Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 535
  • 864
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, имам въпрос към по запознатите с рейки енергията. Аз имам първо ниво и правя на близки. По тяхни думи това им помага. Искам да запитам за втори път ми се случва когато правя рейки да изгарям от вътрешна температура просто отвътре горях. Можете ли да ми дадете съвет какво означава това.
Поздрави

# 541
Означава, че усещаш Рейки.
Всеки сеанс е различен, защото всеки човек е различен и в един конкретен момент има нужда от енергия с точно определени характеристики. Тъй като Рейки е Универсалната енергия, Рейки има "разум" и  "знае" най-добре от какво има нужда конкретният човек, в конкретният момент.
Освен това колкото повече практикуваме Рейки, толкова повече се "отваряме" за Рейки, повишаваме сензитивността си за Рейки и усещанията ни се променят.

# 542
Да знам че усещанията са различни, но тези бяха доста странни. Просто вътрешно прегрях а иначе усещам то мястото което лекувам така се загрява че няма как да не се разбере. Но това ми е доста интересно от какво може да с е получи така да изгарям от вътрешна температура.

# 543
мисля открих причината

# 544
Моля за ЕНЕРГИЙНА ПОДКРЕПА едно малко кученце което е много болно. Казва се Рекси
От десетина дни забелязах, че слабее и се оказа проблем с бъбреците. Днес след кръвните изследвания доктора каза, че му остават няколко дни. Той е на 12 год. и е невероятно кученце. Всички го обичаме и в момента сме отчаяни и .........

# 545
Моля за ЕНЕРГИЙНА ПОДКРЕПА едно малко кученце което е много болно. Казва се Рекси
От десетина дни забелязах, че слабее и се оказа проблем с бъбреците. Днес след кръвните изследвания доктора каза, че му остават няколко дни. Той е на 12 год. и е невероятно кученце. Всички го обичаме и в момента сме отчаяни и .........
Жив и здрав да е Рекси!  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig
А на вас - СИЛА!  Hug

# 546
Здравейте
Миналата година за световния ден на Рейки 15ти август имаше масово инициране /не помня подробности/ Разбрах в последствие за това.
Знаете ли тази година дали ще има такова нещо, че от сума време се ослушвам къде мога да мина иницииране за 1-во ниво

# 547
Ще изчета цялата тема,но само да питам нещо.Искам да ида на такъв курс и да получа рейки инициация.Търсих,но не видях такова нещо във Варна.Кажете ми нещо повече за курсовете.

# 548
Рейки инициация и бременност, някой да има опит?

# 549
Няма проблем, ако бременността протича нормално. Правила съм подобни настройки  Heart Eyes

# 550
Прочетох темата.Май не ни трябва курс,а рейки мастер.Е,надявам се да го срещнем тук.Става въпрос за мен и приятлката ми.Тя се връща след няколко дни и ще се регистрира.Аз само проучвам нещата.Ние и двете сме вегетарианки и винаги сме имали духовни интереси.Веганско пречистване няма да ни е никакъв проблем.Също така и медитираме понякога,а тя се занимава малко с йога.Лошото при нас е,че си страдаме от депресия,някаква такава циклична-ту сме весели и ведри,ту много зле и то без причина.Жалко,че сме изтървали 15 август.За нея е спешно,защото ще бъде в България само 2 месеца.Сега ще си поръчам книга,надявам се да си поизясня нещата.

# 551
# 552
Привет момичета, аз имам лаически познания за рейките за това ще ви попитам. Рейките могат ли да нормализират баланса на тялото причинен от стрес. Изживях доста трудни 5-6 месеца и резултатите от изследваният потвърждават че имам дисбаланс на хормоните. Физически тялото ми е добре, но химията не е както трябва и аз самата усещам, че не се чувствам добре, стресирана изморена вечно подтисната. Биха ли могли рейките да ми нормализират баланса на тялото? От Варна съм и ако някой практикува сеанси нека ми прати координати, готова съм да започна веднага. Благодаря предварително.

# 553
Рейки е точното название на енергия, макар ,че всяко име е граница.
Работейки с енергията се стабилзира цялото тяло, чакрите, а оттам и хормоналният баланс в организма. Разбира се за всичко това е нужно време и себеотдаване.  bouquet

# 554
Някой ходил ли е на такъв рейки курс?http://omshantibg.blogspot.com/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт