Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Eййййй,Аз не съм разбрала,че Пол се  е подстригала!

Пол,Кам-Честито!Покажете се деееееее   bouquet

# 481
Жу, ласкаеш ме...

Та като сме почнали да си призная ли тук се чудя... Напоследък съм на вълна да си купувам сандали за лятото. Купих си 3 чифта напоследък. От които едните са червени Shocked
Ама какво пък? Те бяха на намаление двата чифта. И проклетите чаршафи, за които не устисках. Embarassed Карай. Ъъъъ, трябва леко да се гледа на нещата. (Където "леко" се разбира като "оправдах сЪ") Laughing

Ками , тъкмо щях да питам къде си. Пък аз редовно се карам с на Ванката техните. Срам ме е да си призная ама и псувам много. Но пък бързо ми минава.

А Джуличка къде е? Губят ми се нещо по трасето и ми долипсваха Полинко (къде е днес?) и Рейчо (на почивка ли отиде?)

Ако знаете колко хубаво си починах 3 дни. Утре ме чака учене по английски цял ден.

# 482
Аз също съм на принципа да си живеем отделно и да не ни се бърка никой в живота.  Peace
Дано не ми се налага да живеем с моите или с неговите родители.  Praynig
Гудзи радвам се, че се обаждаш.  Hug
Стефи що реагираш така на червеното. Не го ли харесваш?  newsm78
Поздравления за подписа, внася цвят в темата. И ме подсеща за пролетта.  Party

# 483
Обожавам червено.  Crazy Crazy Crazy
Тук съм Стеф.   Hug Прострях да ви кажа и сега си топля ръцете на лаптопа, че мнооо студено.  Mr. Green
Джулката и аз я мислих днес. Дано всичко с мъжа и е наред.  Hug
Жу, ко стана с кабелната?

# 484
Лаленце, тя си е една фирма, само дето лятото работата е там, а зимта в бургаския офис.
Но ще те имам в пред вид, дано да е наред всичко

# 485
Чеб, ами някак ми е твърде в повече тоя цвят. Бих взела зелено, синьо, но червено... имам чувството, че е твърде предизвикателен за мен тоя цвят. Сигурно ще ме е срам да ги нося. Blush Че са и... абе не ми се връзват с изсулените дънки дето нося ама карай. такива
Обаче пък ако знаете какъв пловдивски производител на обувки съм открила? Върха. За мен поне де. Много удобни ходила. Миналата година си поръчвах техни обувки чак от сайт във Варна. Пък то самият производител се оказа под носа ми.

# 486
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Heart Eyes

Червеното е много готино. Миналогодишните ми сандали са в червено, но с доста по -различен дизайн: равна подметка, с каишки между пръстите, естествена кожа... Wink

# 487
Стеф,върха са бе ,душата!Честито!
 ooooh! И аз съм на фаза` изсулено`Това долнище нарочно го взех `Л` та да седи още по-изсулено  Blush

Кам,бива ли даже и да си помислиш,че няма да се ОпрАва?Два пъти ходих до офиса,хората вече си ме знаят и да се надявам ,че ме запомниха!Дойдоха `центрираха` някакви кодове на моя предавател,извиниха ми се!Попитаха ме ,защо по-рано не съм ги викнала?Обясних им ,че два пъти се разхождам да обеснявам........абе оправих се .Сега на дневен ред ми е прахосмукачката  Joy

newsm28

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:28 от Жу

# 488
Добър вечер, любими! Hug

Жу, кат' те зачетох, и помислих, че си видяла травестит hahaha Ама то май не е било далеч от истината това "животно" Mr. Green.
Стеф, бях на работа, затова липсвах днес. Честити ти сандали, и пускай линкове, моля, да зяпам и аз. Знаеш, че съм фен на онлайн-пазаренето Blush.
Синеоч, мерси, но не съм подстригана, а само боядисана. И сега се сетих, че щях да звъня на фризьорката ми ooooh!. Май стана късно, ама ще звънна. Rolling Eyes Звъннах, уредих се за другата събота. Нали в неделя ще пътуваме. Flutter
Ще ви пусна снимки, само да направя нормални. Hug
Кам, ти как се подстрига? Честито!
Гери Петрова, честита ти служба! Дано да ти хареса с времето. Peace
Гудзилке, радвам се да те видя! Hug Пусни някоя снимка де. Blush
Стеф, някой прати ли ти парола?
Джуджи, дано не се разболее детето. Praynig И аз за това се моля, че в къщи всички минахме пак, без Ник. Whistling
Останалите, къде сте? Hug

# 489
Абе доста ме мързи да се снимам, иначе съм със същата прическа, но по къса.  hahaha
Ох, мъжа ми горкия цял ден се занимава с един стар комп.. Опитва се да го оправи и почти е на привършване, ама още не сме вечеряли. Оф, жал ми е чак да го гледам как се ядосва. Какво ли не прави човек за някой друг лев повече. Аман от тази криза.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 490
  • София
Уф, Ками и аз съм като твоя мъж  Crazy! Нали се развали компютъра на Марти, ама тоя, дето му е на вилата. Поназнайвам туй-онуй, обаче все пак не можах да се справя и го носихме на диагностика. Оказа се, че е заминала видеокартата, нейната мамица! Днес купихме нова, обаче на мен се пада честта да свърша всичко останало - да форматирам, да инсталирам нов уиндоус, да наглася драйвърите и програмите. Отврат  Crazy.

Гузди, радвам се да те "видя"  Hug! Другите също, разбира се, ама тях си ги прослушвам почти всеки ден  Heart Eyes.

# 491
Венче, колко ви взеха за диагностиката, че ми е любопитно? Crazy

# 492
  • София
Венче, колко ви взеха за диагностиката, че ми е любопитно? Crazy
15 лв. Ками, като казаха, че са инсталирали и драйвъри, демек - диагностика на проблема и още нещо. В интерес на истината нямах нужда от инсталация на драйвъри, щото ще форматирам харда, но момчетата нямаше как да знаят тия неща.

# 493
Добър вечер.

Стеф никога не бих си помислила, че тези сандали са предизвикателни, особенно за теб   Grinning

Много мразя тая мУдЬерна дума "шопинг"

И аз и аз.

Камче, честита прическа.

Синеоч   Hug нИ съм те виждала одавна  
 Flutter

# 494
Стеф сандалките са много сладурски. Направо да се влюбиш тях.  Crazy
И аз недолюбвам червения цвят. Преди мислех, че е въпрос на лични предпочитания, ама напоследък четох разни неща за чакрите и мисля, че смисълът е по-дълбок.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт