Жената ЛЪВ - 46

• 15 988
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Ехоо, и аз съм тук  Hug. Отивам да прехвърля рецептата за курабийките.

Не знам дали ще прехвърлиш рецептата, ама ку мое да прехвърлиш некоя и друга курабийка на към нас, цена нема да имаш, 'начи...   Whistling  Joy

# 61
  • София
Джули, и на мен ми се хапват, ама аз само електронен съпорт извършвам. Хаяси трябва да си признае дали ги направи и дали ще ни прехвърли по някоя  Laughing.

# 62
Джули, и на мен ми се хапват, ама аз само електронен съпорт извършвам. Хаяси трябва да си признае дали ги направи и дали ще ни прехвърли по някоя  Laughing.

Айде, Хаясче, в теб ни е надеждата.  Laughing
След малко излизам на работа, освен да мина покрай вас, да метнеш нЕкоя и друга курабийка през балконЯ.
  Mr. Green hahaha

# 63
Джуджи каза, че ще ги прави някой път. Аз ги правих вчера. И има още, ама как да ви ФърлА newsm78 Гугутките спят зимен сън hahaha

# 64
Джуджи каза, че ще ги прави някой път. Аз ги правих вчера. И има още, ама как да ви ФърлА newsm78 Гугутките спят зимен сън hahaha

Аааа, тия курабийки ще ми излязат златни, ако бия 120км. път, за да ми ги метнеш.  Joy

# 65
Ба, 120 Crazy Поне към 300 ooooh!

# 66

Що 300, бре?  newsm78

# 67

Ми щот' съм ти на толкоз hahaha

# 68
Пол, благодаря за поздрава за мамче. Хапнахме пица и откарахме до 4ч. там.

Вени мерси за рецептата, но днес няма да ги правя, но тъй като Пол каза, че излизат много щом ги направя ще се обадя да минете да си вземете, специално ще ви заделя. Сега мисля едни ореховки да направя. Та ако ви се ядат Джулката да палне колцата и да мине. Имам едни орехи дет' ги подмятам 1 месец вече и кога ли ще ги разсипем по земята, та мисля да се отърва от тях  Mr. Green

Дребната спи, мъжа ми гледа мач, аз ще правя крем супа и бутерки и като гледам ще направя и ореховките. Джуджи се скъса да тича в пицарията, ма мнооого готино едно дъъъълго помещение, само за тичане, че и хора нямаше, персонала ни знае, че ходим често там и не й се карат. АБе готино е.

О, Джулс, Пол е на далечната дестинация, не на близката.

Реа, ще стане супата, аз от домашните кокошки имам дробинета и сега често правя на мъжа ми такава супа.

# 69
Е, аз де да те знам къде си, бре, моме?!  Laughing
Айде, чао ви от мен.
  Hug

# 70
Е, аз де да те знам къде си, бре, моме?!  Laughing...

newsm78
Приятна ти работа! Hug

И аз ви оставям. До утре! Hug

# 71
Джулс, ако ще излизаш, мини да ти дам малко ореховки. Първата доза е изпечена. Имам и червено вино и мента и уиски.

Пол, лека работа  Peace

Чудя се  newsm78 дали да не си забъркам сместа за палачинките от сега и утре само да ги мятам в тигана.  Ама пък така да не ми се прави нищо. Утре ще трябва да чистя задължително, че половината пясъчник са ми го пренесли на килима в хола  ooooh!

# 72
Добро утро   bouquet

Снощи гостито мина много приятно ( бях при братовчедка ми ) и се върнах с три деца  Flutter Дъщеря й е на 8 години и много се забавляваха децата. Заспаха в 1 през ноща и сутринта се надигнаха около 10:00ч. Направих им закуска - песъчинките на Хаясчето и много им харесаха. Сега чакам бащата да дойде да си вземе детето, че имат за учене. Не е лесно във втори клас. Мойте и тях трябва да ги подкарам, че Мишо има доста домапни от преди  Embarassed, а Кали има тази седмица 3-ка по ЧО.

Хммм мислих , че се бъзикате за снега, но явно не е така  newsm78
Снощи около 12:30 беше около +5градуса навън, но много гадно валеше, днес е мокро и влажно  Crossing Arms

Айде до след малко.
ППС Супата стана - супер.

# 73
  • ПЛОВДИВ
Ехооо каксте ЛЪВички мой.  Hug
Нали ви споменах, че ще съм на среща на класа ми от 5 до 8-ми клас и да ви се похваля супер яко си изкарахме всички до един а моя милост беше инициаторската да се съберем и сега съм супер щастлива.   newsm44 newsm44 newsm44

# 74
Ей, то няма никой.

Ама то днес неделя, аз стандартно, чистене, готвене, пазар. Утре пак на работа.

Трябва да се изкъпя и съм готова, ама да досготвим мусаката само. Купих си много готин парцал за миене и с голям кеф си измих къщата. Като заредя батериите на апарата ще го снимам да ви покажа.

Хайде лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт