Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 534
  • 864
  •   1
Отговори
# 525
здравейте,много ми се иска да започна рейки,но незнам  от къде да започна .Има ли самоучител , едн апозната  ходи на курс за един ден за първо ниво.Възможно ли е за един ден ?

# 526
Началните насоки за работа с енергията могат да се предадат в семинар за един ден от Мастер, по-голямата част е самоподготовка и работа с енергията  след това. Опита идва с практиката.  bouquet

# 527
milittana, винаги можеш да започнеш, продължиш с Рейки... Рейки никога не ни изоставя, защото това е животворната енергия, тя тече в една или друга степен във всеки от нас. Целта е да синхронизираме този поток. Така че успокой се и имай повече вяра в себе си! И помни от мен едно: проблемите не идват случайно, те са шанс да преосмислим живота си, шанс да променим приоритетите си и най-вече дават нова алтернатива. Щом ти се случват тези проблеми от "битово естество", просто се спри за миг и се огледай! В живота ми се е случвало: това, което съм мислила за благословия в един момент, след време се е оказвало проклятие и ми е носело огромна неудовлетвореност; а това което съм мислила за проблем, след време ми е отваряло нови врати, давало ми е нови познанства и е правило животът ми изпълнен с динамика и очарование. Така че не унивай, просто търси и ще откриеш!    Heart Eyes

oni, един ден за обучение в Рейки е крайно недостатъчно. Мастерът трябва в началото, докато да се почува човек по-сигурен, да е на разположение. Нали това е идеята човек да се обърне към мастер - да бъде напътстван!  Успех!  Simple Smile

# 528
а къде мога да изкарам курс за Рейки и колко дни  продължава? Колко струва курса? може и на лични да ми пишете моля,благодаря

# 529
Аз също се интересувам от цената на Рейки второ ниво. Търся такъв курс в София. Ако не е прието да се коментират цени открито, моля и на мен да пишете на лични.

# 530
здравейте, мой близък е много пострадал, моля който има възможност и желание да даде рейки за него Цветан Александров Сарачев , роден на 29.04.1987 г , благодаря

# 531
здравейте, мой близък е много пострадал, моля който има възможност и желание да даде рейки за него Цветан Александров Сарачев , роден на 29.04.1987 г , благодаря

Бързо възстановяване   Nature Sun With Face

# 532
 Сила и желание за живот на Цветан! Two Hearts

# 533
Ува Майнер - акушерката, която прилага алтернативни методи като психотерапия, йога, медитация, масаж, рейки, цветята на Бах, ароматерапия, билколечение, хомеопатия и др:
http://www.namama.bg/event/sreshta-za-akusherki-s-uva-mainer/302

# 534
Молба към практикуващите рейки и живеещи в Белгия - спешно са ми нужни координати и препоръки на някой рейки-мастер по възможност от Брюксел!  Praynig Praynig Praynig

# 535
  • dobrich
Здравейте !
Преди седмица ме инициираха в Рейки и въпросът ми е - мога ли да направя Рейки на някой друг още преди да съм свършила с 21 дневното упражняване на Рейки върху себе си? Какъв би бил проблема , ако изобщо има такъв ? Благодаря ви предварително!

# 536
  • Бургас
Момичета  МОЛЯ  за рейки за баща ми какво  трябва да дам за него като информация

# 537
ПолинаКолева и аз знам,че не трябва докато не приключиш със самолечението,какво може да стане незнам(може би няма да е ефикасна помощта ти).
 Gicka   първото име на баща ти,къде се намира в момента(т.е. града) и да обясниш какъв е проблема ♥

# 538
  • Бургас
Станю в Бургас в болница  престои му тежка операция отново а е много слаб и неподготвен

# 539
Здравейте !
Преди седмица ме инициираха в Рейки и въпросът ми е - мога ли да направя Рейки на някой друг още преди да съм свършила с 21 дневното упражняване на Рейки върху себе си? Какъв би бил проблема , ако изобщо има такъв ? Благодаря ви предварително!
[/quot

Практиката показва, че е добре първо да поработим върху себе си, да енергезираме своето тяло добре. Както се знае-"Лечителю, излекувай първо себе си".
Няма проблем ако се налага да се помогне някому. Идеята е в това, че самите ние още не сме свикнали добре с новата вибрация, че енергията тепърва се канализира в нашето тяло, през първите дни тя е възможно да се усеща малко по-слабо- нищо повече. Опитайте Simple Smile. Всичко е въпорс на личен избор и решение. Няма правила, за енергията няма граници и бариери. Работете , така както усещате самата вие. И Успех !
Намасте!
За хората, които имат нужда  Flowers Four Leaf Clover  /макар,че има тема за енергийна помощ  Heart Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт