Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 164 448
  • 864
  •   1
Отговори
# 795
Можете ли да ми препоръчате добър Рейки лечител от София?

# 796
Може ли да ми препоръчате курс - Рейки 1 ниво за Велико Търново. Някакви координати на масери?! Благодаря предварително?!  bouquet

# 797
Здравейте!
Искам да попитам нещо. От Стара Загора съм.Към Рейки ме насочи една позната след като получих диагноза Депресия с паник атаки. Ходих няколко пъти на сеанси. След всеки сеанс излизам спокойна.На другия ден съм добре-щастлива,здрава,весела...на по следващия ден се започва пак едно сърцебиене,един световъртеж...Има ли някой тук,който си е помогнал с тази енергия за преодоляване на паник атаките...Ужасът се повтяря...

# 798
Разбира се , че Рейки помага при здравословни проблеми , зависимости (алкохол, цигари и др), психически проблеми. Препоръчвам поне Първа степен в Рейки и много смостоятелна работа, резултатите няма да закъснеят

# 799
Благодаря за отговора! Предстои ми в сряда да получа първо ниво.

# 800
Може ли да се правят инициазии от разстояние?

# 801
# 802
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не може, а и не е редно.

# 803
Не може, а и не е редно.

И на мен ми се стори странно, но пък в Руската федерация предамно така ги правят и напоследък доста мастери в БГ почнаха  по този начин да работят.

# 804
Не може, а и не е редно.

И на мен ми се стори странно, но пък в Руската федерация предамно така ги правят и напоследък доста мастери в БГ почнаха  по този начин да работят.

Ами то да свършиш работата не е като да вземеш парите!

# 805
Не може, а и не е редно.

Ами то да свършиш работата не е като да вземеш парите!

Всъщност там доста хора правят инициации безплатно.

# 806
  • София
Може ли да се правят инициации от разстояние?

Могат, разбира се!
Това е енергия. Който може го може, който си има психологични пречки, не го може.

# 807
Здравейте на всички! Вчера ми правиха Рейки за пръв път и се чувствам невероятно. Дори реших да ме инициират в първо ниво. Жената, която ми прави Рейки е от Стара Загора.

# 808
Здравейте,

Аз бих искал да попитам някой има ли опит с лечение на тежки неврологични болести/увреждания (епилепсия, даун, аутизъм, ДЦП и т.н.) с рейки.  Rolling Eyes

Така като чета май май рейките помагат при емоционални проблеми   newsm78

# 809
Какво пречи да опитате? Заведете болния при проверен,препоръчан  рейки-мастер на няколко сеанса (не става отведнъж).
Рейки няма как да навреди. Винаги помага
 И после споделете тук опита си

Общи условия

Активация на акаунт