве4е Simple Smile
2.Обличате ли все още чорапогащник под панталон или дънки ? -не
3.Обувате ли пантофки на децата вкъщи все още ?-не
4.Слагате ли все още памперс на децата и ако да, кога смятате да го махнете ?-за съжаление о6те да,но скоро мисля д го махна
5.Слагате ли децата на гърне системно и настоявате ли им ?-да,но не настоявам
6.Към майките на момченца , как смятате да изпишквате момченцата навън ?-
7.Каква е следобедната закуска която предлагате на децата , ако има такава ?-плодово детско мляко за пиене,бисквити,солети
8.Давате ли сок и ако да ,по колко мл пият децата ви на ден ?-давам,пие около 150 мл
9.Предлагате ли вода и ако да,  по колко мл. пият децата на ден ?-пие много вода-300 мл сигурно и пове4е
10.Какви шишета ползвате за вода и сок , с какъв накрайник , ползвате ли все още шишета с биберон и ако да, до кога смятате да ги ползвате ?-преди 6 месеца махнах 6и6ето с биберон,пие от ча6и с твърт накрайник
11.Започнахте ли да ползвате слънцезащитен крем ?-да,много е силно сланцето тук
12.Предполагам че къпете децата всеки ден , но мажете ли ги все още със мляко и ако да колко често ?-къпя всеки ден,от 1та годинка не мажа с ни6то
13.Каква козметика ползвате за косата , шампоан само за коса или за коса и тяло ?-Джонсън

# 548
# 549
  • Плевен
Михайлова, да ти е жив и здрав любимия!   bouquet

Благодаря за пожеланията за Истанбул!  Hug

Бела, аз като бебе Преси само с Адерма го къпех, обожавам го. Сега Андреа е с много, ама много суха кожа, много се чеши, чак рани си прави и мислех да взема тяхната серия за атопична кожа.

Бо, аз не ти отговорих, защото ползвам само обикновена, проста помпичка. Все се каня да взема такава за прахосмукачката и все не взимам... Аз им правя инхалаци сега като са със сополки и много бързо ги втечняват и изтичат. Ангелчо бързо да оздравява  Praynig

Направо се изприщвам като гледам тоя Вентолин как с лека ръка го изписват за кашлица  Sad На нас в болницата ни правеха инхалации с вентолин, но казаха, че се пие само в краен случай, при пристъпи, при астма...

Както и да е.. Лека нощ на всички!

# 550
  • Once there was a Hushpuppy...
Съвсем тихичко ще кажа, че Криско е добре. Кашлицата вече е много минимална - сутрин по 1път и следобед. И хремата мина Praynig........сигурно е било въпрос на време, ама аз изтрещях съвсем. Аз още не съм се оправила напълно, но се надявам да е съвсем скоро. Петя - аз дори не занм какъв е този лекар пулмолог. Вече ще знам да търся такъв при нужда. Ти знаеш ли някой добър? А, то не ме ли праща/подсеща лекарката ни за това......да не би да се очаква от мен да знам всичко ooooh!, за пръв път ми е все пак да имам дете Confused Благодаря, на всички отново за съветите - Ани, Хриси и другите момичета.

1.С какво обличате децата отдолу ? Боди с дълъг/къс ръкав или потник , или минахте на бельо от две части ?- боди с къс или дълъг ръкав
2.Обличате ли все още чорапогащник под панталон или дънки ? -не, никога не съм му слагала
3.Обувате ли пантофки на децата вкъщи все още ?-да, в къщи е задължително да се носят - на 1 етаж сме и не е топло по пода
4.Слагате ли все още памперс на децата и ако да, кога смятате да го махнете ?- да, ще опитвам лятото да го махнем
5.Слагате ли децата на гърне системно и настоявате ли им ?-да,той вече е свикнал, сам си иска сутрин, нямаме проблем със сядането на гърне,а с честотата
6.Към майките на момченца , как смятате да изпишквате момченцата навън ?- уфффф, незнам, може би ще го издържам newsm78
7.Каква е следобедната закуска която предлагате на децата , ако има такава ?- филия с нещо, крем, плод, нещо тестено
8.Давате ли сок и ако да ,по колко мл пият децата ви на ден ?-да, давам, пие по около 700мл., като тук включвам и водата, пие сока разреден
9.Предлагате ли вода и ако да,  по колко мл. пият децата на ден ?-за съжаление не можах да го науча да пие вода още от малък, сега в яслата му дават, нямам идея по колко пие - но е малко. В къщи пие не повече от 50-100мл.
10.Какви шишета ползвате за вода и сок , с какъв накрайник , ползвате ли все още шишета с биберон и ако да, до кога смятате да ги ползвате ?- пие и от шише с беберон и от чаша
11.Започнахте ли да ползвате слънцезащитен крем ?-да,Себамед
12.Предполагам че къпете децата всеки ден , но мажете ли ги все още със мляко и ако да колко често ?- мажа го с лосион през около 2 дена
13.Каква козметика ползвате за косата , шампоан само за коса или за коса и тяло ? - за тяло и коса на Себамед

# 551
Момичета благодаря ви за чудесните пожелания ще ги предам на рожденика  bouquet

Ани лек път и много весело да си изкарате,сигурна съм че ще е незабравимо  Peace после ще чакаме снимков материал Laughing

Момичета гледам че обсъждате Вентолина.Баткото беше много зле до преди две години астмата ни се размина на косъм и този сироп много често да ви кажа ни е спасявал от страхотни пристъпи,а и инхалатора със Салбутамола ни беше пръв приятел.
Но слава богу вече всичко е наред след едногодишна терапия със Сингулар всичко се оправи и вече няма пристъпи но пък и той порасна  Mr. Green

mamamecana браво Praynig

# 552
  • Germany
mamamecana, един съвет - намерете лекар, на който да имаш доверие и недей да даваш сиропи по съвет на тоя и оня. Отделните сиропи са за определени видове кашлица и какъв точно ви е необходим преценява лекаря преслушал детето. Вентолин се дава при бронхоспазъм /не само при астма/ и понякога е необходим. Ти няма как да знаеш дали детето е със спазъм или не. Дано нямате повече проблеми!

# 553
Михайлова, (как съм пропуснала), да ти е жив и здрав рожденика, много да се обичате и да бъдете винаги щастливи заедно!

# 554
Благодаря ви момичета за отговорите  Hug Hug Hug

Михайлова , честито на рожденника , да е жив и здрав   bouquet

Аморе , радвам се че мъжките майки се включиха активно , защото около мен само момиченца .... и ми трябва малко опит с другия пол  Mr. Green

И аз препоръчвам тази помпа , минахме през няколко помпи преди да попадна на нея . Много е ефикасна  Peace

Ани , ох ако знаеш как ви завиждам благородно , много приятно да си изкарате  Hug

При нас толкова скапано време се падна тези почивни дни , че ми е много скучно , а нямаме и баба на лице и си стоим вкъщи . Дано поне да се пооправи малко времето другата седмица , че ми писна с това висене вкъщи .  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт