Жената ЛЪВ - 46

• 16 348
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, хубавелки! Hug

Поразписали сте се леко. Crazy
Аз излизах с децата за кухнята, студено, но като че ли поомекна временцето.
Сополива съм, Джуджи, но иначе съм ок. Hug
Магаренцето и на мен ми е много сладко, а също още оня ден щях да честитя на Тедко новият аватар - страхотни са ти момчетата, Тедко! Много хубава снимка. На моите много трудно им правя общи снимки. Whistling
Норче, имаме матрьошка, купувана е от Букурещ. Може и тук някъде да продават, не знам. Поне при нас не съм виждала. Ти за РД ли я искаш? Засега не се очертава да мърдаме натам и няма как да помогна.
Вени, мръсна ще ходя, но със студена вода не си и помислям как бих могла да се мия/къпя Sick. Мокрите кърпи нямаше ли да оправят малко работата? Rolling Eyes А на нас ни спираха вчера тока, но добре, че беше за малко. Whistling
Сигурно са много хубави песните, които пускате, но аз просто не мога да ги слушам, защото комп. ми не е свързан към уредбата, а също няма вързани и слушалки. Всъщност за тази на Джуджи по заглавието се сещам коя е. Много е нежна и също я харесвам. Heart Eyes

# 451
  • София
Кипре, има едно слабо място във ВиК системата, което поне 2-3 пъти годишно се скапва, по улиците в квартала почва да тече вода и заради това се налагат чести ремонти. Обаче за толкова години не оправиха проблема, ами явно само закърпват положението  Confused.
Поли, имах едно пакетче мокри кърпички, ама като го отворих - те направо бяха изсъхнали  ooooh!, та така се подмих с ако не студена, то поне прилично хладка водЪ  Mr. Green.
Хаясче, детето вече е втора смяна и сутринта от 10 до 11 беше на тренировка. Сега ще ти спретна едно списъче и ще ти го пусна, пък въждането ще го организираме (само да не е този уикенд, че съм го запълнила с разни ангажименти) Hug. Много ти благодаря за информацията за библиотеката в Овча купел, ще я потърся и ще се запиша, защото нямам възможност непрекъснато да купувам книги  Cry...

# 452
Вени, неправилно си ги съхранявала, затова. Mr. Green Аз покрай Ник имам постоянно мокри кърпи, та знам, че трябва добре да се затварят. Много бързо изсъхват.

Синеоч, какво стана с ОББ-то? Crazy Мен ме резнаха и сега съм аут. Имам две пуснати поръчки от една карта на сестра ми, и да се бях спряла вече, че олекнах отвсякъде. ooooh!

# 453
Къде сте мацки?  Whistling
Аз кога намерих време да седна, то пък няма с кой да си говоря. Пустия му мой късмет.   Crossing Arms

# 454
Вени, неправилно си ги съхранявала, затова. Mr. Green Аз покрай Ник имам постоянно мокри кърпи, та знам, че трябва добре да се затварят. Много бързо изсъхват.

Синеоч, какво стана с ОББ-то? Crazy Мен ме резнаха и сега съм аут. Имам две пуснати поръчки от една карта на сестра ми, и да се бях спряла вече, че олекнах отвсякъде. ooooh!

Поли нищо, аз ходих следобяд до пощата и ми казаха, че с картата всичко е наред, проблемът е във франсетата, ако не ми я приемат вече картата те губят...маЙмуни мръсни, ама ще взема да им драсна няколко реда аз. До тук имам около 7 поръчки и нямах проблем, сега изведнъж  #Cussing out Crossing Arms ooooh!

# 455
Аз съм тук, Руми. Hug Вечеряхме. Толкова да са ми се изчерпили идеите за готвене, че днес купих едно кило кайма и направих топчена супа и яхния с кюфтета hahaha
Ще трябва да се лакирам пак и взе да ми писва от това Whistling. И на фризьорката си трябва да се обадя да ме подстриже през седмицата. Снимки щях да ви пускам, обаче не са много реални. Сега ще видя да кача някоя.

Синеочке, същата работа беше при мен. Две години пазарувах, и сега точно преди намаленията - кръц. Писах и аз, доста Twisted Evil, и накрая като ми поискаха данните да я отблокират, аз вече я бях унищожила. Сега съм намислила да вадя друга от Пощенска банка.

# 456
  • София
Онзи ден в Първа инвестиционна банка ми предлагаха международна дебитна карта, с която можело да се пазарува по интернет. Издават ги при някакви преференциални условия - май нямаше годишна такса за обслужвате. Сигурна съм, че споменаха и за кредитни, но не се заинтересувах и не мога да ви дам повече информация.

# 457
Ние днес сме на грах с пилешко. Има едни консерви на Сторко, граха им е много хубав.  Crazy
Момичета извинявайте за лаишкия въпрос, ама не ви ли е страх да не ви източат картите с това пазаруване по сайтовете. И брат ми пазарува така, ама държи в картата 20 лв., като си хареса нещо, отива и си внася пари в картата за съответната покупка само. Вие как процедирате?  newsm78

# 458
Вени, у наше село ПИБ нямаме Rolling Eyes. Иначе върши работа за Ларедут специално. Даже са доволни от тях.
Руми, обикновено който пазарува така, си внася точна сума за поръчката и ни лев повече. Моята беше кредитна с 500лв. лимит, но пак не съм се притеснявала. newsm78 Поне в темата за Ларедут никой досега не се е оплакал, че е злоупотребено с картата му. А пазаруват страшно много хора. Peace
Отказах се да ви качвам снимки. Не е реален цвета просто. Сега да ви покажа нещо, пък да взема да ви обяснявам, че видиш ли не е това, по-тъмно е, ми де да знам. Като се снимам на светло някой път, ще се пусна. Hug

# 459
Добър вечер.

Пол смятам , че е някаква мода, и мойта иска newsm78 Твойта играе ли с тях, някаква мода на събиране ли е?

Здравейте на всички.

Днес е ужасен ден  Cry

Май не ми се пише Cry

# 460
# 461
Норче, така си стоят за красота. Кой да играе. Whistling Не съм чула да е мода. Поне не тук. Rolling Eyes
Що ти е зле? Rolling Eyes
Изправих си косата, сега се лакирвам с червен лак. Rolling Eyes

# 462
  • София
Рейчо  Hug!
Поли, остави тогава снимките, ми кажи дали ти самата се харесваш  Wink?

# 463
Вени, честно казано не знам. Rolling Eyes Години наред бях руса, и сега цвета ми изведнъж стана доста тъмен. Пак е русо, само че тъмно. На слънце е по-светло, предполагам както излиза със светкавицата, но в стая вътре се виждам направо тъмна. Не съм се виждала и с никой , та да чуя странично мнение. Даянка ме харесва. Утре съм на работа. Надявам се някой да забележи, че съм променена. Мъжът ми не ме беше виждал, и днес като се прибра, не забеляза, но той въобще не ми е критерий Mr. Green. Понеже беше в Полша два дни и каза, че се е нагледал на супер руси и светли, и сега мен въобще не ме видя каква съм #2gunfire.

# 464
Пол поздрави го с тази песен http://www.vbox7.com/play:38ca5302   Wink

Общи условия

Активация на акаунт