Жената ЛЪВ - 46

• 16 348
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Щом Даянка те е харесала, начи си пак видна Убавица, ама малко по-тъмна  Grinning.
А тва мъжете не са хора... и моя е същия! Все разправя, че не ми личало като се подстригвам.

# 466
Ааааа, Венче, тъй, тъй. Mr. Green Ама що тъй русото по се забелязва значи. Crossing Arms
Моят мъж обикновено ме кара и прибира от фризьор, та не смее да не каже нищо на прибиране #2gunfire

Норче, ще я изгледаме песента вдругиден евентуално. Mr. Green Сега дреме на дивана и ще отива на работа.

# 467
Момичета, вися горе като котка от покрив,чета ви, но ми малко скапано вечер да пиша.
Започнах работа и ми е едно мъгляво всичко все още...Не ми се казваше предварително да не урочасам работата, но вече 2 седмици съм там, та..така де, май ще ме оставят.
Вечер става още по страшно като се прибера, нова кухня... свеки готви, аз помагам, утре ще ходя да видя новата членка на родата , която е вече цели 2.650 ...и ми дадоха карт бланш да пристъпя в покоите й, демек, минали са 40 дни....

За коси си говорите, аз ползвах боя на Престиж, уж кестен, ама си станах баш бая черничка.. ще променям... мног са силни пигментите тук , но пък поне ще държи 2 / 3 месеца.

Обещавам да стана по активна
лека и спокойна вечер
ПС . Дори имам уикенд на новата работа ,сега се чудя кво да правя цели 2 дни, обаче свеки реши въпроса кардинално - имало мног за оправяне в градината на вилата ..поне още не е топло...след месец ще съм на заточение... селски туризъм , поддържане на фигура с градинск работа, хем безплатен фитнес, хем красоти, хем няма да мисля за глупости

# 468
Добро утро  Hug

Пече слънчице и мисля да излезем на разходка, после трябва да се готви и свърши домакинската работа. Стандартно за уикенда. Моя мъж е болен, страхувам се, че дребната и тя ще лепне вируса. Но предварително няма да се притеснявам. Лошото е само, че имам много работа и едно оставане вкъщи ще ме разбие от всякъде.

Мисля да се пробвам да сготвя кюфтета с бял сос (никога не съм готвила), а другото ще е яхния с телешко месце. Нещо се чудя за някакъв десерт, но ще видим.

Гери, честито за работата, ще те оставят, как няма да те оставят, лъвици сме все пак.

Пол, аз не видях прическата, продължавам да искам снимка  Mr. Green Мъжете не им обръщай внимание. Важното е ти да се чувстваш добре.

Реа  Hug Hug Hug

# 469
Пол днес успях да пусна поръчката. Прие си ми картата без проблем. Поръчах сандалките на френдката, сега ще ги чакаме.

# 470
Халю!
Гери Петрова, каква работа започна? Като цяло доволна ли си? Инак не знам ти как си, обаче аз винаги си спомням и преживявам ужасно когато съм нова на някоя работа. Направо е кошмар. Докато свикнеш, докато спреш да допускаш грешки. И всички те зяпат и шушукат. Голяма досада. Сигурно само аз съм луда да си мисля такива работи де.

Синеоч, къде си пускала поръчка ти? В Ларедута ли?

Венка, пуснаха ли водата бе? Много крива работа е така.

Хаясинка, ами има ли начин да я понатъпчеш с витамини за превенция малката, за да не прихване?

Моля ви... тъкмо се сетих... може ли някой да ми изпрати на лични пак паролата за снимките ни, че си връщах имиджа на C-to на компютъра и сега нямам кукита.

# 471
Eхоооооооооооо, как сте красавици  bouquet
Днес съм на мама на гости и ще минавам да ви наглеждам Crazy
Липсвате ми много да знаете Hug
Доста ми е скучно без нет, ама сега правя мартенички, да не ми е скучно, някой ако иска да свирка Mr. Green
Иначе съм ок, шкембето расте, вече качих килата дето бях свалила и сега почвам от нулата Peace
Свеки иска да ме вкара в лудница, ама няма да се дам без бой #Cussing out
Някой да напише два реда кво съм изпуснала и след малко ще дойда да видя Mr. Green

# 472
Стеф да от Ларедут, ама и не само  Mr. Green Whistling

gudzy не се давай и аз като теб не се давам, ама хааа  Laughing

# 473
Steff, учудващо за мен не се притеснявам много. Все още не е сезон и работата е мног малко, тепърва ми предстои мног да научавам. А , да , офис работа в сферата на туризма, лятот се изнасяме в Слънчев Бряг.
Явно съм претръпнала. Пък си и давам сметка, че нямат персонал, имар 1 администраторка, която върши всичко, сега е ок, о лятото ще лудне. Така че за момента съм на стола. Пък и света е голям....все някъде ще си намеря моето местенце.

Включвам се клуба на "удържащи свекървенски нашествия@.....не знам до кога ще удържа фронта обаче....

# 474
Стеф, тъпча я, само с вит. С, наскоро ми попадна една статия, в която в най-общи линии пише, че с поемането на вит.С вдигаш киселинността в урината и кръвта и си по-малко податлив на вируси или поне ги изкарваш по-леко. Давам и от 2 седмици вече. Тайно се надявам да подмине.

Като ви слушам за свекървите и мъжа ми се издига още в моите очи. Той ми каза преди време, че няма да допусне да живеем с нечии родители. За сега успяваме, но виждам, че всички, които са заедно с още едно поколение в една къща, имат сериозни проблеми. Нали моята свеки идва миналия уикенд и мъжа ми каза: "Странно ми е да има някой вкъщи, некомфортно ми е." Свикнахме си сами и това е.

Отивам да готвя.

# 475
Hayasi  аз живея с тях от 3 месеца. И за първи път съжителствам с някого за последните 15 год....
направо откачам

# 476
Айларипииии  Crazy

Да не казвам -НИКОГА/че не   е хубаво,не се знае какво ще ти сервира живота/,но не се виждам да живея нито с майка ми ,нито със свеки.......нямам нерви за подобни екстремни опити.Чувствам,че ще бъда лоша,невъзможна,гадна,особенна и всички подобни  производни  Mr. Green

Купих си едно долнище ,където отдолу  на крачолите е с ластик,нали се сещате.Зарадвах си душицата малко....но когато ей така се затопля и ме обхваща тихата лудост да пазарувам  ooooh!

# 477
Жу, поглезила си се малко, а? Много мразя тая мУдЬерна дума "шопинг" (намирисва ми на тъповато сутрешно дамско предаване), но обожавам успокоението, което тая дума всъщност обозначава.

Леле, че префантосано се изказАх. Joy

# 478
Стеф,винаги си се изказвала перфектно  Hug

# 479
 Joy Joy Joy
Има нещо вярно наистина в "never say never". Навремето бях казала на мъжа ми че никога, ама никога няма да живея с техните, но живота така ме изсурка, че ща не ща бременна с Вики отидохме у тях и живяхме там 3 години.  ooooh! Накрая разбира се се скарахме за 1 счупена чаша.  Whistling
Гери, честито за новата работа. Много успехи! Имай си едно наум за работодателите в Сл. бряг.  Rolling Eyes
Аз все още съм си безработна.  Sad

Пол, честита прическа, все забравям. И аз се подстригах.  Flutter
Жу, честита покупка, и на мен много ми се харчат пари, особено сега с тези намаления. Party
Синеочке, къде беше кЪт тА нямаше?  Crazy
Гудзи, няма се даваш на свеки ей. Свиркай си и не и обръщай внимание.  Hug
Хаясче, и аз никога не съм готвила кИфтета с бял сос, ама то май никой не е изявил желание да яде такова.
Врътнах едни постни сърми и отивам да простирам.

Общи условия

Активация на акаунт