Отговори
# 195
Честит празник на всички и малки и големи!
Бъдете живи, здрави, щастливи и обичани!
    bouquet

Eva2010, благодаря ти много за информацията за гимнастиката и плуването!
Беше ми много полезна!
   bouquet

Яни, добре дошла!
 Hug

Nekva si, след малко ще порверя в аптеката до нас за капки и ще ти пиша.
Аз съм в Младост.

П.С. September 2010 съм - бях  Simple Smile

# 196
Благодаря Вики!!!   bouquet
Ей, момичета, как ме настървихте с тези апетитни снимки отиде ми диетата  Grinning 

# 197
Nekva si, в момента нямат  Sad
но ми казаха, че очакват в началото на Февруари да получат.

# 198
Гале, прерових два пъти снимките на продавалник и не ви откривам newsm78,но глкасувах за куч!Беба със снимката на автара ли е в конкурса?

ми не мога да я кача  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed- връща ме в профила ми  newsm78
иначе искам с тази снимка да участва-да

Nekva si, в момента нямат  Sad

бреййй,уж всичко следя,пък теб съм те изтървала  Party .добре дошла    bouquet

# 199

Nekva si, в момента нямат  Sad

бреййй,уж всичко следя,пък теб съм те изтървала  Party .добре дошла    bouquet

Гале, добре заварила  Laughing

# 200
  • Пловдив
Добро утро мами Simple Smile!
Честити месечинки на празнуващите днес!!!
Да ти е жив и здрав мъжа Гале!Много да ви слуша и помага Laughing!!! И с много любов да направите Дарито кака, поне един път Simple Smile!
Освен всички занимавки, които до тук сте изброявали, мога да допълня и игрите "Едно камионче вървяло", "Замазала баба стените", "Къде е бебето/мама?!", "Чакай да го хвана!", "Иди си-Ела си!", "Сей бабо брашно...", "Лази буба...", "Буболена, буболена..." и песнички, в които има действие с ръцете на мамата, от сорта на "Хей ръчички, хей ги две".Такива има много.Децата много се занимават и радват!
Хубав ден на всички!

# 201
  • Варна
Люляче, много разточителна закуска на тази тераса. Ммммм и замириса на почивка  Mr. Green, ама мечтиииии  Joy. Това за таткото четящ Джърнал ми напомни, че на дъщеря ми съм чела П.Г. Удхаус  Joy. И много се унасяше.
Гале, да ти е жив и здрав рожденника. Много да те обича и слушка, и глези. А и Виктория не е нова, а е September.

Хубав ден на всички и весел празник на имащите поводи!

# 202
А и Виктория не е нова, а е September.

ъ?
нашето September,с бебе Яна?

# 203
  • Варна
П.С. September 2010 съм - бях  Simple Smile
Аха

# 204
 spam2 spam2

Гале, добре заварила  Laughing

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

People No Goodабе ей,ти що се е..ваш с мене,а??????     box box Rage bash  smile3527 smile3527 smile3527 smile3540

closed closed

# 205
spam2 spam2

Гале, добре заварила  Laughing

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

People No Goodабе ей,ти що се е..ваш с мене,а??????     box box Rage bash  smile3527 smile3527 smile3527 smile3540

closed closed

Гале,
не разбрах какво трябва да означават всички тези емотикони  newsm78

бреййй,уж всичко следя,пък теб съм те изтървала  Party .добре дошла    bouquet

а пък за това - реших, че се шегуваш  Simple Smile

# 206
карам ти се  Peace

изобщо не съм разбрала,че си  си сменила ник-а  ooooh! и съвсем сериозно те приветствах  Joy Joy Joy Joy Joy

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
качих я , качих я
който иска ,може да гласува и за нас.

# 207
Вики, добре заварила.   Hug Аз си дойдох и то сняг заваля, грипни епидемии обявиха...  cry

gala, дай линк, че да гласувам за тази малко разкошотия! И трябва да се разберем за чувалчето как да ти го дам ама може и на лични.  Grinning

# 208
gala, дай линк, че да гласувам за тази малко разкошотия! И трябва да се разберем за чувалчето как да ти го дам ама може и на лични.  Grinning

туй за бебка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1594558463927&set=o.1 … f_t=photo_comment

туй за кучето http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1358049511351&set=o.1 … 691522&ref=nf

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ама то не е обективно  Thinking, само получавам разни съобщения " аз гласувах за теб,хайде сега ти...." ,супер тъпо.аз исках наистина да ми харесват детето и тогава да гласуват  Crossing Arms

Яничка, искаш ли днес да дойдем да го вземем,че хем нямам търпение,хем паричките да ти дам, че не обичам да дължа  Peace . и ти чете ли за голата гимнастика,хайде с нас  Peace

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 12:52 от gala.

# 209
Консултантите, имам въпрос:  Взех си витамини за кърмачки - Прегнакеър. В указанието пише:Две таблетки  Pregnacare Breast - feeding и една капсула Омега-3 дневно. Мога ли да пия по една таблетка на ден, а капсулата Омега 3 - през ден?
 Гледам, че съдържат и вит Д - 400 IU, в такъв случай да давам ли допълнително на малката?

И да се връщам да ви изчета  Hug

Гале, страшна фенка ти е кучката! Само да ми обясниш кво трябва да направя, за да гласувам за нея, че нещо не схващам  Embarassed
Иначе за сладурката достатъчно ли е лайкването?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 13:09 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт